reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny A może któraś z Was robiła kreatynowe prostowanie włosów? Ja mam zamiar robić we wtorek lub środę od razu zmienię trochę fryzurę bo ta mi się już znudziła. Strasznie mi się włosy kręcą i mam je strasznie gęste.

reklama
Ogólnie to się mega męczę, jak coś robię i jak się zmacham, to mi brzuch się cały spina i czasami boli, więc jak coś robię w domu, to na raty i co chwilę odpoczywam. W upały staram się wcale z domu nie wychodzić. No i ze spaniem mam już duży problem, bo nie mogę się wygodnie ułożyć, bo na plecach ciężko jest mi oddychać, a na bokach często młody się wierci, bo mu nie wygodnie i się tak kręcę pół nocy. Nigdy też nie sądziłam, że depilacja w ciąży może być tak trudna i męcząca [emoji23]

Młody będzie pewnie rozrabiaka, bo już daje popalić i mocno zaczepia, ale już czekam niecierpliwie na ten wrzesień [emoji846]
Ja kiedyś uwielbiałam. A teraz to już nie dla mnie. Ja jak idę do sklepu wchodzę biorę co mam wziąć i wychodzę. A jak jadę do większego piętrowego marketu np do Kauflandu lub Lidla to wcześniej pisze sobie kartkę co mam kupić idę robię zakupy płace i wychodzę wracam do domu i padam na ryj. [emoji23] ja się teraz oszczędzam jak tylko mogę aby te ataki mnie nie nawiedzaly. Póki co od wczoraj cisza. Non stop wiatrak koło mnie stoi także daje radę.

A powiedz mi jak ty się czujesz? Coś pisałaś wcześniej że już brzuch przeszkadza w nie których czynnościach domowych A tu jeszcze ci zostało 2.5 miesiąca tak? Synek się urodzi to wszystkie dni w upały z brzuszkiem ci napewno wynagrodzi uśmiechem i tym że będzie grzeczny jak aniołek [emoji7]

Ogólnie to się mega męczę, jak coś robię i jak się zmacham, to mi brzuch się cały spina i czasami boli, więc jak coś robię w domu, to na raty i co chwilę odpoczywam. W upały staram się wcale z domu nie wychodzić. No i ze spaniem mam już duży problem, bo nie mogę się wygodnie ułożyć, bo na plecach ciężko jest mi oddychać, a na bokach często młody się wierci, bo mu nie wygodnie i się tak kręcę pół nocy. Nigdy też nie sądziłam, że depilacja w ciąży może być tak trudna i męcząca [emoji23]

Młody będzie pewnie rozrabiaka, bo już daje popalić i mocno zaczepia, ale już czekam niecierpliwie na ten wrzesień [emoji846]
Ty w ciąży A ja nie i wszystko w domu też robię na raty choć jestem kobietą typu że muszę mieć zrobione na już wszystko na tip top. Ale czasami się tak nie da.

Szybko zleca te 2.5 miesiąca i będziesz tulić szkraba w ramiona. I na początku pewnie będzie Ci brakowało brzuszka. No i depilacja stanie się lżejsza i łatwiejsza [emoji23]

Ja odpuszczam sobie perfekcję w domu teraz i tyle co dam radę zrobić, to robię. O ile u góry coś jeszcze zrobię, to z podłogami mam duży problem, a przy dwóch kotach i psie jest co sprzątać na podłodze.

No ciężko bardzo się depiluje na oślep, jak nie widać nic poza brzuchem [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio już nauczyłam się wspomagać lusterkiem, żeby było ładnie i dokładnie, ale to i tak jest wyczyn [emoji23]
Ty w ciąży A ja nie i wszystko w domu też robię na raty choć jestem kobietą typu że muszę mieć zrobione na już wszystko na tip top. Ale czasami się tak nie da.

Szybko zleca te 2.5 miesiąca i będziesz tulić szkraba w ramiona. I na początku pewnie będzie Ci brakowało brzuszka. No i depilacja stanie się lżejsza i łatwiejsza [emoji23]

reklama
Ja to latam wszędzie i wszędzie mnie pełno. W pracy się że mnie śmieją że ADHD mam.

Nast wypróbuje tej farby jak mówisz że super jest.

Zawiezlosmy synka na wakacje do mojej siostry moja mama tan też jest i już mi przykro tak pusto

Do góry