reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry [emoji847] a u mnie kolejna sobota z tym czymś
1558765665235.jpeg

reklama
Witam i ja :) widzę, wszystkie już na pełnych obrotach, ja wyprawiam męża do pracy i już słyszę, że muszę lecieć po karmę dla psiaków bo zamówiona nie przyszła

Matko całe szczęście że są takie lekarstwa, ale nie wiedziałam że powinnam dostać plamien w czasie zarzywania, bo ja mam brać luteine od 17-26 dc odstawiam i za dzień w aplik pokazuje okres,
Nie koniecznie musisz dostać plamien. Mi po prostu lekarz tak to ustawił, żebym testowała jeszcze podczas brania dupka żeby w razie czego w ogóle nie robić przerwy. :)

Dzień dobry wszystkim :D

U mnie wieczór i poranek trochę smutny.
Moja starsza córka zaczęła wczoraj skarżyć się na ból głowy, zmierzyliśmy jej ciśnienie (aparat dla dzieci mamy, bo młodsza córka miała epizody nadciśnienia) i okazało się, ze ma nadciśnienie. Mało tego, aparat za każdym razem pokazuje ikonkę niemiarowego bicia serca :/
I nie wiem, co zrobić. Bilans na umówiony w ten czwartek, wiec i tak zobaczy ją lekarka. Dzisiaj pojadę zrobić jej morfologię, jonogram (jak młodsza miała arytmię, będąc jeszcze w brzuchu, to robili mi jonogram) i badanie moczu.
Eh, u mnie niestety w sobotę są mega kolejki w laboratorium i nie idzie to szybko[emoji26]

Dzień dobry wszystkim :D

U mnie wieczór i poranek trochę smutny.
Moja starsza córka zaczęła wczoraj skarżyć się na ból głowy, zmierzyliśmy jej ciśnienie (aparat dla dzieci mamy, bo młodsza córka miała epizody nadciśnienia) i okazało się, ze ma nadciśnienie. Mało tego, aparat za każdym razem pokazuje ikonkę niemiarowego bicia serca :/
I nie wiem, co zrobić. Bilans na umówiony w ten czwartek, wiec i tak zobaczy ją lekarka. Dzisiaj pojadę zrobić jej morfologię, jonogram (jak młodsza miała arytmię, będąc jeszcze w brzuchu, to robili mi jonogram) i badanie moczu.
Eh, u mnie niestety w sobotę są mega kolejki w laboratorium i nie idzie to szybko[emoji26]
O kurcze to poważna sprawa. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

Aaaa no widzisz to dobrze u mnie gdyby coś to jeden dzień przerwy by był ale.... Wiecie ja tam nie wierzę w to że mogło by być inaczej, oznak okresu brak, oznak ciąży brak, wydzielina jest ale sama nie wiem czy była wcześniej nic czekam dalej
Nie koniecznie musisz dostać plamien. Mi po prostu lekarz tak to ustawił, żebym testowała jeszcze podczas brania dupka żeby w razie czego w ogóle nie robić przerwy. :)

reklama
Do góry