reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny. U mnie aktywna sobota od rana. Poszlam rano na zakupy. Sprzątanie i obiad. Zaraz idziemy na działkę i rozpalimy grilla. Pogoda jak dla mnie w sam raz. Nie grzeje i nie pada.
@fiddlee i co tam ci kupiła teściowa ciekawego ? Ja mam ochotę na jakąś sukienkę z tych długich, przewiewnych i chyba cos w tygodniu sobie strzele na poprawę humoru :D
Bluzkę dostałam, mąż też. Wiecie nie narzekam na teściowa aż tak, tylko ciężko się z nią dogadać bo to, że przyjechała to cud nad Wisłą. Tak to wiecznie zmęczona albo coś i nawet jak się z nami umawiala to później ściemniala że nie pamięta.

reklama
Kobitki zastanawiam się czy nie podjechać po niedzieli do giną bo jestem około 6 dni po owu a od wczoraj wieczorem boli mnie podbrzusze nad sama blizna po cc. Nie jest to mega ból ę cały czas i czasem zakuje mocniej czasem mniej ale cały czas. I jak np chce mi się siusiu to ten ból jakby się rozchodzi bo boli mnie po lewej stronie a tak się rozchodzi na prawą.
Sama blizna po cc mnie nie boli więc z tym raczej jest ok. Zastanawiam się jednak czy jeśli coś się tam dzieje to czy 1. To nie za wcześnie a po 2 to czy nie za wysoko/nisko? A najgorsza mysl że jeśli jednak coś się tam dzieje to żeby nie próbowało się zagnizdzic w bliznie. Ale gin i tam w sumie na tym etapie mi nic nie powie chyba? Sama już nie wiem....

Kobitki zastanawiam się czy nie podjechać po niedzieli do giną bo jestem około 6 dni po owu a od wczoraj wieczorem boli mnie podbrzusze nad sama blizna po cc. Nie jest to mega ból ę cały czas i czasem zakuje mocniej czasem mniej ale cały czas. I jak np chce mi się siusiu to ten ból jakby się rozchodzi bo boli mnie po lewej stronie a tak się rozchodzi na prawą.
Sama blizna po cc mnie nie boli więc z tym raczej jest ok. Zastanawiam się jednak czy jeśli coś się tam dzieje to czy 1. To nie za wcześnie a po 2 to czy nie za wysoko/nisko? A najgorsza mysl że jeśli jednak coś się tam dzieje to żeby nie próbowało się zagnizdzic w bliznie. Ale gin i tam w sumie na tym etapie mi nic nie powie chyba? Sama już nie wiem....

Wiesz co, tez miewam bole kilka dni po owulacji i tez jestem po cc i nigdy nawet nie myślałam, ze może dziać się coś złego. Myśle, ze warto poczekać i sytuacja będzie klarowniejsza

Test zrobiłam (dzisiaj powinnam dostać okres), co prawda go zalałam (aż wiocha, po tylu latach wprawy zalać test[emoji23]), ale wynik negatywny.
No cóż, czekamy na @ i zawieszamy starania na x miesięcy

Test zrobiłam (dzisiaj powinnam dostać okres), co prawda go zalałam (aż wiocha, po tylu latach wprawy zalać test[emoji23]), ale wynik negatywny.
No cóż, czekamy na @ i zawieszamy starania na x miesięcy
Póki nie ma @ to jest nadzieja. Mi też wychodziły negatywne, ale mam resztki nadziei, że jednak się udało [emoji6] póki co jeszcze mnie nie zalało, a termin @ na dziś [emoji849]
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie @ nie przyszła i okazało się, że test po prostu jeszcze nie wykrył [emoji6][emoji110]

Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

Póki nie ma @ to jest nadzieja. Mi też wychodziły negatywne, ale mam resztki nadziei, że jednak się udało [emoji6] póki co jeszcze mnie nie zalało, a termin @ na dziś [emoji849]
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie @ nie przyszła i okazało się, że test po prostu jeszcze nie wykrył [emoji6][emoji110]

Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

Zobaczymy, oby się udało, bo jak mnie zaleje okres w tygodniu to będzie bardzo słabo[emoji23] bo jeździć codziennie pociągiem i mieć mega obfity okres - nie polecam[emoji23]

Zobaczymy, oby się udało, bo jak mnie zaleje okres w tygodniu to będzie bardzo słabo[emoji23] bo jeździć codziennie pociągiem i mieć mega obfity okres - nie polecam[emoji23]
No i do tego te upały... Okres w upały powinien być chociaż jakiś łagodniejszy [emoji23]

Dzień dobry dziewczyny , mąż przyjechał wczoraj wiec będę was czytać rzadziej , ale jestem . Chyba cykl nam odpadnie bo w niedziele za tydzień musi wyjechać a to mój 11dc będzie wiec niewiem sama ;( zaczynam testy owu od jutra

reklama
Dzień dobry dziewczyny , mąż przyjechał wczoraj wiec będę was czytać rzadziej , ale jestem . Chyba cykl nam odpadnie bo w niedziele za tydzień musi wyjechać a to mój 11dc będzie wiec niewiem sama ;( zaczynam testy owu od jutra
A ilo dniowe masz cykle? Plemniki są w stanie przetrwać kilka dni, więc jest szansa, że się uda [emoji6]

Do góry