reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Jezusie, teściowa wpadła na genialny pomysł, żeby nas odwiedzić. Mąż w pracy, ona nie ma zielonego pojecia jak dojechac.. szalu dostanę. Jeszcze dzwoni jaki.rozmiar noszę bo poszła ba zakupy... dobrze, że zapowiedzialam, że jak mąż wróci z pracy to my z kolei wybieramy się za zakupy bo robimy to raz w tygodniu i później już nie mam czasu na kawki.
O nie boli mnie pęcherz, przy oddawaniu moczu lekkie pieczenie
To lepiej zrób zwykle badanie moczu. Zreszta ginekolog i tak by Ci zlecił od razu
Jezusie, teściowa wpadła na genialny pomysł, żeby nas odwiedzić. Mąż w pracy, ona nie ma zielonego pojecia jak dojechac.. szalu dostanę. Jeszcze dzwoni jaki.rozmiar noszę bo poszła ba zakupy... dobrze, że zapowiedzialam, że jak mąż wróci z pracy to my z kolei wybieramy się za zakupy bo robimy to raz w tygodniu i później już nie mam czasu na kawki.
Ja tam bym nie narzekała, gdyby ktoś chciał mi ciuchy kupować[emoji23]
Ja siedzę nad prezentacjami na poniedziałek. Tak bardzo mi się nie chce... a później mamy (znów) w planach pojechać do Świnoujścia (prywatnie, służbowo będziemy tam codziennie od przyszłego tygodnia). Zobaczymy, co nam wyjdzie z tych planów[emoji23]
Ale. Przez weekend nie zrobię nigdzie w moim terenie teraz coś lepiej nie wiem co mi się dzieje ale pika mi tak w jajniku, może za dużo się przemeczylam
To lepiej zrób zwykle badanie moczu. Zreszta ginekolog i tak by Ci zlecił od razu
Ale. Przez weekend nie zrobię nigdzie w moim terenie teraz coś lepiej nie wiem co mi się dzieje ale pika mi tak w jajniku, może za dużo się przemeczylam
Myślę, ze na wczesnym etapie ciąży różne bole i rozciągania są naturalne. Jeśli nie są za mocne i nie krwawisz to raczej nie ma powodów do obaw
Betii35
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. U mnie aktywna sobota od rana. Poszlam rano na zakupy. Sprzątanie i obiad. Zaraz idziemy na działkę i rozpalimy grilla. Pogoda jak dla mnie w sam raz. Nie grzeje i nie pada.
@fiddlee i co tam ci kupiła teściowa ciekawego ? Ja mam ochotę na jakąś sukienkę z tych długich, przewiewnych i chyba cos w tygodniu sobie strzele na poprawę humoru
@fiddlee i co tam ci kupiła teściowa ciekawego ? Ja mam ochotę na jakąś sukienkę z tych długich, przewiewnych i chyba cos w tygodniu sobie strzele na poprawę humoru
U
użytkownik 176
Gość
Ja wczoraj zamówiłam sobie 2 sukienki, jak kurier dostarczy i będą dobre, to zamówię jeszcze kilka, bo już powoli nie mieszczę się w swoje ciuchy[emoji2368], a w sukienkach będzie najwygodniej to lato przetrwać [emoji4]
Cześć dziewczyny. U mnie aktywna sobota od rana. Poszlam rano na zakupy. Sprzątanie i obiad. Zaraz idziemy na działkę i rozpalimy grilla. Pogoda jak dla mnie w sam raz. Nie grzeje i nie pada.
reklama
Ja dziś porobiłam godzinę w ogrodzie, zmęczyłam się jak nie wiem, położyłam się na chwilę i zasnęłam na 2 godziny [emoji23]
Zaraz muszę się zebrać i jakiś obiad wyczarować, bo mąż już dopytuje [emoji849]
Jedyne co pozytywne dziś to pogoda idealna dla mnie, w końcu się nie duszę [emoji16]
Zaraz muszę się zebrać i jakiś obiad wyczarować, bo mąż już dopytuje [emoji849]
Jedyne co pozytywne dziś to pogoda idealna dla mnie, w końcu się nie duszę [emoji16]
Podziel się: