reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mnie jakos nie ciagnie do farby na wlosach.. mam wrazenie ze zaden kolor nie bedzie do mnie tak pasowal jak ten naturalny [emoji23]
Ja kiedyś dużo eksperymentowalam, ale teraz juz nawet mi się nie chce. Poza tym podobaja mi się moje naturalne [emoji16] Teraz to w ogóle jakoś tak wolę naturalność. Kiedyś bym bez makijażu nie wyszła z psem pod blok, a w tym momencie uwielbiam te dni kiedy nie trzeba się malować [emoji16]

reklama
Ja czuję częstą potrzebę zmian na włosach [emoji16] kiedyś regularnie co pół roku totalnie zmieniałam kolor, miałam już chyba wszystko na głowie. Teraz mam zamiar z tymi rudymi zostać na dłużej, ale zobaczymy, jak wyjdzie [emoji23]
Mnie jakos nie ciagnie do farby na wlosach.. mam wrazenie ze zaden kolor nie bedzie do mnie tak pasowal jak ten naturalny [emoji23]

Ja kiedyś dużo eksperymentowalam, ale teraz juz nawet mi się nie chce. Poza tym podobaja mi się moje naturalne [emoji16] Teraz to w ogóle jakoś tak wolę naturalność. Kiedyś bym bez makijażu nie wyszła z psem pod blok, a w tym momencie uwielbiam te dni kiedy nie trzeba się malować [emoji16]
Ja to tylko rzęsy ruszuje i brewke musze przyciemnic.. bo jako odmiana rudego niestety w tych elementach wygladam bardzo slabo bez makijazu.. ale ton podkladow pudru itd to nigdy nie uzwalam.. lubie swoje piegi.. i uwazam ze mam tak specyficzny typ urody ze szkoda go maskowac [emoji16]

Jak oddajecie zdjęcia z telefonu? Ja raz dodałam i już nie umiem :(
U mnie jest tak
20190527_091125.jpeg
20190527_091137.jpeg

Ja lubię czasami poświęcić więcej czasu na idealny makijaż, ale nie jest to koniecznością, ponieważ takie dni bez makijażu również uwielbiam. Ogólnie uwielbiam kosmetyki i bardzo interesuję się pielęgnacją skóry i nowościami makijażowymi. Poniekąd wynika to też z mojej pracy, że muszę być zawsze na bieżąco z całym rynkiem kosmetycznym, ale dzięki temu bardzo lubię swoją pracę [emoji4]

Ja to i tak wygladam jak gówniara.. mam 35lat za 1.5miesiaca a wyglądam jak małolata.. [emoji23] i tak samo nakichane w głowie mam [emoji23] wiec moglabym ciut powazniej zaczac wygladac.. dla pozorow chociaz [emoji23]
Fotka z pozdrowieniami z pracy [emoji23] usmiech do kierasa i wyjde o 13 [emoji23]Zobacz załącznik 977939

Ja alkoholiczka od razu zobaczyłam - Moet w tle[emoji173]️[emoji23]

reklama
Do góry