reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziś jadę do mamy na imieniny, które miła w poniedziałek. Ona nic nie chce a ja nie wiem co kupić. Wina nie pije, kwiaty zwiedna bo często jej nie ma w domu na tydzień lub dwa.
Mały do siostry na wakacje na tydzień i chatka wolną [emoji23] ale będę tęsknić za nim. Pierwszy raz jedzie.

Zrobiłam te pazury też robię sama. Ja tu chyba jedna z najstarszych [emoji23] ja 33 lata m 36.

Marta nie chodziło mi o płeć tylko o brzuszek :)
Wiadac już i to dużo bo to 2 ciąża a ja do szczupłych nie należę bo 66 kg mam przy 164 cm.
Hej dziś jadę do mamy na imieniny, które miła w poniedziałek. Ona nic nie chce a ja nie wiem co kupić. Wina nie pije, kwiaty zwiedna bo często jej nie ma w domu na tydzień lub dwa.
Mały do siostry na wakacje na tydzień i chatka wolną [emoji23] ale będę tęsknić za nim. Pierwszy raz jedzie.

Zrobiłam te pazury też robię sama. Ja tu chyba jedna z najstarszych [emoji23] ja 33 lata m 36.
Photo_1560923041849.jpg

Cześć dziewczyny , a wiec okres przyszedł w 25 dc także za szybko bo 10 dni od owu. Myśle czy castagnus nie narobił czegoś bo takiego czegoś nie miałam jeszcze ;( . Cieszę się ze teraz okres przyszedł bo mąż za pare dni wraca na 2 tyg wiec już będę po okresie i będzie można działać . Szkoda mi tylko tego ze został w domu tydzień dłużej na owu a nie udało się

A do mnie właśnie dzisiaj na tydzień przyjeżdża mój 6letni bratanek [emoji16]

Super brzuszek [emoji6] i jak dla mnie to chudzinka jesteś i tak [emoji16] ja to jeszcze trochę i się będę kulać [emoji23][emoji23][emoji23] i jestem już mocno ograniczona ruchowo przez brzuch, a to jeszcze 2,5 miesiąca, nie wyobrażam sobie, co będzie na sam koniec.
Wiadac już i to dużo bo to 2 ciąża a ja do szczupłych nie należę bo 66 kg mam przy 164 cm. Zobacz załącznik 992061

To może lepiej, że w tą stronę poszło, skoro będziesz teraz miała męża na 2 tygodnie w domu, to nie będzie problemu, że mąż musi jechać, a owu jeszcze nie było. Zacznij robić testy owu od razu po okresie, żeby nie przegapić, bo jeżeli cykle miałyby Ci się teraz skrócić, to i owu może być szybciej.
Bałam się ze mi cykl wydłuży a tu skrócił się [emoji24]

To może lepiej, że w tą stronę poszło, skoro będziesz teraz miała męża na 2 tygodnie w domu, to nie będzie problemu, że mąż musi jechać, a owu jeszcze nie było. Zacznij robić testy owu od razu po okresie, żeby nie przegapić, bo jeżeli cykle miałyby Ci się teraz skrócić, to i owu może być szybciej.

Tak wiem kochana mam taki zamiar robić odrazu jak się skończy bo jestem przypadkiem owu po okresie ‍♀️

reklama
Dzień dobry dziewczyny ;) póki jeszcze można wytrzymać na dworze to pije sobie kawkę na podwórku. Zapowiadają dzisiaj 39 stopni znów u nas. [emoji58]

Biegunka nie odpuszcza, brałam wczoraj węgiel bo w razie fasolki nic innego nie za bardzo można. Mąż czymś się tam ratuje ale też mu nie pomaga.

Do góry