U
użytkownik 176
Gość
A mnie dziewczyny tutaj przyjęły, jak już byłam w ciąży [emoji16] mam za sobą staraniową przeszłość, trzecia ciąża w końcu prawidłowa teraz. Czasem coś podpowiem i doradzę jak dziewczyny pytają, czasem ponarzekam, jak mi ciężko na końcówce, ale wszystko bardzo uprzejmie się tu kula i rozmawiamy na naprawdę wszelkie tematy. Fajnie, bo w każdej kwestii tutaj można otrzymać wsparcie i nikt się na nikogo nie wkurwia, że pisze bez sensu i nie na temat [emoji846]Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie.
Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży.