reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? ;) Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie. :)

Chyba nawet powstał wątek staraczki 2019 udało się .... Miejmy nadzieję że wszystkie tam dołączymy :)
Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży. ;)

Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? ;) Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie. :)

Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży. ;)
Nawet jak kogoś coś boli tto nie powinien tego pisać. No pewnie bądź tu :) a Tobie się udało? Sorki bo już pisałam że nie ogarniam :) :) :) ja jeszcze na starania 2019 jestem dość aktywnie. Tam się zamartwiamy też o te które zniknęły nagle. Młoda się bidulka odezwała wczoraj ale musi ochłonąć , jest tu i chyba na staraniach 2019. A w tych staraniach 2019 druga połowa to już w ogóle nikogo nie znam.

W ogóle laski, nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego problemu z wypryskami na twarzy, jakis 1 albo 2 przed terminem @. A teraz jakaś paranoja, mam je nawet we włosach, ja piernicze:/
Zajdź do apteki po maść cynkową. Kosztuje ok 3zł, a działa cuda. Nasmaruj te miejsca na noc i zostaw, a rano przemyj wodą, bo zostaną białe plamki po cynku [emoji846]

Hej! Pozwoliłam sobie zobaczyć Twój test, od razu mówię, że pinki mnie oszukały ale nie generalizuję, że zawsze oszukują. Dwukrotnie wyszedł mi cień na nich a bet była negatywna. Druga sprawa jest jak beta jest nieznacznie podniesiona, wtedy wchodzi w grę ciąża biochemiczna, którą też przechodziłam nie raz. Na cienie trzeba zawsze brać poprawkę i albo na kolejny dzień powtórzyć test albo iść od razu na betę i wtedy mamy jakąkolwiek pewność co się dzieje.

Nawet jak kogoś coś boli tto nie powinien tego pisać. No pewnie bądź tu :) a Tobie się udało? Sorki bo już pisałam że nie ogarniam :) :) :) ja jeszcze na starania 2019 jestem dość aktywnie. Tam się zamartwiamy też o te które zniknęły nagle. Młoda się bidulka odezwała wczoraj ale musi ochłonąć , jest tu i chyba na staraniach 2019. A w tych staraniach 2019 druga połowa to już w ogóle nikogo nie znam.
Ja niestety nie staram się w ogóle ale bardzo bym chciała, ale ze względu na mój nieprawidłowy kariotyp w grę wchodzi tylko in vitro z diagnostyką preimplantacyjną.

reklama
Do góry