Cień mi wyszedł właśnie dlatego się nastawilamOj a jaki ten test ci wyszedł. Cień czy wcale? Bidulka.... W następnym cyklu!!!
reklama
L
Lad
Gość
Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie.
Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży.Chyba nawet powstał wątek staraczki 2019 udało się .... Miejmy nadzieję że wszystkie tam dołączymy
KiedyPytam
Fanka BB :)
Kurde..... To może to trzeba sprawdzić.... To nie dziwne? Ja się nie znam aż tak ale ponoć cień cienia nawet to ciąża. Nawet tak jest napisane na ulotkach...Cień mi wyszedł właśnie dlatego się nastawilam
KiedyPytam
Nawet jak kogoś coś boli tto nie powinien tego pisać. No pewnie bądź tu a Tobie się udało? Sorki bo już pisałam że nie ogarniam ja jeszcze na starania 2019 jestem dość aktywnie. Tam się zamartwiamy też o te które zniknęły nagle. Młoda się bidulka odezwała wczoraj ale musi ochłonąć , jest tu i chyba na staraniach 2019. A w tych staraniach 2019 druga połowa to już w ogóle nikogo nie znam.Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie.
Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży.
U
użytkownik 176
Gość
Zajdź do apteki po maść cynkową. Kosztuje ok 3zł, a działa cuda. Nasmaruj te miejsca na noc i zostaw, a rano przemyj wodą, bo zostaną białe plamki po cynku [emoji846]W ogóle laski, nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego problemu z wypryskami na twarzy, jakis 1 albo 2 przed terminem @. A teraz jakaś paranoja, mam je nawet we włosach, ja piernicze:/
L
Lad
Gość
Hej! Pozwoliłam sobie zobaczyć Twój test, od razu mówię, że pinki mnie oszukały ale nie generalizuję, że zawsze oszukują. Dwukrotnie wyszedł mi cień na nich a bet była negatywna. Druga sprawa jest jak beta jest nieznacznie podniesiona, wtedy wchodzi w grę ciąża biochemiczna, którą też przechodziłam nie raz. Na cienie trzeba zawsze brać poprawkę i albo na kolejny dzień powtórzyć test albo iść od razu na betę i wtedy mamy jakąkolwiek pewność co się dzieje.Zrobiłam co myślicie?Zobacz załącznik 1007821
U
użytkownik 176
Gość
A jesteś pewna, że to okres, a nie plamienia? Może nie wszystko stracone, bo jednak ten cień był wczoraj dość widoczny.Cień mi wyszedł właśnie dlatego się nastawilam
L
Lad
Gość
Ja niestety nie staram się w ogóle ale bardzo bym chciała, ale ze względu na mój nieprawidłowy kariotyp w grę wchodzi tylko in vitro z diagnostyką preimplantacyjną.Nawet jak kogoś coś boli tto nie powinien tego pisać. No pewnie bądź tu a Tobie się udało? Sorki bo już pisałam że nie ogarniam ja jeszcze na starania 2019 jestem dość aktywnie. Tam się zamartwiamy też o te które zniknęły nagle. Młoda się bidulka odezwała wczoraj ale musi ochłonąć , jest tu i chyba na staraniach 2019. A w tych staraniach 2019 druga połowa to już w ogóle nikogo nie znam.
KiedyPytam
Aaaaaa to już sobie przypominam. A skąd się dowiedziałaś w ogóle o tym kariotypie złym i dlaczego to badałam?Ja niestety nie staram się w ogóle ale bardzo bym chciała, ale ze względu na mój nieprawidłowy kariotyp w grę wchodzi tylko in vitro z diagnostyką preimplantacyjną.
reklama
KiedyPytam
"Badalas"Aaaaaa to już sobie przypominam. A skąd się dowiedziałaś w ogóle o tym kariotypie złym i dlaczego to badałam?
Podziel się: