reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny mam dołek :-( test owu w cholere znowu pozytywny ( co z tymi testami albo że mną jest nie tak ja się pytam???!!!), w dodatku jak poszłam robić test to zdejmuje gatki a tam na władcę nitka śluzową krwii :-(((( chyba bo tych lekach primolut nor ja dostanę szybko @ [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
A który masz dc?

reklama
Dziewczyny mam dołek :-( test owu w cholere znowu pozytywny ( co z tymi testami albo że mną jest nie tak ja się pytam???!!!), w dodatku jak poszłam robić test to zdejmuje gatki a tam na władcę nitka śluzową krwii :-(((( chyba bo tych lekach primolut nor ja dostanę szybko @ [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana może nie rób już tych testów. Tylko się stresujesz kochana. A to źle wpływa przy staraniach.

Ps. Ty masz ciągle pozytywne A ja negatywne. Żeśmy się dobraly[emoji23]

Który dzień już masz pozytywny ten test owu?

Jak już czujesz tego malucha w brzuchu, to zaciskasz zęby i wytrzymujesz wszystko. Oby szybko pomogli, wtedy już dostaniesz takiego takiego przypływu sił, że i letnie upały wytrzymasz [emoji6]
Obyś miała rację. U nas w DE upały się zaczynają już z końcem marca ale jest na zmianę zimno ciepło A faktycznie takie upały są już od połowy kwietnia że w krótkim rękawku tu chodzą ludzie.

Kochana może nie rób już tych testów. Tylko się stresujesz kochana. A to źle wpływa przy staraniach.

Ps. Ty masz ciągle pozytywne A ja negatywne. Żeśmy się dobraly[emoji23]

Który dzień już masz pozytywny ten test owu?
No właśnie Młoda już nie będę robić bo mnie tylko stres zżera. Wychodzi mi 3-4dzien pozytyw. I jeszcze ta krwawa nitka. Jestem zła.
W chwili obecnej mam focha na wszystko, na przemysł farmaceutyczny durne testy chociaż chwili obecnej Wszystko wydaje mi się dłuży, focha mam na dietę będę czekać aż mój wróci z pracy i muszę zamówić za coś dobrego do jedzenia [emoji24][emoji23][emoji23][emoji24]

P. S. Ten ost trochę jeszcze zblednie bo narazie "mokry"
IMG_20190630_172859.jpeg

Pantene i tego typu na pewno odpadają, są takie typowo po keratynie, ale u nas kosztują majątek, a te dziecięce kilka zł i zawsze moim klientkom polecałam i potem zadowolone wracały do mnie z podziękowaniem za dobrą radę [emoji6] ale może w DE inne produkty macie dostępne i pewnie ceny też bardziej przystępne niż w PL [emoji846]
O dziękuję za info. Ja ogólnie myje głowę z pantene 3 w 1 ale jeszcze dokładnie zapytam fryzjerki jaki poleca szampon tu w DE po kreatynowym prostowanie włosów.

Pantene i tego typu na pewno odpadają, są takie typowo po keratynie, ale u nas kosztują majątek, a te dziecięce kilka zł i zawsze moim klientkom polecałam i potem zadowolone wracały do mnie z podziękowaniem za dobrą radę [emoji6] ale może w DE inne produkty macie dostępne i pewnie ceny też bardziej przystępne niż w PL [emoji846]
No dlatego muszę zapytać mojej fryzjerki czy ma jakiś dobry szampon tutaj w DE który poleca do stosowania po kreatynie

No właśnie Młoda już nie będę robić bo mnie tylko stres zżera. Wychodzi mi 3-4dzien pozytyw. I jeszcze ta krwawa nitka. Jestem zła.
W chwili obecnej mam focha na wszystko, na przemysł farmaceutyczny durne testy chociaż chwili obecnej Wszystko wydaje mi się dłuży, focha mam na dietę będę czekać aż mój wróci z pracy i muszę zamówić za coś dobrego do jedzenia [emoji24][emoji23][emoji23][emoji24]

P. S. Ten ost trochę jeszcze zblednie bo narazie "mokry" Zobacz załącznik 992236
No dziwnie wychodzą ci te testy. Może wybierz się na kontrolę do gin i zobacz czy się nic nie dzieje przypadkiem.

Aha no mi pozwolił Endo brać castagnusa. I pisze w ulotce że na wyregulowanie okresu bierze się 90dni i później się robi miesiąc przerwy i znowu można robic kuracje 90dniowa. Wiem że castagnus nie zaszkodzi bo ma.pozytywny wpływ na owu reguluje okres jak ktoś ma PMS to pomaga ( ja na szczęście nie mam) I to zażywam póki co dopiero 23dni ale mam zamiar wziąć to cała kurację 90 dni chyba że klinika będzie kazała odstawić. To wtedy odstawie.

A ja za tydzień powtórzę prolaktyne i odstawię . Gin mówiła ze on tez fajnie działa na owu

reklama
No dziwnie wychodzą ci te testy. Może wybierz się na kontrolę do gin i zobacz czy się nic nie dzieje przypadkiem.
No maksa mam, przypuszczam że torbiel się robi, poczekam że 2 tyg i jak @ nie przyjdzie to pójdę do giną, już kiedyś tak miałam gdy @ się nie zjawiła okazywało się że torbiel ( tylko wtedy nie robiłam testów owu).
Tylko sobie humor popsulam

Do góry