reklama
Ja mam tylko coś takiegoNie mam tej zielonej strzałki...hmmm
Ale dziękuję. Coś popatrzę
fiddlee
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Mąż wyprawiony do pracy, kawka zrobiona i zabieram się za pakowanie! (w końcu... )
U nas od rana deszcz, a ja czuję się rewelacyjnie w taką pogodę
Dzisiaj 16dc. Dla spokoju ducha, że jajeczko pękło od jutra dopiero zaczynam brać dupka
U nas od rana deszcz, a ja czuję się rewelacyjnie w taką pogodę
Dzisiaj 16dc. Dla spokoju ducha, że jajeczko pękło od jutra dopiero zaczynam brać dupka
Mayred91
Hej dziewczyny
U mnie kawa też już stoi
Tłumaczyłam sobie moje dziwne objawy tzn że mi gorąco duszno co chwilka że to może clo które brałam bo niby ma takie działanie czasem. Ale widzę że wy też tak macie więc może to pogoda jakaś albo jakaś faza księżycowa bo jest to nie możliwe żeby aż tyle nas było w podobnym stanie
U mnie kawa też już stoi
Tłumaczyłam sobie moje dziwne objawy tzn że mi gorąco duszno co chwilka że to może clo które brałam bo niby ma takie działanie czasem. Ale widzę że wy też tak macie więc może to pogoda jakaś albo jakaś faza księżycowa bo jest to nie możliwe żeby aż tyle nas było w podobnym stanie
MisiaJasia
U mnie w pracy tez wszyscy narzekaja na samopoczucie.. senni zmeczeni z bolami glowy..Hej dziewczyny
U mnie kawa też już stoi
MisiaJasia
Ale okresu u mnie brak.. plamienie standardowo bylo.. wczoraj przestalo.. dzis rano niby rozowilo teraz czysto.. glupieje w polaczeniu z samopoczuciem ogolnym.. gdzie kreci.mi sie w glowie.. ciemno przed oczami robi.. i rano jeszcze niedobrze mi bylo.. ehh..Więc nie ma co się stresować
Ja w czwartek znów na monitoring wczoraj 16mm i 12.8mm więc jest szansa że coś z tego będzie że może jakaś ,,Agatka,, nam urośnie
Aniaania25
Ja właśnie siedze na szkoleniu online. zejdzie się około 3h..... ale uwialbiam swoją pracę więc to sama przyjemność powiem wam szczerze ,że nigdy nie sądziłam że praca online będzie dla mnie i że faktycznie się w tym sprawdzę a teraz nie wyobrażam sobie innej pracy oczywiście oprócz mojej ukochanej hodowli psów
Aniaania25
no to może jest coś na rzeczy a raczej na brzuchu albo wAle okresu u mnie brak.. plamienie standardowo bylo.. wczoraj przestalo.. dzis rano niby rozowilo teraz czysto.. glupieje w polaczeniu z samopoczuciem ogolnym.. gdzie kreci.mi sie w glowie.. ciemno przed oczami robi.. i rano jeszcze niedobrze mi bylo.. ehh..
reklama
MisiaJasia
Nie wiem.. nie chce sobie wkrecac bo to sfiksowac mozna.. ale to samo tak sie myslami kieruje.. glupia nadzieja..no to może jest coś na rzeczy a raczej na brzuchu albo w
Podziel się: