reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witaj :) ja też nie wiem skąd tyle tych wątków. Dołączyłam na początku do staraczką 2018 2019 potem zauważyłam starania 2019 potem rozmowy o wszystkim i o niczym i już nie ogarniam gdzie są jakie dziewczyny, widzę że większość z nas pisze tu i tu i tu, a teraz jeszcze powstało starania druga połowa 2019. A fajnie by było jakbyśmy wszystkie coś już są długo były w jednym wątku a czuje nieźle rozproszenie :D

reklama
Widzę że się tutaj staracie, dlaczego w tym wątku a nie stricte staraczkowym? Jakieś kwasy tak wyszły?
Też wcześniej bylam w staraczkach 2018-2019, ale coś tam było, że się laski poklucily bo nie akceptowaly innych tematów niż "ciaza" :) A my tutaj piszemy i wszystkim co nam ślina na język przyniesie :)

Gratuluję, jesteś jedną z nielicznych [emoji14] to co, czas na drugie? :D

Już testowałaś? Ja to się boje i chyba dopiero w poniedziałek sprawdzę [emoji6] chociaż ostatnie dni tyle się u mnie dzieje, że nie mam na nic czasu i nawet nie wsłuchuję się w mój organizm i tak sobie myślę, że pewnie nic z tego [emoji20]
A bo mąż mi testy kupił w dodatku zwykle 25um, więc po co mają leżeć... [emoji23] do poniedziałku nie kupuje testów, bo będę robić, a nie chce się stresować;)

W ogóle laski, nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego problemu z wypryskami na twarzy, jakis 1 albo 2 przed terminem @. A teraz jakaś paranoja, mam je nawet we włosach, ja piernicze:/

Też wcześniej bylam w staraczkach 2018-2019, ale coś tam było, że się laski poklucily bo nie akceptowaly innych tematów niż "ciaza" :) A my tutaj piszemy i wszystkim co nam ślina na język przyniesie :)

Gratuluję, jesteś jedną z nielicznych [emoji14] to co, czas na drugie? :D
Dokładnie ja też byłam w staraczkach ale niektórym dziewczyna nie pasowało że kobiety które już zobaczyly 2 kreski nadal się wypowiadają np o wizytach u gin itd. Ogólnie dramat

Dokładnie ja też byłam w staraczkach ale niektórym dziewczyna nie pasowało że kobiety które już zobaczyly 2 kreski nadal się wypowiadają np o wizytach u gin itd. Ogólnie dramat
A w czym to przeszkadza w ogóle :/ bez sensu. Ja to nie ogarniam która gdzie i co. Muszę sobie przypominać kto już w ciąży a kto się stara a kto już długo :) w ogóle to się uzależniłam od tego forum. To jak jakaś choroba :)

W ogóle laski, nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego problemu z wypryskami na twarzy, jakis 1 albo 2 przed terminem @. A teraz jakaś paranoja, mam je nawet we włosach, ja piernicze:/
Ja mam to samo. Gdzieś od 3 miesięcy nie ogarniam swojej twarzy. Mam tyle wyprysków że nie wiem co się dzieje. A ja w życiu trądziku nie miałam ani wyprysków ani nic. Coś chyba z moimi hormonami jest nie halo. Będę je badać z następnym cyklem

reklama
Do góry