reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Trzeba być dobrej myśli [emoji6] a przyjmujesz coś od poprzedniego cyklu może, co mogłoby wpłynąć na te piersi?
Femibion zamiast zwykłego kwasu foliowego. W poprzednim cyklu femibion 0, teraz 1, bo tak mi poradziła jedna dziewczyna, że jest lepszy [emoji6] i tylko taka zmiana w stosunku do tego co bylo przed staraniami...

reklama
Femibion zamiast zwykłego kwasu foliowego. W poprzednim cyklu femibion 0, teraz 1, bo tak mi poradziła jedna dziewczyna, że jest lepszy [emoji6] i tylko taka zmiana w stosunku do tego co bylo przed staraniami...
Pamiętajcie, że musimy uważać, bo przy staraniach głowa robi swoje :)

Kuzwa, wczoraj zrobione pazury, a dzisiaj rozpieprzyłam kciuka. Szlak mnie jasny trafi

Hmm, nie no, femibion nie ma nic takiego w składzie, co mogłoby w ten sposób zadziałać. A może to psychika w trakcie starań tak zadziałała, że bardzo chcesz, więc cialo wysyła jakieś dziwne sygnały [emoji846]

Hej dziewczyny. Ciągle się zastanawiam co z tym dupkiem. Myślicie że mogę skrócić o 2 dni zazywwnie ? Nie chce żeby mi się cykl wydłużyl

Hmm, nie no, femibion nie ma nic takiego w składzie, co mogłoby w ten sposób zadziałać. A może to psychika w trakcie starań tak zadziałała, że bardzo chcesz, więc cialo wysyła jakieś dziwne sygnały [emoji846]
No właśnie, raczej witaminki na to nie wpłyną [emoji16] a psychika jak najbardziej, ja jestem podatna na działanie swojej podświadomości, ale nie myślałam, że aż tak [emoji23] no nic, mam nadzieję, że to nic złego.

Miałam dziś leżeć i nic nie robić, ale coś mi nie wyszło i wzięłam się za porządki w szafkach kuchennych [emoji16]

Ja myślę, żeby przyjmować tak, jak zalecił lekarz. Jakiś miał cel w tym, żeby zalecić dupka na konkretne dni cyklu i przyjmując inaczej może nie będzie takiego efektu, jaki miał być.
Hej dziewczyny. Ciągle się zastanawiam co z tym dupkiem. Myślicie że mogę skrócić o 2 dni zazywwnie ? Nie chce żeby mi się cykl wydłużyl

Ja tego nie brałam, ale myślę że należy przyjmować jak zalecił lekarz.. Forum to jedno, wsparcie tu każda dostaje od drugiej nieocenione, ale jeśli już chodzi o dawkowanie leków to najlepiej słuchać lekarza [emoji6] oczywiście o ile ufasz swojemu lekarzowi.. Chyba, że nie do końca to może warto skonsultować z innym ginem?

reklama
Dzięki dziewczyny za radę. Panikuje bo to mój 1 cykl z dupkiem. Za parę dni @ to i ten stres ze mnie zejdzie [emoji29] A ja tu Wam o jednym i tym samym. Wyjdzie w praniu

Jak będzie coś nie tak to po prostu przy następnej wizycie o tym opowiem:)

Do góry