reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dokładnie, ja też trzymam kciuki, bo to piękny wysyp będzie. Ja testuje w piątek 3 dni przed terminem @. Ale to z czystej ciekawości bo wiem, że może jeszcze nie wyjść nic.
Weekend intensywny, zakupy na cały tydzień, skracanie mebli, byliśmy na biegu. A dzisiaj u nas 30 stopni ponad, jedyny plus, pranko wyschnie szybko

Jestem durna, chyba się uzaleznilam od robienia testów ciazowych bo kupiłam 3 i dwa już sobie zrobiłam, bo były... paranoja. Ale Wczoraj zamowilam 20 szt tych najczulszych na allegro
Nie jestem za tym aby robić testy przed terminem @ Ale trzymam kciuki abyś była jedna z wielu kobiet którym test pokaże chociaż delikatna kreskę testową na teście i okazało się że jesteś w ciąży. [emoji6]

reklama
Ja idę na betę 3dni przed @ bo termin @ mam na poniedzialekza 2 tygodnie a na urlop wyjeżdżamy z piątku na sobotę w nocy więc w piątek muszę iść na betę żeby wiedzieć czy coś rośnie :) mam nadzieję że coś pokaze.
W czwartek idziemy na kontrol na 8:45 zobaczyć czy oba pęcherzyki ładnie pękły i odrazy będę gadała z lekarzem co z urlopem. Co robić jakby się udało albo nie udało jaki system przyjąć

Ja dziś wykonałam test owu i dziś już kreska słabsza więc skok był wczoraj.
Wczoraj rano też przytulanki były dziś jak m wróci z pracy też go zmęczę na fikołki.
Co do mojego samopoczucia od wczoraj czuję się strasznie przewiana w pracy wszystkie kości mnie bolą gardło migdały głowa katar od nocy i kaszel taki nieciekawy.
Jak do środy nie przejdzie to pójdę do lekarza po coś puki co lecę na miodzie malinach imbirze i czosnku
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia! Pogoda w pl teraz troche swiruje i duzo slyszy sie o infekcjach. Moi znajomi i rodzina, co chwile ktos sie skarzy ze chory...
Wspolczuje akurat w czasie owu Cie zlapalo, ale super ze mimo to masz sily na przytulanki :)

Wróciłam z tego laboratorium, zrobiłam po drodze małe zakupy i dokulałam się do domu i padam na pysk [emoji50] na zewnątrz normalnie piekło, nie wynurzę się z domu, dopóki będzie tak ciepło. Czuję się tak zmęczona, jakbym przebiegła maraton i do tego głowa mi pęka, zdecydowanie wolę chłodniejsze dni.

Nie ma sił ani chęci na przytulanki ale nie poto człowiek się stara i pilnuje żeby odpuścić w najważniejszym momencie bo go przeziębienie złapało :(
Ale co zrobić takie życie jak to mówią ,,Niea że boli trzeba zapierd....,,
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia! Pogoda w pl teraz troche swiruje i duzo slyszy sie o infekcjach. Moi znajomi i rodzina, co chwile ktos sie skarzy ze chory...
Wspolczuje akurat w czasie owu Cie zlapalo, ale super ze mimo to masz sily na przytulanki :)

Nie ma sił ani chęci na przytulanki ale nie poto człowiek się stara i pilnuje żeby odpuścić w najważniejszym momencie bo go przeziębienie złapało :(
Ale co zrobić takie życie jak to mówią ,,Niea że boli trzeba zapierd....,,
To prawda... Ale pech, ze akurat w takiej chwili.
Ja na szczescie prawie nie choruje, moj M tez... Pamietam, jak czesto nam wypadalo w trakcie zmiany... Czlowiek zmeczony po pracy, padniety, marzyl tylko o spaniu a tu trzeba bylo dzialac...
I kto mi powie, ze staranie sie to sama przyjemnosc :D

Wróciłam z tego laboratorium, zrobiłam po drodze małe zakupy i dokulałam się do domu i padam na pysk [emoji50] na zewnątrz normalnie piekło, nie wynurzę się z domu, dopóki będzie tak ciepło. Czuję się tak zmęczona, jakbym przebiegła maraton i do tego głowa mi pęka, zdecydowanie wolę chłodniejsze dni.
Ja tez zdecydowanie wole chlodniejsze dni... Zaczyna sie powoli najgorszy czas w roku i znow trzeba bedzie kombinowac zeby to pieklo przetrwac... Ja jestem z tych osob bialych jak sciana, u ktorych jakiekolwiek wyjscie na slonce powoduje czerwone placki na skorze i wysyp...

To mamy ten sam typ skóry [emoji6] za dzieciaka się opalałam, ale nigdy nie udało mi się uzyskać ładnej opalenizny, tylko zawsze kończyło się właśnie czerwienią i wysypką różnych krostek.

Ja tez zdecydowanie wole chlodniejsze dni... Zaczyna sie powoli najgorszy czas w roku i znow trzeba bedzie kombinowac zeby to pieklo przetrwac... Ja jestem z tych osob bialych jak sciana, u ktorych jakiekolwiek wyjscie na slonce powoduje czerwone placki na skorze i wysyp...

To my dziś tak samo ja w pracy do 20 m wpracy do 18 wrócę do domu i trzeba działac. I gdzie ta miłość i namiętność jak kalendarzyk rządzi się własnymi rytmami nie pyta czyam chęć i siłę czy nie. Ale podziwiam mojego m zawsze jest w gotowosci nie wiem jak on to robi
To prawda... Ale pech, ze akurat w takiej chwili.
Ja na szczescie prawie nie choruje, moj M tez... Pamietam, jak czesto nam wypadalo w trakcie zmiany... Czlowiek zmeczony po pracy, padniety, marzyl tylko o spaniu a tu trzeba bylo dzialac...
I kto mi powie, ze staranie sie to sama przyjemnosc :D

reklama
Dokładnie, ja też trzymam kciuki, bo to piękny wysyp będzie. Ja testuje w piątek 3 dni przed terminem @. Ale to z czystej ciekawości bo wiem, że może jeszcze nie wyjść nic.
Weekend intensywny, zakupy na cały tydzień, skracanie mebli, byliśmy na biegu. A dzisiaj u nas 30 stopni ponad, jedyny plus, pranko wyschnie szybko

Jestem durna, chyba się uzaleznilam od robienia testów ciazowych bo kupiłam 3 i dwa już sobie zrobiłam, bo były... paranoja. Ale Wczoraj zamowilam 20 szt tych najczulszych na allegro
Ja miałam 5 został mi 1. Nie przejmuj się też mam paranoje

Do góry