reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny właśnie stoję w kolejce do pobrania krwi chce zobaczyć co badanie pokaże. Będę was prosić po odbiorze o interpretację bo nie mam o tym bladego pojęcia. [emoji58] Boję się ale wiem że jak dziś pobiore to następny w środę rano?

reklama
Dziewczyny pomóżcie... nie wiem co jest grane. Dziś 29 dc A mnie zalało... dosłownie zalał mnie sluz przypominający sluz plodny [emoji33] martwię się

Ja podobnie, tzn ja 27dc i do wczoraj miałam mnóstwo śluzu wg mnie wyglądającego na płodny. Wieczorem trochę przystopowało i teraz jakby znów. I tez nie bardzo wiem, o co może chodzić

Takie wylewy śluzu mogą być objawem ciąży [emoji6] i nie powinny niepokoić

Ja 27dc i tez tak mam, wiec jeszcze bardziej teraz się nakręciłam haha. Do tego ciagle boli mnie podbrzusze, a przecież to ani na okres ani na owulację[emoji848] no nic, ale nie ma co przezywać, bo na pewno i tak okres przyjdzie

Dzień dobry wszystkim. Coś czuję, ze to będzie ciężki tydzień.
Ubrałam dziś sukienkę. Pojechałam samochodem na stację kolejową, jechałam pociągiem, później autobusem, doszłam na uczelnię i dopiero w wc na uczelni zorientowałam się, ze... mam ciagle na sobie spodenki od piżamy hahahahahhahahhaha w Harry’ego Pottera hahahahaha co jest ze mną nie tak?[emoji85]

Miłego dnia dziewczyny!

Trzymam kciuki, żeby te śluzy dobrze wróżyły [emoji6] ja miałam na początku naprzemiennie jak na owu i gęste białe, a teraz notorycznie takie jak płodne
Ja 27dc i tez tak mam, wiec jeszcze bardziej teraz się nakręciłam haha. Do tego ciagle boli mnie podbrzusze, a przecież to ani na okres ani na owulację[emoji848] no nic, ale nie ma co przezywać, bo na pewno i tak okres przyjdzie

Czy ostatni test owu znowu pozytyw?

Do du@#% są te testy. Widzialam gdzieś że dziewczyna robiła z tej samej firmy i też ciągle wychodził jej pozytywny... Zobacz załącznik 980937
Kochana ostatni test trzeba uznać za negatywny ponieważ kreska testowa musi być tego samego koloru co kontrolna lub testowa mocniejsza niż kontrolna.

Testów owu się nie robi po pierwszym pozytywnym teście owu.

Jeśli chcesz wiedzieć na 100% kiedy masz pik LH to najlepiej wykonać test owu od 1dc aż do wyniku pozytywnego i wtedy już się przestaje wykonywać testy owu.

No to te teoretyczne 8 dni powinno być coś widać [emoji6] trzymam mocno kciuki za środę i oby Twoje przeczucie i zmiany w cyklu potwierdził test [emoji6]

Dziękuję, mocno w to wierzę. W ogóle to mam paranoję, ale cycki mi spęczniały, a nigdy tak nie miałam przed okresem czy coś [emoji849]

Dziwnie Ci to wychodzi, u mnie jednego dnia ewidentnie kreska testowa była taka mega ciemna, o wiele ciemniejsza niż kontrolna. Ale piszą, że dwie równe to też pozytyw [emoji849] profilaktycznie przytulanki co dwa dni i wtedy nie ominiesz owu [emoji6]

Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
Kochana dziękuję. Mam test o czułości 25 najwyżej jak jeszcze nic nie pokaże to odczekam parę dni i zrobię ten czulszy 10 tylko bym musiała iść i kupić bo w domu mam tylko ten 25.

reklama
No to te teoretyczne 8 dni powinno być coś widać [emoji6] trzymam mocno kciuki za środę i oby Twoje przeczucie i zmiany w cyklu potwierdził test [emoji6]

Dziękuję, mocno w to wierzę. W ogóle to mam paranoję, ale cycki mi spęczniały, a nigdy tak nie miałam przed okresem czy coś [emoji849]

Dziwnie Ci to wychodzi, u mnie jednego dnia ewidentnie kreska testowa była taka mega ciemna, o wiele ciemniejsza niż kontrolna. Ale piszą, że dwie równe to też pozytyw [emoji849] profilaktycznie przytulanki co dwa dni i wtedy nie ominiesz owu [emoji6]

Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
Mi się wydaje że ostatni test owu u @adzik jest negatyw bo kreska testowa jest jaśniejsza od kontrolnej. A taki test uznaje się za negatyw.

Do góry