reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Pięknie dziewczyny wyglądacie :D ja swojego zdjęcia dodawać nie będę bo jestem dziś mocno niewyględna.
Co do farbowania włosów to ja kiedyś tez kombinowałam z włosami strasznie. Teraz od dłuższego czasu mam swoje naturalne, bo strasznie mi się przerzedziły przez anemię. Jednak zaczynam tęsknić za czerwienią i nie wiem, czy na wakacje się na nią nie zdecyduję :D

Dziękuję dziewczyny :)
Jest światełko w tunelu 4cykl walki w końcu coś się jajeczka ruszyły bo wcześniej niestety było zero.
Nawet jak się tym cyklem nie uda to jestem pełna optymizmu bo już wiem że mój organizm zaczol reagować na leki i teraz tylko czekać na fasoleńke:)

Dziękuję dziewczyny :)
Jest światełko w tunelu 4cykl walki w końcu coś się jajeczka ruszyły bo wcześniej niestety było zero.
Nawet jak się tym cyklem nie uda to jestem pełna optymizmu bo już wiem że mój organizm zaczol reagować na leki i teraz tylko czekać na fasoleńke:)

Dokładnie, to, że jajniki ruszyły to już wielki sukces. Dlatego ja przy pierwszym cyklu z clo biegałam na monitoringi, a teraz przy drugim odpusciłam. Robię niby testy owu ale ja albo nie mam szczęścia albo mam jakieś ujowe bo nawet wcześniej przy potwierdzonej owu nie wychodziły takie jak powinny. :D

Wczoraj szarpały mnie jajniki, dzisiaj od rana też coś tam się dzieje, no nic tylko jeszcze męża dopaść wieczorkiem ;D

Też Wam siebie wrzucę, razem z Zuźką - moją chrześnicą. Krasnal aktualnie ma już prawie miesiąc <3

Załączniki

• 59396202_2145958642118340_5663138083147612160_n.jpg
    59396202_2145958642118340_5663138083147612160_n.jpg
    97,6 KB · Wyświetleń: 70
Dokładnie, to, że jajniki ruszyły to już wielki sukces. Dlatego ja przy pierwszym cyklu z clo biegałam na monitoringi, a teraz przy drugim odpusciłam. Robię niby testy owu ale ja albo nie mam szczęścia albo mam jakieś ujowe bo nawet wcześniej przy potwierdzonej owu nie wychodziły takie jak powinny. :D

Wczoraj szarpały mnie jajniki, dzisiaj od rana też coś tam się dzieje, no nic tylko jeszcze męża dopaść wieczorkiem ;D

Też Wam siebie wrzucę, razem z Zuźką - moją chrześnicą. Krasnal aktualnie ma już prawie miesiąc <3
Jak się teraz nie uda kolejny miesiąc też bez spiny bo jedziemy na urlop bardzo aktywny spływ kajakowy kilku dniowy i wypad w dziewicze rejony polski trochę na odludzia odpoczac.
I życzę powodzenia aby dopaść męża i do roboty :)
Widzę że mamy bardzo zbliżone terminy

reklama
Do góry