reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
U mnie dzisiaj na wizycie gin powiedziała ze castagnus mi nie zaszkodzi i po miesiącu stosowania mam zrobić prolaktyne . Oczywiście mam pamiętać zeby dzień wcześniej bez stresu , seksu itd. Nie przepisała mi na owu tabletek bo powiedziała ze u mnie jajeczka rosną i pękają wiec nie da recepty [emoji35]. Ah kurde

Hej witam dziewczyny wieczorkiem.
Ja już nie mam sił...
Cały czas mnie boli brzuch czyli pęcherzyki napewno nie pękły nadal... Coraz bardziej tracę nadzieję i się zastanawiam dlaczego nie chcą pęknąć co tak naprawdę jest nie tak.
Boje się żeby te 2 pęcherzyki nie zamieniły się w torbiel albo nie narobiły czegoś niedobrego w jajniku... Chyba fiksuje.... Kolejne USG w czwartek znów znów się boje co zobacze:(

Wesa piękne testy gratuluję [emoji3590]

Młoda ja się właśnie obawiam że u mnie będą długie cykle, a narazie wgl dooopa lykam primulon i po tem będę czekać czy zjawi się @. A co za saszetki na wyregulowanie pijesz?

Dziewczyny witam w klubie u nas też królują obiadokolacje bo mój pracuje do wieczora, ciekawe jak to będzie po jego zmianie pracy już za kilka dni idzie do nowej oby się ułożyło.

Wiecie co mnie rozczula? Że mój m pilnuje czy pamiętam o lykaniu tabletek, niby nic a to takie dla mnie mile, że jemu też zależy [emoji3059][emoji3590]

Ja kiedyś robiłam obiadokolacje ale często było tak że przed tym posiłkiem narzarlam się jak świnia a potem żeby nie było też jadlaalm wiec to było Bez sensu:)
Ja sobie dziś piwkuje z mezem przy meczu:) kiepsko grają więc trzeba pic:D

Tak się zastanawiam, bo Ty dostałaś duża dość dawkę clo z tego co pamiętam, 2x po 1 tabletce tak? Może Cię przestymulowala? Dopytaj przy następnej wizycie czy to mogło być przyczyną.
Hej witam dziewczyny wieczorkiem.
Ja już nie mam sił...
Cały czas mnie boli brzuch czyli pęcherzyki napewno nie pękły nadal... Coraz bardziej tracę nadzieję i się zastanawiam dlaczego nie chcą pęknąć co tak naprawdę jest nie tak.
Boje się żeby te 2 pęcherzyki nie zamieniły się w torbiel albo nie narobiły czegoś niedobrego w jajniku... Chyba fiksuje.... Kolejne USG w czwartek znów znów się boje co zobacze:(

reklama
Podpytam w czwartek rano. Ale nie mam pojęcia lekarz sam się zastanawia dlaczego nie pekły. Mówi że czasem tak się zdarza że miał kilka pacjentek co wszystko dłużej trwało całe cykle. I miał pacjentkę co miała owulację w 2 dniu miesiączki i miał pacjentkę co w ok 100dc zaszła w ciaze. Może i mi się kiedyś uda
Tak się zastanawiam, bo Ty dostałaś duża dość dawkę clo z tego co pamiętam, 2x po 1 tabletce tak? Może Cię przestymulowala? Dopytaj przy następnej wizycie czy to mogło być przyczyną.

Do góry