Ale super gratki [emoji7][emoji7][emoji7]Powtórzyłam przed chwilą dla spokoju.... Będziecie ciociami 3 dni po spodziewanej @Zobacz załącznik 982954
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Dziękuję kochana.Szkoda, ale jestem z Tobą. Odpocznij i nie poddawaj się. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji179]
Aneczka85_01
U mnie dzisiaj na wizycie gin powiedziała ze castagnus mi nie zaszkodzi i po miesiącu stosowania mam zrobić prolaktyne . Oczywiście mam pamiętać zeby dzień wcześniej bez stresu , seksu itd. Nie przepisała mi na owu tabletek bo powiedziała ze u mnie jajeczka rosną i pękają wiec nie da recepty [emoji35]. Ah kurde
Aneczka85_01
A i tego castagnusa na czczo brać ?
Aneczka85_01
Powtórzyłam przed chwilą dla spokoju.... Będziecie ciociami 3 dni po spodziewanej @Zobacz załącznik 982954
Gratulacje kochana , spokojnej ciąży [emoji8]
Mayred91
Hej witam dziewczyny wieczorkiem.
Ja już nie mam sił...
Cały czas mnie boli brzuch czyli pęcherzyki napewno nie pękły nadal... Coraz bardziej tracę nadzieję i się zastanawiam dlaczego nie chcą pęknąć co tak naprawdę jest nie tak.
Boje się żeby te 2 pęcherzyki nie zamieniły się w torbiel albo nie narobiły czegoś niedobrego w jajniku... Chyba fiksuje.... Kolejne USG w czwartek znów znów się boje co zobacze
Ja już nie mam sił...
Cały czas mnie boli brzuch czyli pęcherzyki napewno nie pękły nadal... Coraz bardziej tracę nadzieję i się zastanawiam dlaczego nie chcą pęknąć co tak naprawdę jest nie tak.
Boje się żeby te 2 pęcherzyki nie zamieniły się w torbiel albo nie narobiły czegoś niedobrego w jajniku... Chyba fiksuje.... Kolejne USG w czwartek znów znów się boje co zobacze
Isasza4444
Wesa piękne testy gratuluję [emoji3590]
Młoda ja się właśnie obawiam że u mnie będą długie cykle, a narazie wgl dooopa lykam primulon i po tem będę czekać czy zjawi się @. A co za saszetki na wyregulowanie pijesz?
Dziewczyny witam w klubie u nas też królują obiadokolacje bo mój pracuje do wieczora, ciekawe jak to będzie po jego zmianie pracy już za kilka dni idzie do nowej oby się ułożyło.
Wiecie co mnie rozczula? Że mój m pilnuje czy pamiętam o lykaniu tabletek, niby nic a to takie dla mnie mile, że jemu też zależy [emoji3059][emoji3590]
Młoda ja się właśnie obawiam że u mnie będą długie cykle, a narazie wgl dooopa lykam primulon i po tem będę czekać czy zjawi się @. A co za saszetki na wyregulowanie pijesz?
Dziewczyny witam w klubie u nas też królują obiadokolacje bo mój pracuje do wieczora, ciekawe jak to będzie po jego zmianie pracy już za kilka dni idzie do nowej oby się ułożyło.
Wiecie co mnie rozczula? Że mój m pilnuje czy pamiętam o lykaniu tabletek, niby nic a to takie dla mnie mile, że jemu też zależy [emoji3059][emoji3590]
Aniaania25
Ja kiedyś robiłam obiadokolacje ale często było tak że przed tym posiłkiem narzarlam się jak świnia a potem żeby nie było też jadlaalm wiec to było Bez sensu
Ja sobie dziś piwkuje z mezem przy meczu kiepsko grają więc trzeba pic
Ja sobie dziś piwkuje z mezem przy meczu kiepsko grają więc trzeba pic
fiddlee
Tak się zastanawiam, bo Ty dostałaś duża dość dawkę clo z tego co pamiętam, 2x po 1 tabletce tak? Może Cię przestymulowala? Dopytaj przy następnej wizycie czy to mogło być przyczyną.
Hej witam dziewczyny wieczorkiem.
Ja już nie mam sił...
reklama
Mayred91
Podpytam w czwartek rano. Ale nie mam pojęcia lekarz sam się zastanawia dlaczego nie pekły. Mówi że czasem tak się zdarza że miał kilka pacjentek co wszystko dłużej trwało całe cykle. I miał pacjentkę co miała owulację w 2 dniu miesiączki i miał pacjentkę co w ok 100dc zaszła w ciaze. Może i mi się kiedyś uda
Tak się zastanawiam, bo Ty dostałaś duża dość dawkę clo z tego co pamiętam, 2x po 1 tabletce tak? Może Cię przestymulowala? Dopytaj przy następnej wizycie czy to mogło być przyczyną.
Podziel się: