reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Nie mam tej zielonej strzałki...hmmm
Ale dziękuję. Coś popatrzę
Ja mam tylko coś takiego
IMG_2461.JPG
IMG_2460.JPG

Cześć dziewczyny! Mąż wyprawiony do pracy, kawka zrobiona i zabieram się za pakowanie! (w końcu... :) )
U nas od rana deszcz, a ja czuję się rewelacyjnie w taką pogodę :D

Dzisiaj 16dc. Dla spokoju ducha, że jajeczko pękło od jutra dopiero zaczynam brać dupka :)

Hej dziewczyny
U mnie kawa też już stoi :)
Tłumaczyłam sobie moje dziwne objawy tzn że mi gorąco duszno co chwilka że to może clo które brałam bo niby ma takie działanie czasem. Ale widzę że wy też tak macie więc może to pogoda jakaś albo jakaś faza księżycowa bo jest to nie możliwe żeby aż tyle nas było w podobnym stanie

Hej dziewczyny
U mnie kawa też już stoi :)
Tłumaczyłam sobie moje dziwne objawy tzn że mi gorąco duszno co chwilka że to może clo które brałam bo niby ma takie działanie czasem. Ale widzę że wy też tak macie więc może to pogoda jakaś albo jakaś faza księżycowa bo jest to nie możliwe żeby aż tyle nas było w podobnym stanie
U mnie w pracy tez wszyscy narzekaja na samopoczucie.. senni zmeczeni z bolami glowy..

Więc nie ma co się stresować :)
Ja w czwartek znów na monitoring wczoraj 16mm i 12.8mm więc jest szansa że coś z tego będzie :) że może jakaś ,,Agatka,, nam urośnie :)

Więc nie ma co się stresować :)
Ja w czwartek znów na monitoring wczoraj 16mm i 12.8mm więc jest szansa że coś z tego będzie :) że może jakaś ,,Agatka,, nam urośnie :)
Ale okresu u mnie brak.. plamienie standardowo bylo.. wczoraj przestalo.. dzis rano niby rozowilo teraz czysto.. glupieje w polaczeniu z samopoczuciem ogolnym.. gdzie kreci.mi sie w glowie.. ciemno przed oczami robi.. i rano jeszcze niedobrze mi bylo.. ehh..

Ja właśnie siedze na szkoleniu online. zejdzie się około 3h..... ale uwialbiam swoją pracę więc to sama przyjemność:) powiem wam szczerze ,że nigdy nie sądziłam że praca online będzie dla mnie i że faktycznie się w tym sprawdzę a teraz nie wyobrażam sobie innej pracy oczywiście oprócz mojej ukochanej hodowli psów:)

Ale okresu u mnie brak.. plamienie standardowo bylo.. wczoraj przestalo.. dzis rano niby rozowilo teraz czysto.. glupieje w polaczeniu z samopoczuciem ogolnym.. gdzie kreci.mi sie w glowie.. ciemno przed oczami robi.. i rano jeszcze niedobrze mi bylo.. ehh..
no to może jest coś na rzeczy a raczej na brzuchu:) albo w:)

reklama
Do góry