reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wow ale super zdjęcia.
My mamy suczke Blue merle. Ja to "choruje" na niebieska suczke albo na jakąś sable, lilac. Lubię kolorowe. A ta właśnie merlaczek to aż za Rzeszów po nią jechaliśmy a my z pod Warszawy, ale warto jest tak cudowna, kochana i wogole wsyztskie są takie ach, ach.
IMG_20190531_201045.jpg

To i ja się wam w końcu pokaże :D

Załączniki

• IMG_20190531_201011.jpg
    IMG_20190531_201011.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 57
reklama
Przeszla u mnie mega ulewa.. swiata widac nie bylo.. i teraz glowa mi pęka.. masakra jakas [emoji57] ide spac bo umre.. Jano juz chrapie..

A z wpadek.. mialam jakies 13-14 lat.. jechalam rowerem wzdluz boiska szkolnego.. troche z gorki.. spojzalam na boisko i przeszla mi mysl "uuu.. chlopcy maja trening".. po czym film mi sie urwal.. ocknal mnie meski glos.. okazalo sie ze wjechalam w betonową latarnie stojaca na chodniku.. obojczyl zlamany.. widelki w rowerze cofniete tak.. kierownica skrecona.. pan trener chcial wzywac pogotowie.. a ja zawstydzona bo chlopcy tez sie zbiegli szybko powiedzialam ze nie trzeba.. wsiadlam na ten rower gdzie przy skrecaniu kolo ocieralo o palce stop.. a zeby jechac prosto musialam miec kierownice skreconą tak o 45° w bok.. i z dyndającą ręką dojechalam do domu [emoji23] obojczyk w nieostroznosci wstawilam sobie sama o do dzis nikt w domu nie wie o tej sytuacji.. no rower bez pytania pozyczylam od siostry [emoji23][emoji23][emoji23]

U nas też ulewa przeszła właśnie MisiaJasia :-)

Boooskie psy kocham zwierzęta. Ja po wcześniejszą suczke husky jechałam 300km. Ale odeszła 3 lata temu. Teraz chce spełni kolejne Marzenie o groszku rasy chihuahua :-)

Ja uwielbiam czytać :-) pisze wiersze, ciągle wierzę że napiszę książkę. Uwielbiam malować ale ost lata pasja poszła w kat.

1) w gimnazjum zapytania kto ma z nami lekcje z dumą odp że "pani sutek" ( nazywała się "sytek") do dziś mi wypominaja
2) co do roweru to teraz lubię jeździć ale jako dziecko zawsze ladowalam w pokrzywach
3) na pytanie jakie mamy smaki polew odp. Dumnie "wafel, karmel, czekolada"( ahh truskawka mi uciekła)
4) zjeżdżapam namiętnie na basenie że zjeżdżalni żeby zauważył mnie ON boski ratownik, i zauważył!! Żeby pow mi że zjeżdżając zrobiłam sobie dziurę na dooopie [emoji1787]

Dużo tego to takie najkrotsze, ja wgl jestem chłodząca bomba :-)

Hej kobietki :)
Zmęczona jestem masakrycznie......ogród ogarnięty, rowery umyte, pranie zrobione...,jeszcze jutro powycierać i na zakupy.
1.Uwielbiam czytać , maluję , szkicuję (teraz mało czasu mam) ,szyję ..i tp.......Nasze
rodzinne zainteresowania to wycieczki rowerowe, wędrówki.
2.Na randce wygłupiając się z moim terax już m. się spierdziałam .Ciągle mi wypomina jak go w upominam.
Jak byłam dzieckiem to uwielbiałam się wspinać na drzewa płoty i raz na płocie się zachaczyłam spodniami i tak wisiałam aż sąsiadka mnie zauważyła.
Pamiętam że raz dostałam za coś karę i musiałam siedzieć w swoim pokoju znalazłam farbki i walnęłam picasso na całej ściania i na sobie jak moja matka ryczała :),

Wow ale super zdjęcia.
My mamy suczke Blue merle. Ja to "choruje" na niebieska suczke albo na jakąś sable, lilac. Lubię kolorowe. A ta właśnie merlaczek to aż za Rzeszów po nią jechaliśmy a my z pod Warszawy, ale warto jest tak cudowna, kochana i wogole wsyztskie są takie ach, ach. Zobacz załącznik 979932
To i ja się wam w końcu pokaże :D
O mój boziu jakie cudeńka, my też mamy dwa psiaki i kota w domu. Kochamy je nad życie ja zawodowo, handel :D wkrecam się w prowadzenie sklepów z mężem bo ruszamy z kolejnym. A hobbystycznie gotuję, uwielbiam to

@Ritka89 gratuluje kresek. Cudowny widok.
A ja jestem z zawodu urzędnik państwowy,.choć studia skończyłam inne. Ale lubię swoją pracę. Bardzo lubię czytać książki, rozwiązywać sudoku. Jeździć na rowerze, wycieczki piesze. A na święta lubie się bawić w papierowe cuda (Mikołaj,.zające, bombki itd itp) różnymi sposobami. No i ostatnio polubiłam biegać i zapisałam się na pilates.
A z różnych wpadek to bym się rozpisala bo dużo tego..jakiś taki nie ogar byłam za czasów szkoły, wesoło było.

Hej część dziewczynki po całym dniu pracy. :)
Powiedzcie mi jak to jest z tym śluzem płodnym jaki on powinien być

Ja dziś 6 dzień brązowych plamien... 6 dni do @ miałam przez chwilę nadzieję że to implantacyjne ale już to wykluczyłam:( nie 6 dni

reklama
Do góry