Hej dziewczyny właśnie stoję w kolejce do pobrania krwi chce zobaczyć co badanie pokaże. Będę was prosić po odbiorze o interpretację bo nie mam o tym bladego pojęcia. [emoji58] Boję się ale wiem że jak dziś pobiore to następny w środę rano?
reklama
Dziewczyny pomóżcie... nie wiem co jest grane. Dziś 29 dc A mnie zalało... dosłownie zalał mnie sluz przypominający sluz plodny [emoji33] martwię się
Ja podobnie, tzn ja 27dc i do wczoraj miałam mnóstwo śluzu wg mnie wyglądającego na płodny. Wieczorem trochę przystopowało i teraz jakby znów. I tez nie bardzo wiem, o co może chodzić
Ja przed samym terminem @mialam ale biały śluz zupełnie inny niż ten plodny
Takie wylewy śluzu mogą być objawem ciąży [emoji6] i nie powinny niepokoić
Takie wylewy śluzu mogą być objawem ciąży [emoji6] i nie powinny niepokoić
Ja 27dc i tez tak mam, wiec jeszcze bardziej teraz się nakręciłam haha. Do tego ciagle boli mnie podbrzusze, a przecież to ani na okres ani na owulację[emoji848] no nic, ale nie ma co przezywać, bo na pewno i tak okres przyjdzie
Dzień dobry wszystkim. Coś czuję, ze to będzie ciężki tydzień.
Ubrałam dziś sukienkę. Pojechałam samochodem na stację kolejową, jechałam pociągiem, później autobusem, doszłam na uczelnię i dopiero w wc na uczelni zorientowałam się, ze... mam ciagle na sobie spodenki od piżamy hahahahahhahahhaha w Harry’ego Pottera hahahahaha co jest ze mną nie tak?[emoji85]
Miłego dnia dziewczyny!
Ubrałam dziś sukienkę. Pojechałam samochodem na stację kolejową, jechałam pociągiem, później autobusem, doszłam na uczelnię i dopiero w wc na uczelni zorientowałam się, ze... mam ciagle na sobie spodenki od piżamy hahahahahhahahhaha w Harry’ego Pottera hahahahaha co jest ze mną nie tak?[emoji85]
Miłego dnia dziewczyny!
U
użytkownik 176
Gość
Trzymam kciuki, żeby te śluzy dobrze wróżyły [emoji6] ja miałam na początku naprzemiennie jak na owu i gęste białe, a teraz notorycznie takie jak płodne
Ja 27dc i tez tak mam, wiec jeszcze bardziej teraz się nakręciłam haha. Do tego ciagle boli mnie podbrzusze, a przecież to ani na okres ani na owulację[emoji848] no nic, ale nie ma co przezywać, bo na pewno i tak okres przyjdzie
młoda1994
Fanka BB :)
Kochana ostatni test trzeba uznać za negatywny ponieważ kreska testowa musi być tego samego koloru co kontrolna lub testowa mocniejsza niż kontrolna.Czy ostatni test owu znowu pozytyw?
Do du@#% są te testy. Widzialam gdzieś że dziewczyna robiła z tej samej firmy i też ciągle wychodził jej pozytywny... Zobacz załącznik 980937
Testów owu się nie robi po pierwszym pozytywnym teście owu.
Jeśli chcesz wiedzieć na 100% kiedy masz pik LH to najlepiej wykonać test owu od 1dc aż do wyniku pozytywnego i wtedy już się przestaje wykonywać testy owu.
adzik
Ja niestety czuje się jak na @ [emoji25]Trzymam kciuki, żeby te śluzy dobrze wróżyły [emoji6] ja miałam na początku naprzemiennie jak na owu i gęste białe, a teraz notorycznie takie jak płodne
młoda1994
Kochana dziękuję. Mam test o czułości 25 najwyżej jak jeszcze nic nie pokaże to odczekam parę dni i zrobię ten czulszy 10 tylko bym musiała iść i kupić bo w domu mam tylko ten 25.No to te teoretyczne 8 dni powinno być coś widać [emoji6] trzymam mocno kciuki za środę i oby Twoje przeczucie i zmiany w cyklu potwierdził test [emoji6]
Dziękuję, mocno w to wierzę. W ogóle to mam paranoję, ale cycki mi spęczniały, a nigdy tak nie miałam przed okresem czy coś [emoji849]
Dziwnie Ci to wychodzi, u mnie jednego dnia ewidentnie kreska testowa była taka mega ciemna, o wiele ciemniejsza niż kontrolna. Ale piszą, że dwie równe to też pozytyw [emoji849] profilaktycznie przytulanki co dwa dni i wtedy nie ominiesz owu [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
reklama
młoda1994
Mi się wydaje że ostatni test owu u @adzik jest negatyw bo kreska testowa jest jaśniejsza od kontrolnej. A taki test uznaje się za negatyw.No to te teoretyczne 8 dni powinno być coś widać [emoji6] trzymam mocno kciuki za środę i oby Twoje przeczucie i zmiany w cyklu potwierdził test [emoji6]
Dziękuję, mocno w to wierzę. W ogóle to mam paranoję, ale cycki mi spęczniały, a nigdy tak nie miałam przed okresem czy coś [emoji849]
Dziwnie Ci to wychodzi, u mnie jednego dnia ewidentnie kreska testowa była taka mega ciemna, o wiele ciemniejsza niż kontrolna. Ale piszą, że dwie równe to też pozytyw [emoji849] profilaktycznie przytulanki co dwa dni i wtedy nie ominiesz owu [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
Podziel się: