reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Podpytam w czwartek rano. Ale nie mam pojęcia lekarz sam się zastanawia dlaczego nie pekły. Mówi że czasem tak się zdarza że miał kilka pacjentek co wszystko dłużej trwało całe cykle. I miał pacjentkę co miała owulację w 2 dniu miesiączki i miał pacjentkę co w ok 100dc zaszła w ciaze. Może i mi się kiedyś uda
A to to napewno ! najważniejsze, że jajniki reagują na lek, już połowa sukcesu. Niech zrobi Ci wszystkie badania to szybko znajdą przyczynę:)

Ja za chwilę 26 dc. Dzisiaj zaczęły mnie drażnić sutki i ogólnie cycochy trochę bardziej wrażliwe niż zwykle. Śluz jest nadal, nawet trochę go więcej bo mam wrażenie, jakbym za chwilę miała dostać @, tak mokro. I nie wiem jak to opisać ale takie mówienie w brzuchu. Śmieszne uczucie, jakby brzuch mi dretwiał.

reklama
Cześć dziewczyny. Testowała dzisiaj któraś? Taka tu cisza nastała [emoji6]

Jakie plany na weekend?

U mnie w końcu trochę chłodniej, co ogromnie mnie cieszy, bo będę mogła w końcu na spokojnie wyjść domu [emoji4]

Hejka ja już wstałam o 7 poleciałam na zakupy. Zjadłam śniadanie zaraz się biorę za sprzątanie i obiad. Ochłodzenie u nas. Moje okna wołają o umycie [emoji23]

Mam taki pytanko czy na początku ciąży miała któraś z was bardziej intensywny zapach moczu? Mam wrażenie że jak idę do WC to pachnie on bardziej niż zwykle czy to mój węch wyostrzony?

Mam taki pytanko czy na początku ciąży miała któraś z was bardziej intensywny zapach moczu? Mam wrażenie że jak idę do WC to pachnie on bardziej niż zwykle czy to mój węch wyostrzony?
Wydaje mi się że wyostrzony węch miałam to samo. Też mi się wydawało ze ma intensywny zapach i w sumie nadal tak mam. Mamy akwarium morskie w sypialni jak m karmi rybki to mam ochotę się pozygam tak mi śmierdzi pokarm.

Cześć dziewczyny [emoji6]
Cześć dziewczyny. Testowała dzisiaj któraś? Taka tu cisza nastała [emoji6]

Jakie plany na weekend?

U mnie w końcu trochę chłodniej, co ogromnie mnie cieszy, bo będę mogła w końcu na spokojnie wyjść domu [emoji4]
Ja dziś testowałam, bo przecież ciężko wytrzymać do jutra [emoji23]
niestety znowu śnieżna biel [emoji849] ja już nie ogarniam, zaczynam się nastawiać, że się nie udało, bo przecież dzień przed @ ten czuły test powinien już pokazać chociaż jakiś cień, a on mi znowu odbiera nadzieję [emoji849]
Tylko z jakiej okazji mi cycki urosły? [emoji23][emoji23][emoji23]

My dziś na spokojnie, będziemy sobie ogarniać w ogrodzie, a jutro wyjazdowo- impreza rodzinna [emoji16] póki co czekam aż mąż wstanie i pojedzie po bułki na śniadanie [emoji16]

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś testowałam, bo przecież ciężko wytrzymać do jutra [emoji23]
niestety znowu śnieżna biel [emoji849] ja już nie ogarniam, zaczynam się nastawiać, że się nie udało, bo przecież dzień przed @ ten czuły test powinien już pokazać chociaż jakiś cień, a on mi znowu odbiera nadzieję [emoji849]
Tylko z jakiej okazji mi cycki urosły? [emoji23][emoji23][emoji23]

My dziś na spokojnie, będziemy sobie ogarniać w ogrodzie, a jutro wyjazdowo- impreza rodzinna [emoji16] póki co czekam aż mąż wstanie i pojedzie po bułki na śniadanie [emoji16]
A właśnie, że nie musi :p także spokojnie :*

Raczej wyostrzony węch, mi notorycznie śmierdzą teraz rzeczy, na które wcześniej nie zwróciłabym uwagi.

reklama
Hej dziewczyny, witam w sobotę :)
Mi się dzisiaj śnił pozytywny test, wiec muszę go w końcu zrobić[emoji23]
@Ritka89 tez wydaje mi się, że to kwestia wyostrzenia węchu, ale jeśli się martwisz, to zrób ogólne badanie moczu

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry