reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Takie odczucia jak na okres są normalne również w ciąży. Dopóki nie zaleje krew, to nic nie jest przesądzone. Ja zarówno w tej ciąży, jak i w dwóch poprzednich niedonoszonych miałam bóle i objawy jak na okres na początku. Tym razem nawet po test ciążowy jechałam z silnym bólem, więc nie trać nadziei [emoji6]
Ja niestety czuje się jak na @ [emoji25]

reklama
Takie odczucia jak na okres są normalne również w ciąży. Dopóki nie zaleje krew, to nic nie jest przesądzone. Ja zarówno w tej ciąży, jak i w dwóch poprzednich niedonoszonych miałam bóle i objawy jak na okres na początku. Tym razem nawet po test ciążowy jechałam z silnym bólem, więc nie trać nadziei [emoji6]
Jest nadzieja ale nie nakręcam się. Za kilka dni termin @ więc będę testować

Podobno pozytywne nastawienie też dużo daje [emoji106]Bardzo bym się cieszyła.

Do terminu @ 2 dni
Czyli termin miesiączki w środę?super

Kochane wszystkie te które testują w okolicy wtorek środa czwartek i ewentualnie piątek to życzę dwuch pięknych kresek na teście.

Oczywiście te które będą testować później również tego samego życzę.

Ja dziś wykonałam test owu i dziś już kreska słabsza więc skok był wczoraj.
Wczoraj rano też przytulanki były dziś jak m wróci z pracy też go zmęczę na fikołki.
Co do mojego samopoczucia od wczoraj czuję się strasznie przewiana w pracy wszystkie kości mnie bolą gardło migdały głowa katar od nocy i kaszel taki nieciekawy.
Jak do środy nie przejdzie to pójdę do lekarza po coś puki co lecę na miodzie malinach imbirze i czosnku

reklama
Podobno pozytywne nastawienie też dużo daje [emoji106]Bardzo bym się cieszyła.

Do terminu @ 2 dni
Dokładnie, ja też trzymam kciuki, bo to piękny wysyp będzie. Ja testuje w piątek 3 dni przed terminem @. Ale to z czystej ciekawości bo wiem, że może jeszcze nie wyjść nic.
Weekend intensywny, zakupy na cały tydzień, skracanie mebli, byliśmy na biegu. A dzisiaj u nas 30 stopni ponad, jedyny plus, pranko wyschnie szybko

Jestem durna, chyba się uzaleznilam od robienia testów ciazowych bo kupiłam 3 i dwa już sobie zrobiłam, bo były... paranoja. Ale Wczoraj zamowilam 20 szt tych najczulszych na allegro

Do góry