reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Do pielęgnacji produkty bez sls i silikonów koniecznie. Polecam szampon dla niemowląt do mycia po keratynie, bo jest bardzo delikatny i bez zbędnych ulepszaczy.
No właśnie nie wiem jaka kreatyna będzie miała moja fryzjerka ale wiem że byle czego nie kupuje. A jak z myciem włosów i wiązaniem po kreatynowym prostowaniem włosów?

Też tak czasami mam że muszę sobie odpocząć od forum. Ale zawsze wracam. Mam nadzieję że nie zostanę przez to wykluczona. Po prostu czasem tego potrzebuje.Miałam w ciągu cyklu anomalia... brązowe plamienia i ból piersi przed @. No i lekarz powiedział że Przepisuje na wyciszenie tego wszystkiego A w razie fasolki nie zaszkodzi.

No 1 cykl z dupkiem i w sumie nic się nie zmieniło
To mamy podobnie. Mysle ze dziewczyny nas rozumią. I nas nie "wypierniczą". :D :p

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale dajesz radę to najważniejsze. Powiem szczerze że ja sobie nie wyobrażam chodzić z brzuchem całe lato. Ale jak klinika mi pomoże na jesień lub z początkiem zimy zajść to nie będę miała wyjścia i będę musiała. My kobiety wszystko wytrzymamy.
Ja odpuszczam sobie perfekcję w domu teraz i tyle co dam radę zrobić, to robię. O ile u góry coś jeszcze zrobię, to z podłogami mam duży problem, a przy dwóch kotach i psie jest co sprzątać na podłodze.

No ciężko bardzo się depiluje na oślep, jak nie widać nic poza brzuchem [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio już nauczyłam się wspomagać lusterkiem, żeby było ładnie i dokładnie, ale to i tak jest wyczyn [emoji23]

Do pielęgnacji produkty bez sls i silikonów koniecznie. Polecam szampon dla niemowląt do mycia po keratynie, bo jest bardzo delikatny i bez zbędnych ulepszaczy.
O dziękuję za info. Ja ogólnie myje głowę z pantene 3 w 1 ale jeszcze dokładnie zapytam fryzjerki jaki poleca szampon tu w DE po kreatynowym prostowanie włosów.

Będziesz zadowolona [emoji6] ostatnio poleciłam tą farbę koleżance, która zawsze używała najdroższych farb i jest wymagająca i przerzuciła się już też na stałę na te farby z hebe [emoji846]
Ja to latam wszędzie i wszędzie mnie pełno. W pracy się że mnie śmieją że ADHD mam.

Nast wypróbuje tej farby jak mówisz że super jest.

Zawiezlosmy synka na wakacje do mojej siostry moja mama tan też jest i już mi przykro tak pusto

Dziewczyny mam dołek :-( test owu w cholere znowu pozytywny ( co z tymi testami albo że mną jest nie tak ja się pytam???!!!), w dodatku jak poszłam robić test to zdejmuje gatki a tam na władcę nitka śluzową krwii :-(((( chyba bo tych lekach primolut nor ja dostanę szybko @ [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Dokładnie :)
Ale ciężko sie funkcjonuje w taki upal.
Zrobilam sobie zimną wodę z cytryną z lodem.
Przypomnialyscie mi że muszę sobie farbę kupic I odświeżyć kudly bo od słońca wyblakły.

reklama
Jak już czujesz tego malucha w brzuchu, to zaciskasz zęby i wytrzymujesz wszystko. Oby szybko pomogli, wtedy już dostaniesz takiego takiego przypływu sił, że i letnie upały wytrzymasz [emoji6]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale dajesz radę to najważniejsze. Powiem szczerze że ja sobie nie wyobrażam chodzić z brzuchem całe lato. Ale jak klinika mi pomoże na jesień lub z początkiem zimy zajść to nie będę miała wyjścia i będę musiała. My kobiety wszystko wytrzymamy.

Do góry