reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Może gorzka czekolada by pomogła? I jakieś elektrolity warto pić, żeby się nie odwodnić. Ale ogólnie to współczuję dolegliwości, tym bardziej w taką pogodę.
Dzień dobry dziewczyny ;) póki jeszcze można wytrzymać na dworze to pije sobie kawkę na podwórku. Zapowiadają dzisiaj 39 stopni znów u nas. [emoji58]

Biegunka nie odpuszcza, brałam wczoraj węgiel bo w razie fasolki nic innego nie za bardzo można. Mąż czymś się tam ratuje ale też mu nie pomaga.

reklama
Hejka dziewczyny dziś 4 dzień spóźnienia jak nie ma @ tak nie było dziś zrobiłam test ale nic nie widać na zdj a na żywo jakiś tam cień ale skoro 4 dni się spoznia a na teście cień to raczej przyjedzie ciągle. Jestem mokra i kremisty śluz trochę. Mnie pobolewa w podbrzuzu
IMG_20190630_085625.jpeg
IMG_20190630_085505.jpeg

Cześć dziewczyny , a wiec okres przyszedł w 25 dc także za szybko bo 10 dni od owu. Myśle czy castagnus nie narobił czegoś bo takiego czegoś nie miałam jeszcze ;( . Cieszę się ze teraz okres przyszedł bo mąż za pare dni wraca na 2 tyg wiec już będę po okresie i będzie można działać . Szkoda mi tylko tego ze został w domu tydzień dłużej na owu a nie udało się
Hej kochana. A castagnus może tak skrócić cykl ? Ile go już bierzesz? Ja właśnie zaczęłam od 2dc i to jest mój pierwszy cykl z nim.

Hej wszystkim,

Witam się niedzielnie leniwie, dzisiaj mam zamiar przeleżeć cały dzień i nic nie robić, chcę w końcu odpocząć [emoji16]

@MartaSx jaki piękny brzuszek [emoji7] zazdroszczę i mam nadzieję, że za jakiś czas wszystkie tu będziemy swoje brzuszki wrzucać [emoji3059]

Ogólnie to od dziś znowu zaczynam odczuwać tkliwość piersi, dziwna sprawa, bo nigdy tak nie miałam. Teraz 2 cykl starań i 2 raz taka sytuacja [emoji849]

A może nie zwracałaś wcześniej na to aż takiej uwagi? Bo czasami jest tak, że zauważamy jakieś reakcje organizmu dopiero, kiedy się wszystkiemu dobrze przyglądamy [emoji6]
Hej wszystkim,

Witam się niedzielnie leniwie, dzisiaj mam zamiar przeleżeć cały dzień i nic nie robić, chcę w końcu odpocząć [emoji16]

@MartaSx jaki piękny brzuszek [emoji7] zazdroszczę i mam nadzieję, że za jakiś czas wszystkie tu będziemy swoje brzuszki wrzucać [emoji3059]

Ogólnie to od dziś znowu zaczynam odczuwać tkliwość piersi, dziwna sprawa, bo nigdy tak nie miałam. Teraz 2 cykl starań i 2 raz taka sytuacja [emoji849]

A może nie zwracałaś wcześniej na to aż takiej uwagi? Bo czasami jest tak, że zauważamy jakieś reakcje organizmu dopiero, kiedy się wszystkiemu dobrze przyglądamy [emoji6]
Nie no nie zwracałam uwagi może na śluz i inne objawy takie których się aż tak nie czuje, ale to jest aż wkurzające, więc raczej bym zwróciła uwagę [emoji848] chociaż teraz to już sama nie wiem...
Mogłoby coś z tego wyjść to nie musiałabym się za miesiąc znowu zastanawiać co jest grane [emoji16]

reklama
Trzeba być dobrej myśli [emoji6] a przyjmujesz coś od poprzedniego cyklu może, co mogłoby wpłynąć na te piersi?

Nie no nie zwracałam uwagi może na śluz i inne objawy takie których się aż tak nie czuje, ale to jest aż wkurzające, więc raczej bym zwróciła uwagę [emoji848] chociaż teraz to już sama nie wiem...
Mogłoby coś z tego wyjść to nie musiałabym się za miesiąc znowu zastanawiać co jest grane [emoji16]

Do góry