reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Witam i ja widzę, wszystkie już na pełnych obrotach, ja wyprawiam męża do pracy i już słyszę, że muszę lecieć po karmę dla psiaków bo zamówiona nie przyszła
fiddlee
Fanka BB :)
Nie koniecznie musisz dostać plamien. Mi po prostu lekarz tak to ustawił, żebym testowała jeszcze podczas brania dupka żeby w razie czego w ogóle nie robić przerwy.Matko całe szczęście że są takie lekarstwa, ale nie wiedziałam że powinnam dostać plamien w czasie zarzywania, bo ja mam brać luteine od 17-26 dc odstawiam i za dzień w aplik pokazuje okres,
A co to takiego? Sprawdziany sprawdzasz?Dzień dobry [emoji847] a u mnie kolejna sobota z tym czymś Zobacz załącznik 977232
Dzień dobry wszystkim
U mnie wieczór i poranek trochę smutny.
Moja starsza córka zaczęła wczoraj skarżyć się na ból głowy, zmierzyliśmy jej ciśnienie (aparat dla dzieci mamy, bo młodsza córka miała epizody nadciśnienia) i okazało się, ze ma nadciśnienie. Mało tego, aparat za każdym razem pokazuje ikonkę niemiarowego bicia serca :/
I nie wiem, co zrobić. Bilans na umówiony w ten czwartek, wiec i tak zobaczy ją lekarka. Dzisiaj pojadę zrobić jej morfologię, jonogram (jak młodsza miała arytmię, będąc jeszcze w brzuchu, to robili mi jonogram) i badanie moczu.
Eh, u mnie niestety w sobotę są mega kolejki w laboratorium i nie idzie to szybko[emoji26]
Moja starsza córka zaczęła wczoraj skarżyć się na ból głowy, zmierzyliśmy jej ciśnienie (aparat dla dzieci mamy, bo młodsza córka miała epizody nadciśnienia) i okazało się, ze ma nadciśnienie. Mało tego, aparat za każdym razem pokazuje ikonkę niemiarowego bicia serca :/
I nie wiem, co zrobić. Bilans na umówiony w ten czwartek, wiec i tak zobaczy ją lekarka. Dzisiaj pojadę zrobić jej morfologię, jonogram (jak młodsza miała arytmię, będąc jeszcze w brzuchu, to robili mi jonogram) i badanie moczu.
Eh, u mnie niestety w sobotę są mega kolejki w laboratorium i nie idzie to szybko[emoji26]
Dzień dobry [emoji847] a u mnie kolejna sobota z tym czymś Zobacz załącznik 977232
Podziwiam i życzę powodzenia w nauce
O kurcze to poważna sprawa. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.Dzień dobry wszystkim
Nie uczę się na egz...... [emoji58]
A co to takiego? Sprawdziany sprawdzasz?
Aaaa no widzisz to dobrze u mnie gdyby coś to jeden dzień przerwy by był ale.... Wiecie ja tam nie wierzę w to że mogło by być inaczej, oznak okresu brak, oznak ciąży brak, wydzielina jest ale sama nie wiem czy była wcześniej nic czekam dalej
Nie koniecznie musisz dostać plamien. Mi po prostu lekarz tak to ustawił, żebym testowała jeszcze podczas brania dupka żeby w razie czego w ogóle nie robić przerwy.
reklama
Aaa współczuję.Nie uczę się na egz...... [emoji58]
Podziel się: