reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No przyznam że dla Mnie to jest dziwne. Ja też jednak poczekam z testowaniem. Już tyle czekam to ten tydzień poczekam. Im.pozniej zrobię test a @ Nie będzie to test wyjdzie wiarygodny
Ja to przywyklam do tych plamien moich.. znam kolejnosc dzialania o tego sie trzymam.. ale ten cykl dziwny bardzo.. jednak jak psychika potrafi wplywac na fizycznosc jest niepojęte.. biegam co chwile do wc i sprawdzam czy cos sie dzieje.. to jakas paranoja juz.. :(

reklama
Doskonale Cię rozumiem.

Ja tak miałam w poprzednim cyklu i okres przyszedł na 38dc

A ten obecny cykl dzisiaj 31dc i dziwny jest strasznie. Czekam jeszcze tydzień jeśli nie będzie miesiączki to w środę rano za tydzień zrobię test i zobaczymy.

Witajcie dziewczyny, u mnie szaro buro, trudno wstać, głowa cmi od tej pogody muszę zaraz słaba kawka się poratowac.

Misia Jasia doskonale rozumiem, ja mam to samo wczoraj trochę tego różu na papierze i wkladce ok 14 i id tamtej pory nic cisza, nawet brzuch nie boli. A co idę do wc to sprawdzam.

Dzień dobry. I u mnie szaro, buro i deszczowo, ale forma ok, nawet sobie kupilam super kubek. Zaraz wypije w niej kawkę :)
Miłego poranka. I widzę co u niektórych spacerek sił wiec kawka do pionu was postawi.

Załączniki

• 20190528_081105.jpg
    20190528_081105.jpg
    684,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Dzień dobry wszystkim. U nas szarawo. Ja pilna uczennica znowu opuściłam pierwsze zajęcia, teraz jadę na 45min i znowu uciekam tym razem z dzieckiem do lekarza. I później planuje wrócić jeszcze na 3h[emoji85] ot taki ambitny plan

Do góry