reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wow ale super zdjęcia.
My mamy suczke Blue merle. Ja to "choruje" na niebieska suczke albo na jakąś sable, lilac. Lubię kolorowe. A ta właśnie merlaczek to aż za Rzeszów po nią jechaliśmy a my z pod Warszawy, ale warto jest tak cudowna, kochana i wogole wsyztskie są takie ach, ach.
IMG_20190531_201045.jpg

To i ja się wam w końcu pokaże :D

Załączniki

• IMG_20190531_201011.jpg
    IMG_20190531_201011.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 56
reklama
Przeszla u mnie mega ulewa.. swiata widac nie bylo.. i teraz glowa mi pęka.. masakra jakas [emoji57] ide spac bo umre.. Jano juz chrapie..

A z wpadek.. mialam jakies 13-14 lat.. jechalam rowerem wzdluz boiska szkolnego.. troche z gorki.. spojzalam na boisko i przeszla mi mysl "uuu.. chlopcy maja trening".. po czym film mi sie urwal.. ocknal mnie meski glos.. okazalo sie ze wjechalam w betonową latarnie stojaca na chodniku.. obojczyl zlamany.. widelki w rowerze cofniete tak.. kierownica skrecona.. pan trener chcial wzywac pogotowie.. a ja zawstydzona bo chlopcy tez sie zbiegli szybko powiedzialam ze nie trzeba.. wsiadlam na ten rower gdzie przy skrecaniu kolo ocieralo o palce stop.. a zeby jechac prosto musialam miec kierownice skreconą tak o 45° w bok.. i z dyndającą ręką dojechalam do domu [emoji23] obojczyk w nieostroznosci wstawilam sobie sama o do dzis nikt w domu nie wie o tej sytuacji.. no rower bez pytania pozyczylam od siostry [emoji23][emoji23][emoji23]

U nas też ulewa przeszła właśnie MisiaJasia :-)

Boooskie psy kocham zwierzęta. Ja po wcześniejszą suczke husky jechałam 300km. Ale odeszła 3 lata temu. Teraz chce spełni kolejne Marzenie o groszku rasy chihuahua :-)

Ja uwielbiam czytać :-) pisze wiersze, ciągle wierzę że napiszę książkę. Uwielbiam malować ale ost lata pasja poszła w kat.

1) w gimnazjum zapytania kto ma z nami lekcje z dumą odp że "pani sutek" ( nazywała się "sytek") do dziś mi wypominaja
2) co do roweru to teraz lubię jeździć ale jako dziecko zawsze ladowalam w pokrzywach
3) na pytanie jakie mamy smaki polew odp. Dumnie "wafel, karmel, czekolada"( ahh truskawka mi uciekła)
4) zjeżdżapam namiętnie na basenie że zjeżdżalni żeby zauważył mnie ON boski ratownik, i zauważył!! Żeby pow mi że zjeżdżając zrobiłam sobie dziurę na dooopie [emoji1787]

Dużo tego to takie najkrotsze, ja wgl jestem chłodząca bomba :-)

Hej kobietki :)
Zmęczona jestem masakrycznie......ogród ogarnięty, rowery umyte, pranie zrobione...,jeszcze jutro powycierać i na zakupy.
1.Uwielbiam czytać , maluję , szkicuję (teraz mało czasu mam) ,szyję ..i tp.......Nasze
rodzinne zainteresowania to wycieczki rowerowe, wędrówki.
2.Na randce wygłupiając się z moim terax już m. się spierdziałam .Ciągle mi wypomina jak go w upominam.
Jak byłam dzieckiem to uwielbiałam się wspinać na drzewa płoty i raz na płocie się zachaczyłam spodniami i tak wisiałam aż sąsiadka mnie zauważyła.
Pamiętam że raz dostałam za coś karę i musiałam siedzieć w swoim pokoju znalazłam farbki i walnęłam picasso na całej ściania i na sobie jak moja matka ryczała :),

Wow ale super zdjęcia.
My mamy suczke Blue merle. Ja to "choruje" na niebieska suczke albo na jakąś sable, lilac. Lubię kolorowe. A ta właśnie merlaczek to aż za Rzeszów po nią jechaliśmy a my z pod Warszawy, ale warto jest tak cudowna, kochana i wogole wsyztskie są takie ach, ach. Zobacz załącznik 979932
To i ja się wam w końcu pokaże :D
O mój boziu jakie cudeńka, my też mamy dwa psiaki i kota w domu. Kochamy je nad życie ja zawodowo, handel :D wkrecam się w prowadzenie sklepów z mężem bo ruszamy z kolejnym. A hobbystycznie gotuję, uwielbiam to

@Ritka89 gratuluje kresek. Cudowny widok.
A ja jestem z zawodu urzędnik państwowy,.choć studia skończyłam inne. Ale lubię swoją pracę. Bardzo lubię czytać książki, rozwiązywać sudoku. Jeździć na rowerze, wycieczki piesze. A na święta lubie się bawić w papierowe cuda (Mikołaj,.zające, bombki itd itp) różnymi sposobami. No i ostatnio polubiłam biegać i zapisałam się na pilates.
A z różnych wpadek to bym się rozpisala bo dużo tego..jakiś taki nie ogar byłam za czasów szkoły, wesoło było.

Hej część dziewczynki po całym dniu pracy. :)
Powiedzcie mi jak to jest z tym śluzem płodnym jaki on powinien być

Ja dziś 6 dzień brązowych plamien... 6 dni do @ miałam przez chwilę nadzieję że to implantacyjne ale już to wykluczyłam:( nie 6 dni

reklama
Do góry