reklama
Aniaania25
Fanka BB :)
Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl
Temat na rozluźnienie dwa do wyboru bo nie mogłam się zdecydować
1. Jakie macie hobby, zainteresowania co lubicie robić w wolnych chwilach?
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Wybierzcie i dla rozluźnienia popiszemy co by się nam nie nudzilo co wy na to?
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Załączniki
MisiaJasia
Bosheeeee.. hodujesz border collie? [emoji15] moja ukochana rasa [emoji173]Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl
MisiaJasia
Czy to owczarki australijskie?
Anita1990
moderatorka
Ania ja śpiewam imprezy okolicznościowe, wesela, festyny wszystko to moje hobby i druga praca a zawodowo zajmuje się nauczaniem w klasach 1-3 i języka niemieckiego
Moja trzecia pasja to książki, czytań głównie thrillery i kryminały.
Aniaania25
Border collie kochane psiakiBosheeeee.. hodujesz border collie? [emoji15] moja ukochana rasa [emoji173]
Uwielbiam ich za ich mądrość i za to że doskonale dostosowują się do sytuacji no i to że uwielbiają dzieci
Aniaania25
Ja też sp
Moja pasja jest gotowanie uwielbiam stare polskie potrawy zmieniać na nowoczesne i zdrowsze.
A moje hobby i moja już praca to jak widać psiaki, zakładam właśnie hodowle i jestem taka pochlonieta nimi i praca z nimi i szkoleniami że ostatnio córka mi powiedziała że u mnie to psy są na pierwszym miejscu a dopiero potem ona. Ale już jej wytłumaczyłam wszytsko
Ja też śpiewam pod prysznicem a uwielbiam toAnia ja śpiewam imprezy okolicznościowe, wesela, festyny wszystko to moje hobby i druga praca a zawodowo zajmuje się nauczaniem w klasach 1-3 i języka niemieckiego
Moja pasja jest gotowanie uwielbiam stare polskie potrawy zmieniać na nowoczesne i zdrowsze.
A moje hobby i moja już praca to jak widać psiaki, zakładam właśnie hodowle i jestem taka pochlonieta nimi i praca z nimi i szkoleniami że ostatnio córka mi powiedziała że u mnie to psy są na pierwszym miejscu a dopiero potem ona. Ale już jej wytłumaczyłam wszytsko
1. Szydełkuje, maskotki, sweterki, sukienki, czapki itp. Uwielbiam. Kiedyś pisałam wiersze. Na studiach wydaliśmy książkę.Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl
2. Kiedyś na studiach jak pracowałam w telemarketing to zadzwoniłam do męża z mojego telefonu chciałam coś powiedzieć a powiedziałam mu regułę [emoji23][emoji23][emoji23]
- jak się syn urodził to że zmęczenia zamiast balsamem wysmarowalam go mydłem.
_ kiedyś na przystanku zamiast Chusteczek wyciągnęłam podpaske.
Dużo wpadek śmiesznych miałam [emoji23]
Zawodowo jestem nauczycielem w przedszkolu
Aniaania25
Ha ha dobre, a wysmarkalas się chociaż w tą podpaske1. Szydełkuje, maskotki, sweterki, sukienki, czapki itp. Uwielbiam. Kiedyś pisałam wiersze. Na studiach wydaliśmy książkę.
2. Kiedyś na studiach jak pracowałam w telemarketing to zadzwoniłam do męża z mojego telefonu chciałam coś powiedzieć a powiedziałam mu regułę [emoji23][emoji23][emoji23]
- jak się syn urodził to że zmęczenia zamiast balsamem wysmarowalam go mydłem.
_ kiedyś na przystanku zamiast Chusteczek wyciągnęłam podpaske.
Dużo wpadek śmiesznych miałam [emoji23]
Zawodowo jestem nauczycielem w przedszkolu
Nasz chyba druga rocznica chodzenia ( ha ha jak to brzmi) z moim obecnym mezem, ja miałam 17 lat on 19 chyba już. Przyjechał na święta dać mi prezent ( a uzgodniliśmy że nie robimy sobie prezentów tylko jakiś drobiazg) no to dał mi róże i było małe kwadratowe pudełeczko. Dał mi to a ja w śmiech a on zdziwiony i pyta a wiesz co tam jest no to mowie ze wiem i w śmiech a on się pyta to co a ja na to że gumki (prezerwatywy) a to były srebrne obrączki, jak mi było głupio
reklama
MisiaJasia
Cudowne! Od lat marze o suczce blue lub red merle [emoji173]Border collie kochane psiaki
Uwielbiam ich za ich mądrość i za to że doskonale dostosowują się do sytuacji no i to że uwielbiają dzieci
Ja z zamilowania robilam zdjecia.. ale odkad pare lat temu zachorowalam na depresje rzucilam pasje w kąt.. teraz nieudolnie probuje sie na nowo oswoic z aparatem..
Podziel się: