reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny. U mnie aktywna sobota od rana. Poszlam rano na zakupy. Sprzątanie i obiad. Zaraz idziemy na działkę i rozpalimy grilla. Pogoda jak dla mnie w sam raz. Nie grzeje i nie pada.
@fiddlee i co tam ci kupiła teściowa ciekawego ? Ja mam ochotę na jakąś sukienkę z tych długich, przewiewnych i chyba cos w tygodniu sobie strzele na poprawę humoru :D
Bluzkę dostałam, mąż też. Wiecie nie narzekam na teściowa aż tak, tylko ciężko się z nią dogadać bo to, że przyjechała to cud nad Wisłą. Tak to wiecznie zmęczona albo coś i nawet jak się z nami umawiala to później ściemniala że nie pamięta.

reklama
Kobitki zastanawiam się czy nie podjechać po niedzieli do giną bo jestem około 6 dni po owu a od wczoraj wieczorem boli mnie podbrzusze nad sama blizna po cc. Nie jest to mega ból ę cały czas i czasem zakuje mocniej czasem mniej ale cały czas. I jak np chce mi się siusiu to ten ból jakby się rozchodzi bo boli mnie po lewej stronie a tak się rozchodzi na prawą.
Sama blizna po cc mnie nie boli więc z tym raczej jest ok. Zastanawiam się jednak czy jeśli coś się tam dzieje to czy 1. To nie za wcześnie a po 2 to czy nie za wysoko/nisko? A najgorsza mysl że jeśli jednak coś się tam dzieje to żeby nie próbowało się zagnizdzic w bliznie. Ale gin i tam w sumie na tym etapie mi nic nie powie chyba? Sama już nie wiem....

Kobitki zastanawiam się czy nie podjechać po niedzieli do giną bo jestem około 6 dni po owu a od wczoraj wieczorem boli mnie podbrzusze nad sama blizna po cc. Nie jest to mega ból ę cały czas i czasem zakuje mocniej czasem mniej ale cały czas. I jak np chce mi się siusiu to ten ból jakby się rozchodzi bo boli mnie po lewej stronie a tak się rozchodzi na prawą.
Sama blizna po cc mnie nie boli więc z tym raczej jest ok. Zastanawiam się jednak czy jeśli coś się tam dzieje to czy 1. To nie za wcześnie a po 2 to czy nie za wysoko/nisko? A najgorsza mysl że jeśli jednak coś się tam dzieje to żeby nie próbowało się zagnizdzic w bliznie. Ale gin i tam w sumie na tym etapie mi nic nie powie chyba? Sama już nie wiem....

Wiesz co, tez miewam bole kilka dni po owulacji i tez jestem po cc i nigdy nawet nie myślałam, ze może dziać się coś złego. Myśle, ze warto poczekać i sytuacja będzie klarowniejsza

Test zrobiłam (dzisiaj powinnam dostać okres), co prawda go zalałam (aż wiocha, po tylu latach wprawy zalać test[emoji23]), ale wynik negatywny.
No cóż, czekamy na @ i zawieszamy starania na x miesięcy

Test zrobiłam (dzisiaj powinnam dostać okres), co prawda go zalałam (aż wiocha, po tylu latach wprawy zalać test[emoji23]), ale wynik negatywny.
No cóż, czekamy na @ i zawieszamy starania na x miesięcy
Póki nie ma @ to jest nadzieja. Mi też wychodziły negatywne, ale mam resztki nadziei, że jednak się udało [emoji6] póki co jeszcze mnie nie zalało, a termin @ na dziś [emoji849]
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie @ nie przyszła i okazało się, że test po prostu jeszcze nie wykrył [emoji6][emoji110]

Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

Póki nie ma @ to jest nadzieja. Mi też wychodziły negatywne, ale mam resztki nadziei, że jednak się udało [emoji6] póki co jeszcze mnie nie zalało, a termin @ na dziś [emoji849]
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie @ nie przyszła i okazało się, że test po prostu jeszcze nie wykrył [emoji6][emoji110]

Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

Zobaczymy, oby się udało, bo jak mnie zaleje okres w tygodniu to będzie bardzo słabo[emoji23] bo jeździć codziennie pociągiem i mieć mega obfity okres - nie polecam[emoji23]

Zobaczymy, oby się udało, bo jak mnie zaleje okres w tygodniu to będzie bardzo słabo[emoji23] bo jeździć codziennie pociągiem i mieć mega obfity okres - nie polecam[emoji23]
No i do tego te upały... Okres w upały powinien być chociaż jakiś łagodniejszy [emoji23]

Dzień dobry dziewczyny , mąż przyjechał wczoraj wiec będę was czytać rzadziej , ale jestem . Chyba cykl nam odpadnie bo w niedziele za tydzień musi wyjechać a to mój 11dc będzie wiec niewiem sama ;( zaczynam testy owu od jutra

reklama
Dzień dobry dziewczyny , mąż przyjechał wczoraj wiec będę was czytać rzadziej , ale jestem . Chyba cykl nam odpadnie bo w niedziele za tydzień musi wyjechać a to mój 11dc będzie wiec niewiem sama ;( zaczynam testy owu od jutra
A ilo dniowe masz cykle? Plemniki są w stanie przetrwać kilka dni, więc jest szansa, że się uda [emoji6]

Do góry