reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Czyli mówisz że jak nie mogę się odpedzic od m codziennie to też nie źle?

Nie wiadomo kogo słuchać jedni mówią że co 2 dni jedni że codziennie. Kurczę
Ja w dwóch cyklach z owulacja co dwa dni i nic. Teraz codzien ale owulacji ponoć nie ma. Jeśli się okaże że jednak była to znaczy że 4 dni potem dwa dni przerwy i raz w dniu owu. Więc żołnierze musiałyby być baaaaaardzo wytrwale :D

reklama
Ja w dwóch cyklach z owulacja co dwa dni i nic. Teraz codzien ale owulacji ponoć nie ma. Jeśli się okaże że jednak była to znaczy że 4 dni potem dwa dni przerwy i raz w dniu owu. Więc żołnierze musiałyby być baaaaaardzo wytrwale :D
No to dziewczęta oddam się w ręce m [emoji4] oj będzie zadowolony haha

@paola425 wooow, jesteś idealnym przykładem na to, ze jednego dnia kreski może nie być, a następnego już może być i to całkiem widoczna [emoji1] gratulacje!!!!

@Vici32 kurczę :/ ale jednak często ma znaczenie, czy to mocz pierwszy kolejny, dlatego beta to super pomysł. W końcu @ dalej nie ma, wiec wciąż jest nadzieja! Trzymam kciuki!

@adzik jeżeli masz faceta na miejscu, chętnego na działanie co drugi dzień to nawet nie bawiłabym się w testy [emoji1] po co się denerwować, może być tak ze nie wyjdą, a jednak owu jest i tylko niepotrzebny stres będzie.
A co do przepowiedni, to jako ze ja i tak w ciąże przez najbliższe miesiące nie zajdę, to poprosiłabym przepowiednię, czy mój mąż zainwestuje w mój mały biznes, bo od wczoraj prowadzę pertraktacje[emoji85]

Dziewczyny! Patrzcie co widzę! Widzę i oczom nie wierzę, mam nadzieję, że to nie sen [emoji7][emoji7][emoji7]

Tak bardzo czekałam na taki widok [emoji3590][emoji3590][emoji3590] 12 dpo [emoji7]

Dziękuję wszystkim, które wczoraj nie przestały wierzyć, kiedy ja straciłam nadzieję [emoji8][emoji8][emoji3590]Zobacz załącznik 1007967
Wiedziałam że odczarujesz nasze forum
I teraz już się tylko posypią dobre wiadomosci
Gratulacje bardzo bardzo buziaki

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 1007969

Czy któraś może się wypowiedzieć ?
Dziękuję [emoji8] taką mam też nadzieję, że każdej z nas zaraz się uda [emoji3590]
Gratulacje !!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja również dzisiaj zrobiłam test 10dpo i bladooo, śluz biały lepki, jeśli chodzi o szyjkę to za cholerę nie mam pojęcia jak powinna wyglądać także nie biorę tego pod uwagę, ból sutkow cały czas. No I czasami ciagnięcia w brzuchu.

Mam nadzieję, że w poniedziałek też zobaczę takie ładnie kreseczki[emoji7]

Gratulacje !!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja również dzisiaj zrobiłam test 10dpo i bladooo, śluz biały lepki, jeśli chodzi o szyjkę to za cholerę nie mam pojęcia jak powinna wyglądać także nie biorę tego pod uwagę, ból sutkow cały czas. No I czasami ciagnięcia w brzuchu.

Mam nadzieję, że w poniedziałek też zobaczę takie ładnie kreseczki[emoji7]
Blado? Pokaż test! [emoji16]

reklama
Do góry