reklama
Lilka2304
Fanka BB :)
Ja robiłam mojej mamie i mama robiła mi
Dziewczyny A może któraś z Was robiła kreatynowe prostowanie włosów? Ja mam zamiar robić we wtorek lub środę od razu zmienię trochę fryzurę bo ta mi się już znudziła. Strasznie mi się włosy kręcą i mam je strasznie gęste.
młoda1994
A powiedz mi ile się trzymają proste włosy? Fryzjerka mi gadała że około 3-4 miesiaceJa robiłam mojej mamie i mama robiła mi
U
użytkownik 176
Gość
Ogólnie to się mega męczę, jak coś robię i jak się zmacham, to mi brzuch się cały spina i czasami boli, więc jak coś robię w domu, to na raty i co chwilę odpoczywam. W upały staram się wcale z domu nie wychodzić. No i ze spaniem mam już duży problem, bo nie mogę się wygodnie ułożyć, bo na plecach ciężko jest mi oddychać, a na bokach często młody się wierci, bo mu nie wygodnie i się tak kręcę pół nocy. Nigdy też nie sądziłam, że depilacja w ciąży może być tak trudna i męcząca [emoji23]
Młody będzie pewnie rozrabiaka, bo już daje popalić i mocno zaczepia, ale już czekam niecierpliwie na ten wrzesień [emoji846]
Młody będzie pewnie rozrabiaka, bo już daje popalić i mocno zaczepia, ale już czekam niecierpliwie na ten wrzesień [emoji846]
Ja kiedyś uwielbiałam. A teraz to już nie dla mnie. Ja jak idę do sklepu wchodzę biorę co mam wziąć i wychodzę. A jak jadę do większego piętrowego marketu np do Kauflandu lub Lidla to wcześniej pisze sobie kartkę co mam kupić idę robię zakupy płace i wychodzę wracam do domu i padam na ryj. [emoji23] ja się teraz oszczędzam jak tylko mogę aby te ataki mnie nie nawiedzaly. Póki co od wczoraj cisza. Non stop wiatrak koło mnie stoi także daje radę.
A powiedz mi jak ty się czujesz? Coś pisałaś wcześniej że już brzuch przeszkadza w nie których czynnościach domowych A tu jeszcze ci zostało 2.5 miesiąca tak? Synek się urodzi to wszystkie dni w upały z brzuszkiem ci napewno wynagrodzi uśmiechem i tym że będzie grzeczny jak aniołek [emoji7]
Lilka2304
Ogólnie zależy jaki bo mama zmawiala z Ali i był ładny efekt i dosyć długo
A powiedz mi ile się trzymają proste włosy? Fryzjerka mi gadała że około 3-4 miesiace
młoda1994
Ty w ciąży A ja nie i wszystko w domu też robię na raty choć jestem kobietą typu że muszę mieć zrobione na już wszystko na tip top. Ale czasami się tak nie da.Ogólnie to się mega męczę, jak coś robię i jak się zmacham, to mi brzuch się cały spina i czasami boli, więc jak coś robię w domu, to na raty i co chwilę odpoczywam. W upały staram się wcale z domu nie wychodzić. No i ze spaniem mam już duży problem, bo nie mogę się wygodnie ułożyć, bo na plecach ciężko jest mi oddychać, a na bokach często młody się wierci, bo mu nie wygodnie i się tak kręcę pół nocy. Nigdy też nie sądziłam, że depilacja w ciąży może być tak trudna i męcząca [emoji23]
Szybko zleca te 2.5 miesiąca i będziesz tulić szkraba w ramiona. I na początku pewnie będzie Ci brakowało brzuszka. No i depilacja stanie się lżejsza i łatwiejsza [emoji23]
młoda1994
No właśnie nie wiem jaka kreatyna będzie miała moja fryzjerka ale wiem że byle czego nie kupuje. A jak z myciem włosów i wiązaniem po kreatynowym prostowaniem włosów?Ogólnie zależy jaki bo mama zmawiala z Ali i był ładny efekt i dosyć długo
Lilka2304
Tego co ja miallamm kreatywne przez 3 dni nie mylam włosów i nie wolno było ich wiązać
No właśnie nie wiem jaka kreatyna będzie miała moja fryzjerka ale wiem że byle czego nie kupuje. A jak z myciem włosów i wiązaniem po kreatynowym prostowaniem włosów?
U
użytkownik 176
Gość
Ja odpuszczam sobie perfekcję w domu teraz i tyle co dam radę zrobić, to robię. O ile u góry coś jeszcze zrobię, to z podłogami mam duży problem, a przy dwóch kotach i psie jest co sprzątać na podłodze.
No ciężko bardzo się depiluje na oślep, jak nie widać nic poza brzuchem [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio już nauczyłam się wspomagać lusterkiem, żeby było ładnie i dokładnie, ale to i tak jest wyczyn [emoji23]
No ciężko bardzo się depiluje na oślep, jak nie widać nic poza brzuchem [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio już nauczyłam się wspomagać lusterkiem, żeby było ładnie i dokładnie, ale to i tak jest wyczyn [emoji23]
Ty w ciąży A ja nie i wszystko w domu też robię na raty choć jestem kobietą typu że muszę mieć zrobione na już wszystko na tip top. Ale czasami się tak nie da.
Szybko zleca te 2.5 miesiąca i będziesz tulić szkraba w ramiona. I na początku pewnie będzie Ci brakowało brzuszka. No i depilacja stanie się lżejsza i łatwiejsza [emoji23]
reklama
Ja to latam wszędzie i wszędzie mnie pełno. W pracy się że mnie śmieją że ADHD mam.
Nast wypróbuje tej farby jak mówisz że super jest.
Zawiezlosmy synka na wakacje do mojej siostry moja mama tan też jest i już mi przykro tak pusto
Nast wypróbuje tej farby jak mówisz że super jest.
Zawiezlosmy synka na wakacje do mojej siostry moja mama tan też jest i już mi przykro tak pusto
Podziel się: