reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj testowałam ale termin @mam na jutro więc ta biel jakoś mało mnie zdziwiła. [emoji14] jakoś tak powiem Wam spokojna jestem :)
Też jestem nadal przekonana, że się udało i spokojna o wynik tak jak Ty [emoji6] tylko kurcze, czemu te testy nam tak wychodzą... A raczej nie wychodzą [emoji849]
no nic, najważniejsze, że @ póki co nie ma [emoji16]

Właśnie w tvn24 mówią o tym, ze przez ileś lat męskie nasienie pogorszyło się o 50%[emoji14]
Ja brałam pod uwagę przesunięcie owulacji w tym cyklu, przez ten przedłużający się przezroczysty śluz, a to niestety u mnie raczej wyklucza ciąże, bo wtedy tylko raz działaliśmy :/

Zobaczymy, oby się udało, bo jak mnie zaleje okres w tygodniu to będzie bardzo słabo[emoji23] bo jeździć codziennie pociągiem i mieć mega obfity okres - nie polecam[emoji23]
Życzę zeby nie przyszła @... aż się wzdrygnęlam bo pamiętam jak dojezdzalam na studia pociągiem i dni kiedy mialam @ były koszmarem. Upały w pociągu. Ludzi ścisk. A ja modlilam sie jak wstanę z siedzenia żeby było wszystko OK ...:baffled:

Dzień dobry :) witam sie jeszcze z kawą w łóżku..i kolejny mega słoneczny dzień przed nami. Jakie plany dziewczynki?
Planowo do @ mam w czwartek a dziś wstalam z takim bólem głowy ze ojej. Zazwyczaj bóle głowy łapią mnie tak dzień przed @..juz się boję że się nie udało..

Życzę zeby nie przyszła @... aż się wzdrygnęlam bo pamiętam jak dojezdzalam na studia pociągiem i dni kiedy mialam @ były koszmarem. Upały w pociągu. Ludzi ścisk. A ja modlilam sie jak wstanę z siedzenia żeby było wszystko OK ...:baffled:

Dokładnie[emoji26] cieszę się tylko tyle, ze w tym semestrze znaczna większość zajęć trwa u nas 45 minut, bo kiedy musieliśmy siedzieć po 90 min w jednym miejscu to bywało u mnie słabo[emoji53]
Dlatego cieszyłam się, ze @ mam dostać w sobotę, żeby w poniedziałek już było lepiej, ale mój okres oczywiście zawsze na przekór[emoji85]

Dzień dobry :) witam sie jeszcze z kawą w łóżku..i kolejny mega słoneczny dzień przed nami. Jakie plany dziewczynki?
Planowo do @ mam w czwartek a dziś wstalam z takim bólem głowy ze ojej. Zazwyczaj bóle głowy łapią mnie tak dzień przed @..juz się boję że się nie udało..

Przez upały tez może być ból głowy, wiec spokojnie, jeszcze o niczym nie musi to świadczyć[emoji3]

Hej dziewczyny ja wczoraj zaliczyłam swoją pierwszą imprezę na trzeźwo i tak długo wytrzymałam bo do 3 w nocy także super i całkiem dobrze się bawiłam,a brak kaca jest bezcenny.

Cały dzien mnie wczoraj w jajniku pikalo i pikalo dziś na razie cisza ale bez żadnych plamien trochę się denerwuje ale same mowilyscie że to wszytko w normie

reklama
Do góry