reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja również się nie opalam. Od dobrych 10 lat unikam słońca. Mam dużo pieprzyków i jednego kiedyś przegrzałam na słońcu i miałam wycinanego i od tego czasu nie wystawiam się na słońce. Ale muszę powiedzieć, że mi nawet ta moja jasna skóra się podoba i zawsze tłumaczę sobie, że chociaż powierzchownie będę się wolniej starzała [emoji6]

Dzień dobry, odpuszczam sobie uczelnię do 12, dopiero później idę. Najpierw muszę pobawić się w pobieranie moczu u jednej i u drugiej córki. Chyba nie ma w życiu nic bardziej męczącego[emoji27]

Co do opalania, to ja nie mam do tego cierpliwości, ale co roku obiecywałam sobie, ze przejdę się na solarium. Zrezygnowałam po tym jak w zeszłym roku, dokładnie w halloween, mój mąż dostał skierowanie do Zachodniopomorskiego Centrum Onkologicznego właśnie z podejrzeniem czerniaka. Od tej pory opalanie dla mnie nie istenieje[emoji26]

reklama
Ja również się nie opalam. Od dobrych 10 lat unikam słońca. Mam dużo pieprzyków i jednego kiedyś przegrzałam na słońcu i miałam wycinanego i od tego czasu nie wystawiam się na słońce. Ale muszę powiedzieć, że mi nawet ta moja jasna skóra się podoba i zawsze tłumaczę sobie, że chociaż powierzchownie będę się wolniej starzała [emoji6]
Ja to i tak wygladam jak gówniara.. mam 35lat za 1.5miesiaca a wyglądam jak małolata.. [emoji23] i tak samo nakichane w głowie mam [emoji23] wiec moglabym ciut powazniej zaczac wygladac.. dla pozorow chociaz [emoji23]
Fotka z pozdrowieniami z pracy [emoji23] usmiech do kierasa i wyjde o 13 [emoji23]
20190527_084345.jpeg

Ja to i tak wygladam jak gówniara.. mam 35lat za 1.5miesiaca a wyglądam jak małolata.. [emoji23] i tak samo nakichane w głowie mam [emoji23] wiec moglabym ciut powazniej zaczac wygladac.. dla pozorow chociaz [emoji23]
Fotka z pozdrowieniami z pracy [emoji23] usmiech do kierasa i wyjde o 13 [emoji23]Zobacz załącznik 977939
Kurcze ale masz piękne te loki.

Fotka z pozdrowieniami z pracy [emoji23] usmiech do kierasa i wyjde o 13 [emoji23]Zobacz załącznik 977939
Rzeczywiście młodo wyglądasz, ale to się trzeba cieszyć [emoji4] ja jak widać, jestem bardzo blada i mam na ciele naprawdę sporo tych pieprzy i chyba lepszy jasny kolor niż potem blizny po wycinaniu [emoji16]
IMG_20190525_180503_762.jpeg

Rzeczywiście młodo wyglądasz, ale to się trzeba cieszyć [emoji4] ja jak widać, jestem bardzo blada i mam na ciele naprawdę sporo tych pieprzy i chyba lepszy jasny kolor niż potem blizny po wycinaniu [emoji16] Zobacz załącznik 977941
Tobie akurat do tego koloru wlosow nawet pasuje jasna karnacja.. ja uwielbiam swoj wyglad jak sie opale i mam taki odcien ciepły na buźce [emoji173] bo tak to ciagle sie mnie ktos pyta czy sie dobrze czuje bo blada jak sciana [emoji23]

Tobie akurat do tego koloru wlosow nawet pasuje jasna karnacja.. ja uwielbiam swoj wyglad jak sie opale i mam taki odcien ciepły na buźce [emoji173] bo tak to ciagle sie mnie ktos pyta czy sie dobrze czuje bo blada jak sciana [emoji23]
Jak nosiłam czarne włosy, to wyglądałam jak śmierć [emoji23]

reklama
Do góry