reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mi od samego początku koleżanki mówiły, że na pewno będzie syn, bo promienieję. Moja babcia tak samo, ale stwierdziła po tym, co jem. Ja tam w takie przesądy nie wierzę, a jednak się sprawdziły [emoji16] choć bardziej sądzę, że to przypadek
Ja z moimi chlopakami tez az promienialam [emoji16] ale nie bylam w ciazy z dziewczynką wiec nie mam porownania [emoji23][emoji8]

reklama
Mi od samego początku koleżanki mówiły, że na pewno będzie syn, bo promienieję. Moja babcia tak samo, ale stwierdziła po tym, co jem. Ja tam w takie przesądy nie wierzę, a jednak się sprawdziły [emoji16] choć bardziej sądzę, że to przypadek
Ja wierze ze glaskanie ciazowego brzucha zaraza ciazą.. [emoji23] w ciaze z pierwszym zaszlam glaskajac moje siore po brzuchu.. ona urodzila 27 lutego a ja 3 pazdziernika.. a w druga ciaze 23.12. Glaskalam brzuch kolezanki w przeddzien jej porodu.. i 9 miesiecy pozniei 23 wrzesnia urodzilam ja [emoji23] przypadek? Nie sądze! [emoji23]

O tym pierwszy raz słyszę [emoji50] ale jeżeli tak to działa, to spora część moich koleżanek będzie rodziła po nowym roku, bo często mnie głaszczą [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wierze ze glaskanie ciazowego brzucha zaraza ciazą.. [emoji23] w ciaze z pierwszym zaszlam glaskajac moje siore po brzuchu.. ona urodzila 27 lutego a ja 3 pazdziernika.. a w druga ciaze 23.12. Glaskalam brzuch kolezanki w przeddzien jej porodu.. i 9 miesiecy pozniei 23 wrzesnia urodzilam ja [emoji23] przypadek? Nie sądze! [emoji23]

Mi też koleżanka mówiła, że głaskanie zaraża. Jeszcze nie głaskałam, ale w tym tygodniu się wybieram żeby zwiększyć prawdopodobieństwo [emoji23]

Nie mam niestety żadnej ciężarnej koleżanki pod ręką, a szkoda[emoji85]

Pojechałam oddać mocz do badania jeden i drugiej córki. Starsza ze względu na to ciśnienie, a młodsza ma zlecenie stałe i co tydzień musi oddawać mocz do badania - ma coś z nerkami. Później mieliśmy jeszcze chwile wolną, to podjechaliśmy do McDonalds i się zaczęło[emoji24] młodsza poszła do wc i już nie chciała wyjść. Płacz, ze musi jeszcze siku, ze ja boli, ze czuje ze chce, a nie leci. Masakra. Ostatni antybiotyk skończyła brać jakos 20 dni temu. I znów ZUM[emoji27]

Witajcie dziewczyny :-)

Pięknie wyglądacie [emoji3590]

Misia Jasia dobrze ze nie farbujesz naturalki super Ci pasują [emoji7]

Ja kiedyś farbowalam co rusz kochałam zmiany, teraz bardzo rzadko farbuje o ile wgl bo mi się przez te hormony włosy przerzedzily i są straszne [emoji22]

Mayerd super wieści, 3mam kciuki [emoji3059][emoji3059][emoji106]

Rose bardzo Ci współczuję. Co za cholerstwo, szkoda dziecka że się męczy :-( zdrówka

Dziewczyny nie wiem czy ja już mam jakieś schizy czy faktycznie ten cykl jest całkiem inny.

2 i 3dc ostry ból prawego jajnika w 14dc plamienie brązowe i śluz różowy od 19-23dc testy owu negatywne ledwo widoczne kreski testowe A dzisiaj mam 30dc i uczucie mokrosci mimo że nie mam nadal okresu A czuje jak by był. Nic mnie nie boli. No i w między czasie było dużo przytulanek.

reklama
Dziewczyny nie wiem czy ja już mam jakieś schizy czy faktycznie ten cykl jest całkiem inny.

2 i 3dc ostry ból prawego jajnika w 14dc plamienie brązowe i śluz różowy od 19-23dc testy owu negatywne ledwo widoczne kreski testowe A dzisiaj mam 30dc i uczucie mokrosci mimo że nie mam nadal okresu A czuje jak by był. Nic mnie nie boli. No i w między czasie było dużo przytulanek.
Zrob sobie moze test?

Do góry