reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mam do Was pytanie. Dlaczego sluz szyjkowy bada się na zewnątrz? Bo przy badaniu szyjki widzę że jest biały i ma grudki A wkładka jest zabrudzona na brązowo... Nie wiem [emoji2962] m

reklama
Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks:) owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl:)
Temat na rozluźnienie dwa do wyboru bo nie mogłam się zdecydować :)
1. Jakie macie hobby, zainteresowania co lubicie robić w wolnych chwilach?
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Wybierzcie i dla rozluźnienia popiszemy co by się nam nie nudzilo:) co wy na to?

Załączniki

• IMG_20190531_190908.jpg
    IMG_20190531_190908.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 52
Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks:) owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl:)
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Wybierzcie i dla rozluźnienia popiszemy co by się nam nie nudzilo:) co wy na to?
Bosheeeee.. hodujesz border collie? [emoji15] moja ukochana rasa [emoji173]

Ania ja śpiewam :) imprezy okolicznościowe, wesela, festyny wszystko :) to moje hobby i druga praca :) a zawodowo zajmuje się nauczaniem w klasach 1-3 i języka niemieckiego :)
Moja trzecia pasja to książki, czytań głównie thrillery i kryminały.

Ja też sp
Ania ja śpiewam :) imprezy okolicznościowe, wesela, festyny wszystko :) to moje hobby i druga praca :) a zawodowo zajmuje się nauczaniem w klasach 1-3 i języka niemieckiego :)
Moja trzecia pasja to książki, czytań głównie thrillery i kryminały.
Ja też śpiewam pod prysznicem a uwielbiam to:)
Moja pasja jest gotowanie uwielbiam stare polskie potrawy zmieniać na nowoczesne i zdrowsze.
A moje hobby i moja już praca to jak widać psiaki, zakładam właśnie hodowle i jestem taka pochlonieta nimi i praca z nimi i szkoleniami że ostatnio córka mi powiedziała że u mnie to psy są na pierwszym miejscu a dopiero potem ona. Ale już jej wytłumaczyłam wszytsko :)

1. Szydełkuje, maskotki, sweterki, sukienki, czapki itp. Uwielbiam. Kiedyś pisałam wiersze. Na studiach wydaliśmy książkę.
2. Kiedyś na studiach jak pracowałam w telemarketing to zadzwoniłam do męża z mojego telefonu chciałam coś powiedzieć a powiedziałam mu regułę [emoji23][emoji23][emoji23]
- jak się syn urodził to że zmęczenia zamiast balsamem wysmarowalam go mydłem.
_ kiedyś na przystanku zamiast Chusteczek wyciągnęłam podpaske.
Dużo wpadek śmiesznych miałam [emoji23]
Zawodowo jestem nauczycielem w przedszkolu

1. Szydełkuje, maskotki, sweterki, sukienki, czapki itp. Uwielbiam. Kiedyś pisałam wiersze. Na studiach wydaliśmy książkę.
2. Kiedyś na studiach jak pracowałam w telemarketing to zadzwoniłam do męża z mojego telefonu chciałam coś powiedzieć a powiedziałam mu regułę [emoji23][emoji23][emoji23]
- jak się syn urodził to że zmęczenia zamiast balsamem wysmarowalam go mydłem.
_ kiedyś na przystanku zamiast Chusteczek wyciągnęłam podpaske.
Dużo wpadek śmiesznych miałam [emoji23]
Zawodowo jestem nauczycielem w przedszkolu
Ha ha dobre, a wysmarkalas się chociaż w tą podpaske :)
Nasz chyba druga rocznica chodzenia ( ha ha jak to brzmi) z moim obecnym mezem, ja miałam 17 lat on 19 chyba już. Przyjechał na święta dać mi prezent ( a uzgodniliśmy że nie robimy sobie prezentów tylko jakiś drobiazg) no to dał mi róże i było małe kwadratowe pudełeczko. Dał mi to a ja w śmiech a on zdziwiony i pyta a wiesz co tam jest no to mowie ze wiem i w śmiech a on się pyta to co a ja na to że gumki (prezerwatywy) a to były srebrne obrączki, jak mi było głupio :)

reklama
Border collie:) kochane psiaki:)
Uwielbiam ich za ich mądrość i za to że doskonale dostosowują się do sytuacji no i to że uwielbiają dzieci:)
Cudowne! Od lat marze o suczce blue lub red merle [emoji173]

Ja z zamilowania robilam zdjecia.. ale odkad pare lat temu zachorowalam na depresje rzucilam pasje w kąt.. teraz nieudolnie probuje sie na nowo oswoic z aparatem..
FB_IMG_1559324541491.jpeg
FB_IMG_1559324604187.jpeg
FB_IMG_1559324654269.jpeg
FB_IMG_1559324521334.jpeg
FB_IMG_1559324559741.jpeg

Do góry