Ja mam pod blokiem biedrze, Kaufland, carefura, netto i Lidla rosmana i naturę [emoji23] i KFC ale tam od 8 lat nie byłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja też ale niestety tutaj w DE mam tylko Rossmann do którego trzeba jechać kilka przystanków autobusem miejskim i jeszcze około 2km na nogach. I mam w rynku DM ale też trzeba jechać kilka przystanków i około 1km na nogach jeszcze.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23] to fajnie że tak wszystko pod nosem.Ja mam pod blokiem biedrze, Kaufland, carefura, netto i Lidla rosmana i naturę [emoji23] i KFC ale tam od 8 lat nie byłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba zawsze tak jest jak jest coś pod nosem to się nie chodzi od kilku lat ale jak by było dalej to pewnie nie raz byś coś z tego odwiedziła.
Przynajmniej kasy nie wydajesz[emoji23]
Bo mam dwie galerie właśnie pod blokiem tam mam pepcko i kika więc to tak nie dokona że nie laze. M mnie wyzywa bo ciągle coś kupuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] to fajnie że tak wszystko pod nosem.
Chyba zawsze tak jest jak jest coś pod nosem to się nie chodzi od kilku lat ale jak by było dalej to pewnie nie raz byś coś z tego odwiedziła.
Przynajmniej kasy nie wydajesz[emoji23]
młoda1994
[emoji23] ja też tak mam. Nie mam dzieci ale jak coś fajnego zobaczę i w super cenie to kupię i później wysyłam paczkę do Pl dla dzięciakow mojego rodzeństwa starszego. Albo dla najmłodszego brata. To mój m też mi mówi no jak będziemy mieć swoje dzieci to zbankrutujemy jak ja będę tak wszystko kupować co ma super cena i jest śliczne bo według mnie wszystko wszystkim sie przyda na 100%. Ale ładny uśmiech i oczko do mojego m i już mu przechodzi[emoji23]Bo mam dwie galerie właśnie pod blokiem tam mam pepcko i kika więc to tak nie dokona że nie laze. M mnie wyzywa bo ciągle coś kupuje [emoji23]
młoda1994
życzę Ci aby się nie rozwinęło A to plamienie szybko się skończyło i nie było groźne. A zawsze przed @ miałaś jakieś bóle brzuch piersi itp?Dostałam plamienia takiej brazowawej krwi zobaczymy czy rozwi ie się na @narazie nic nie boli ale raczej tak [emoji3525]
Lilka2304
Tak zawsze. Tydzień przed bolał brzuch jajniki byłam napuchnieta i bolały piersi teraz tylko jajniki czasem zakuły [emoji174]
życzę Ci aby się nie rozwinęło A to plamienie szybko się skończyło i nie było groźne. A zawsze przed @ miałaś jakieś bóle brzuch piersi itp?
młoda1994
To dobry znak. Może się nie rozkręci. Obserwuj i zobaczysz co będzie się działo przez połowy niedzieli. Życzę Ci aby jednak się okazało że to ciaza. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Tak zawsze. Tydzień przed bolał brzuch jajniki byłam napuchnieta i bolały piersi teraz tylko jajniki czasem zakuły [emoji174]
Lilka2304
Dziękuję bardzo [emoji175]
To dobry znak. Może się nie rozkręci. Obserwuj i zobaczysz co będzie się działo przez połowy niedzieli. Życzę Ci aby jednak się okazało że to ciaza. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
reklama
Isasza4444
Witajcie dziewczyny :-)
Lilka tdzymam kciuki żeby się @ nie rozwinęła a fasolka.
Beti oczywiście że pamiętamy super że wpadasz [emoji179] oj ja to wgl im bardziej chce tym wszędzie [emoji1768] widzę, w dodatku i przykro mi i mnie ciągnie i do brzuszków i dzieciaczkow.
Ja dziś padam upał straszny, mam już dość takiej pogody. Właśnie wróciłam z synkiem z urodzin u kolegi. Dziś 15 dc, kurde coś znowu jajnika dziś czułam, dwa dni temu też jajnik czułam lewy i lewy sutek tak dziwnie ( dziewczyny wiecie ile musiałam się skupić że lewy bo mnie się lewy z prawym myli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]). Zaczynam się zastac czy utrzymujący sie pozytyw owu to nie będzie zwiastun torbiel bo niestety mam takie tendencje.
Lilka tdzymam kciuki żeby się @ nie rozwinęła a fasolka.
Beti oczywiście że pamiętamy super że wpadasz [emoji179] oj ja to wgl im bardziej chce tym wszędzie [emoji1768] widzę, w dodatku i przykro mi i mnie ciągnie i do brzuszków i dzieciaczkow.
Ja dziś padam upał straszny, mam już dość takiej pogody. Właśnie wróciłam z synkiem z urodzin u kolegi. Dziś 15 dc, kurde coś znowu jajnika dziś czułam, dwa dni temu też jajnik czułam lewy i lewy sutek tak dziwnie ( dziewczyny wiecie ile musiałam się skupić że lewy bo mnie się lewy z prawym myli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]). Zaczynam się zastac czy utrzymujący sie pozytyw owu to nie będzie zwiastun torbiel bo niestety mam takie tendencje.
Podziel się: