reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No to te teoretyczne 8 dni powinno być coś widać [emoji6] trzymam mocno kciuki za środę i oby Twoje przeczucie i zmiany w cyklu potwierdził test [emoji6]

Dziękuję, mocno w to wierzę. W ogóle to mam paranoję, ale cycki mi spęczniały, a nigdy tak nie miałam przed okresem czy coś [emoji849]

Dziwnie Ci to wychodzi, u mnie jednego dnia ewidentnie kreska testowa była taka mega ciemna, o wiele ciemniejsza niż kontrolna. Ale piszą, że dwie równe to też pozytyw [emoji849] profilaktycznie przytulanki co dwa dni i wtedy nie ominiesz owu [emoji6]

Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
Owu wydaje się że była 17dc czyli 1 test. Ostatni test robiony 28dc [emoji2962]

reklama
Owu wydaje się że była 17dc czyli 1 test. Ostatni test robiony 28dc [emoji2962]
A bo to jest wszystko przez tą naszą ciekawość [emoji16] teoretycznie pierwszy pozytywny i dalej się nie robi. Ja też zrobiłam po pozytywnym i potem się głowiłam o co może chodzić [emoji849]

A bo to jest wszystko przez tą naszą ciekawość [emoji16] teoretycznie pierwszy pozytywny i dalej się nie robi. Ja też zrobiłam po pozytywnym i potem się głowiłam o co może chodzić [emoji849]
Długo mi nie wychodziły testy dlatego zdecydowałam się obserwować cały cykl..
No i mam [emoji35]

Długo mi nie wychodziły testy dlatego zdecydowałam się obserwować cały cykl..
No i mam [emoji35]
Lepiej założyć że owu była tego 17 dc i teraz czekać na kolejne testowanie [emoji6]
Tak w ogóle to Cię podziwiam, ja bym ześwirowała robiąc owu codziennie przez tak długi czas. Już przez tydzień pilnowanie ile i o której pić, a o której sikać to było uciążliwe [emoji849]

Dziewczyny pomóżcie... nie wiem co jest grane. Dziś 29 dc A mnie zalało... dosłownie zalał mnie sluz przypominający sluz plodny [emoji33] martwię się

No to czekam do tej 8, zbiorę szybko próbkę i pojadę zawieźć [emoji846] muszę jeszcze dziś pilnie odwiedzić aptekę, więc super, że załatwię wszystko od razu i nie będę musiała jutro specjalnie do tego laboratorium jechać [emoji4]
Nie wiem czy można, ale ja tak czasem robię. Budzę się o 4 na siku i ledwo docieram do łazienki, a mocz nie powinien za długo stać przed oddaniem do badania, więc idę spać spowrotem i biorę ten drugi. Ale czy to nie przekłamuje wyników to nie wiem, póki co wszystko było w normie. Dopiero na ostatnie badanie udało mi się donieść pierwszy mocz, wyniki tak samo dobre.

Cześć dziewczyny.u mnie turbo weekend z przygodami. Brak czasu było na telefon. Nadrobie was później. Mlody juz w szkole a ja Zbieram się do pracy. Boże, przetrwać te upały. Zapowiadają najbliższe 2 tygodnie po 30 stopni...aaaaa!

reklama
Ja mam uczucie ciągłego wzdęcia ani nie jestem przejedzona, opróżniona jak należy. A brzucha ciężko wciągnąć.

Do góry