reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja to dzisiaj zmielona.. kreci mi sie w glowie ledwo wstalam.. niedobrze mi.. do tego brzuch napiernicza jak jasna cholera.. slabo sie czuje bardzo.. zaleje mnie zaraz tsunami.. a tu 8h na nogach w pracy.. potem na 18 2 zebrania w szkole.. i potem szybko z Jankiem jedziemy zaprowadzic jego auto na warsztat.. wiec caly dzien na chodzie.. na dworze szaro buro i pada wiec cisnienie do reszty dobija.. koszmar.. :(

reklama
Witajcie dziewczyny nie zrobiłam tego testu bo nie miałam odwagi. Poczekam i zobaczymy co los dla mnie przyniesie. Póki co wczoraj wieczorem ból jajników A zwłaszcza prawy ten co bolał na początku cyklu. Dzisiaj wstałam z bólem głowy.

Wstałam musiałam otworzyć wszędzie okna bo bym chyba padła tak mi duszno.

Ja tez sie dzisiaj zle czuje.. strasznie mi sie kreci w glowie od samego rana.. ciemno sie robi przed oczami.. i momentami niedobrze.. jechalam zawiezc Janka do pracy to balam sie czy wroce do domu.. rano podbrzusze ciaglo bardzo.. troche znow jak bym zaczynala plamic.. ale teraz znowu czysto.. nie wiem co sie dzieje.. 3.06. Mam gina to zaraz mu wszystko zdam w relacji..
Pogoda na to wszystko doklada swoje 2 grosze.. masakra..
Jakis trudny dla mnie ten cykl.. :(
Witajcie dziewczyny nie zrobiłam tego testu bo nie miałam odwagi. Poczekam i zobaczymy co los dla mnie przyniesie. Póki co wczoraj wieczorem ból jajników A zwłaszcza prawy ten co bolał na początku cyklu. Dzisiaj wstałam z bólem głowy.

Wstałam musiałam otworzyć wszędzie okna bo bym chyba padła tak mi duszno.

Ja tez sie dzisiaj zle czuje.. strasznie mi sie kreci w glowie od samego rana.. ciemno sie robi przed oczami.. i momentami niedobrze.. jechalam zawiezc Janka do pracy to balam sie czy wroce do domu.. rano podbrzusze ciaglo bardzo.. troche znow jak bym zaczynala plamic.. ale teraz znowu czysto.. nie wiem co sie dzieje.. 3.06. Mam gina to zaraz mu wszystko zdam w relacji..
Pogoda na to wszystko doklada swoje 2 grosze.. masakra..
Jakis trudny dla mnie ten cykl.. :(
Kochana dla mnie też jest trudny. Ja innego gin mam 18 czerwca jadę tym razem do Polaka.

U mnie by było wszystko w porządku gdyby nie te wszystkie rzeczy które się u mnie nigdy nie pojawiały.

Ty masz już dość długo te niby plamienia nie?

Dzisiaj termin @ czy już jesteś niby w trakcie?

Ja plamienia zawsze mam 4-5dni.. zdarzylo sie kiedys ze tydzien.. dzis od rana powinno mnie zalac na maksa i to oznaczam jako pierwszt dzien @ bo tak kazala gin.. rano brzuch postraszyl jak wstalam.. ciagnal.. bolal.. papier byl rozowy.. ale teraz bylam w toalecie i znow totalnie nic czysto.. glupieje juz.. zobaczymy.. jak w ciagu dnia sie sutuacja rozwinie..
Kochana dla mnie też jest trudny. Ja innego gin mam 18 czerwca jadę tym razem do Polaka.

U mnie by było wszystko w porządku gdyby nie te wszystkie rzeczy które się u mnie nigdy nie pojawiały.

Ty masz już dość długo te niby plamienia nie?

Dzisiaj termin @ czy już jesteś niby w trakcie?

Ja plamienia zawsze mam 4-5dni.. zdarzylo sie kiedys ze tydzien.. dzis od rana powinno mnie zalac na maksa i to oznaczam jako pierwszt dzien @ bo tak kazala gin.. rano brzuch postraszyl jak wstalam.. ciagnal.. bolal.. papier byl rozowy.. ale teraz bylam w toalecie i znow totalnie nic czysto.. glupieje juz.. zobaczymy.. jak w ciagu dnia sie sutuacja rozwinie..
Wszystko takie dziwne.

Trzymam kciuki aby jednak to nie była @ tylko nie groźne plamienie w ciąży. Jeszcze nic straconego.

A badalas może prolaktyne i progesteron?

To moze jak bedziesz u gin popros o skierowanie na prolaktyne i progesteron bo takie plamienia przed @ Nie są normalne. A napewno uciążliwe.

A jak okres ci się nie rozkręci to koedy robisz test?
Nie wiem.. poczekam do wieczora dzisiaj.. Jankowi juz temat zarzucilam ale w pracy ma urwanie glowy wiec pogadamy poznie i bedziemy myslec co dzialac.. ja juz nic nie wiem.. zupelnie..

reklama
Nie wiem.. poczekam do wieczora dzisiaj.. Jankowi juz temat zarzucilam ale w pracy ma urwanie glowy wiec pogadamy poznie i bedziemy myslec co dzialac.. ja juz nic nie wiem.. zupelnie..
No przyznam że dla Mnie to jest dziwne. Ja też jednak poczekam z testowaniem. Już tyle czekam to ten tydzień poczekam. Im.pozniej zrobię test a @ Nie będzie to test wyjdzie wiarygodny

Do góry