reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A kiedy zaczynacie?
A przygotowujecie się z mężem do zabiegu, czy póki co na spokojnie? Ciekawa jestem jak to wszystko wygląda :)
Na razie nie ma możliwości by zacząć się nawet przygotowywać, nie stać nas po prostu, koszt in vitro z pgd to od 25tys zł w zwyż. Od września będziemy przeprowadzać się do Niemiec, zarobki tam pozwolą nam odkładać jedną wypłatę właśnie na in vitro, a jeśli damy radę poczekać 3 lata to w DE in vitro jest refundowane ale trzeba mieć ukończone 25 lat a ja mam 22. ;) Na razie na spokojnie ogarnę swój organizm, porobimy resztę badań genetycznych żeby już wiedzieć dalej co i jak.

No właśnie był widoczny i też się zastanawiam o co chodzi. Jest krwawienie może nie duże ale nie są to plamki innego koloru tylko normalnie krwawienie:(
Poczekaj na spokojnie na wynik tej dzisiejszej bety jeszcze, bo może się jeszcze implantować i plamić na tym etapie.

Przy karmieniu piersią chyba dłużej się czeka na okres, jednak każda z nas ma inny organizm:) nic tylko cierpliwie czekać i bamboszyc z mężem, może nie doczekać okresu [emoji16][emoji4]

Dzięki, całkowicie o niej zapomniałam, muszę coś z tym zrobić bo zwariuje [emoji14]

Ciulowo się dzisiaj czuję, całe szczęście bratanica wymyslila dzisiaj dzień lenia, więc jest prawie 14, a ja pije kawę w łóżku;) I zieeeewam, cały czas.
Ja dziś też mam totalny dzień lenia [emoji16] ale czuję już totalny luz, bo zamknęłam właśnie wyprawkę, czekam już tylko na kuriera z przesyłką z Gemini i potem już tylko na to, kiedy małemu zechce się wyjść [emoji16]

Poczekaj na spokojnie na wynik tej dzisiejszej bety jeszcze, bo może się jeszcze implantować i plamić na tym etapie.
Ale to nie są takie pojedyncze plamki, ale tak trochę tego poleciało. Ale czuje się dalej dziwnie, piersi bolą, niedobrze mi. Być może rzeczywiście była ciaza i już jej nie ma :(

reklama
Przy karmieniu piersią chyba dłużej się czeka na okres, jednak każda z nas ma inny organizm:) nic tylko cierpliwie czekać i bamboszyc z mężem, może nie doczekać okresu [emoji16][emoji4]
Stary zaciera już ręce [emoji23] bo zaraz wchodzę w bezpieczny 37 tydzień i w końcu będzie można coś podziałać, bo ostatnio na zakazie lekarza żyjemy [emoji16] oby karmienie zatrzymało mi ten okres na dłużej, oby! [emoji4]

Do góry