reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry dziewczyny. I u mnie aktywny poranek. Poszłam z rana pobiegać A że ciepło i.slonecznie to fajnie poszło. Teraz bieganie ale po domu i ogarnianie.
@RoseGold zdrówka dla córki, oj z tym ciśnieniem coraz więcej słyszy się o tym.i właśnie u dzieci.
@Ritka89 podziwiam, ja juz mam leniucha w dupce jeśli chodzi o naukę.

To milego weekendu wam życzę. Na wesoło i słonecznie. :D :D

reklama
Cześć dziewczyny[emoji6]
Widzę, że wszystkie na aktywnie, tylko ja taki leń, że nadal w łóżku gnije [emoji16] ale żeby nie było, że totalnie nic nie zrobiłam to już psa nakarmiłam i pranie wstawilam [emoji16] mój pies ma tak wyuczone godziny posiłków, że jak śpimy to budzi tak długo aż nie obudzi żeby dać jej jeść, prawie jak z dzieckiem [emoji23]
Wczoraj miałam kreskę na teście taką jak przedwczoraj, podejrzewam, że mój kalendarzyk miał rację i owu będzie jutro. Wczoraj przytulanki były i oboje mamy takie przeczucie, że się uda, zobaczymy czy się sprawdzi [emoji16]
Miłego, słonecznego dnia wszystkim! [emoji6]

Dzień dobry ;) a ja sie wczoraj upiłam [emoji23][emoji23][emoji23] matko ale mi z tym dobrze. Dziś tez nic nie robię. Zaraz wezmę małego na spacer a na 16 jadę śpiewac

Ale zazdroszczę [emoji23] jak mi brakuje lampki wina wieczorami [emoji24]

Dzień dobry ;) a ja sie wczoraj upiłam [emoji23][emoji23][emoji23] matko ale mi z tym dobrze. Dziś tez nic nie robię. Zaraz wezmę małego na spacer a na 16 jadę śpiewac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny :-)
Cześć dziewczyny[emoji6]
Widzę, że wszystkie na aktywnie, tylko ja taki leń, że nadal w łóżku gnije [emoji16] ale żeby nie było, że totalnie nic nie zrobiłam to już psa nakarmiłam i pranie wstawilam [emoji16] mój pies ma tak wyuczone godziny posiłków, że jak śpimy to budzi tak długo aż nie obudzi żeby dać jej jeść, prawie jak z dzieckiem [emoji23]
Wczoraj miałam kreskę na teście taką jak przedwczoraj, podejrzewam, że mój kalendarzyk miał rację i owu będzie jutro. Wczoraj przytulanki były i oboje mamy takie przeczucie, że się uda, zobaczymy czy się sprawdzi [emoji16]
Miłego, słonecznego dnia wszystkim! [emoji6]
Nie martw się ją dzisiaj też leniuchowalam do 10 :-) nie jesteś sama.

Teraz się biorę za ogarnianie, pranko i obiad.

Nie wytrzymałam i rano robiłam test, negatywny, nawet cienia kreski. I wszystko "a tu mnir kuje, a jajnik, a chyba piersi.." jak ręką odjal, chyba było mi potrzebne takie zejście na ziemię. Poczekam jeszcze tydzień i się umówię do gina na konsultacje.

My już po pobraniu krwi, czekamy na wyniki.
Z młodszą córką zawsze mieliśmy sporo problemów zdrowotnych, a ze starszą praktycznie żadnych problemów, chowała się super, dlatego czuję się dziwnie, jakbym dzieci pomyliła i złe zabrała do laboratorium[emoji23]

Odebraliśmy wyniki i morfologia oraz jonogram dobre. W moczu leukocyty 100. Mąż namówił mnie, żeby nie iść do dyżurnej przychodni, dać furaginę i żeby doczekać z tym do czwartku. Zgodziłam się i teraz w sumie żałuję. Bo może to nadciśnienie to od tego ZUM? Kurczę[emoji53]

Hej dziewczyny! Ja w tym tyg tylko pracuje i pracuje... dobrze, ze dzis ostatni dzien pracujacy bo juz padam.
Jestem strasznie podekscytowana i mam do Was pytanie :) pierwszy raz od kilku miesiecy wreszcie mam owu! Piekne soczyste krechy wyszly wczoraj, dzis juz spadek. I zastanawiam sie, bo w apce owu mialam zaznaczona na 25tego i to by sie zgadzalo. Tylko, ze gdy wprowadzilam wynik testu pozytywnego wczoraj to owu tez zaznaczylo mi na wczoraj... Wiem, ze to tylko apka ale uwazam to za spory blad skoro od pozytywnego wyniku testu jajeczkowanie nastepuje ok 24h pozniej... Tez tak macie u siebie?

reklama
Oj tak, radość faceta na samochód jest wzruszająca [emoji14] chociaż ja to rasowa blachara i moja radość na auta jest podobna[emoji85] miłego grillowania!

Jeśli by się Wam udało, to tez na pewno lekarz odpowiednio dobierze leczenie. Teraz się nie stresuj, tylko kuruj :) a mówił lekarz, ile mniej więcej czasu minie, żeby wyniki się unormowaly?
Niestety nie mówił, ale za 2 tyg mam wizytę to się dowiem. Na Internecie gdzieś czytałam że wyniki mogą się zmienić w 2 miesiące. Więc na to liczę...

Do góry