reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja to sie krzatam po domu.. zaraz ide wywalic pranie na dwór.. szybki prysznic i do pracy.. popoludniu przyjezdza Jan.. musimy omowic kwestie "wspolpracy" bo korzysta z mojego konta a jutro jedzie do Berlina.. wiec standarsowo Michasia swoim dobrym sercem wypierze mu tygodniowy zapas chomikowanych brudów.. obstrzyze.. i dogadamy co i jak z tym kontem bo przez glupote w przeszlosci wlasnego na razie zalozyc nie moze.. a bez konta ni rusz w jego przypadku.. przenocuje u mnie i pewnie zanim wroce jutro z pracy to juz go nie bedzie.. dzisiaj przed wyjsciem z pracy pewnie bede musiala sie nazrec uspokajaczy zebym go nie zaszlachtowala przy pierwszym sarkastycznym tekscie [emoji849]

reklama
Ja to sie krzatam po domu.. zaraz ide wywalic pranie na dwór.. szybki prysznic i do pracy.. popoludniu przyjezdza Jan.. musimy omowic kwestie "wspolpracy" bo korzysta z mojego konta a jutro jedzie do Berlina.. wiec standarsowo Michasia swoim dobrym sercem wypierze mu tygodniowy zapas chomikowanych brudów.. obstrzyze.. i dogadamy co i jak z tym kontem bo przez glupote w przeszlosci wlasnego na razie zalozyc nie moze.. a bez konta ni rusz w jego przypadku.. przenocuje u mnie i pewnie zanim wroce jutro z pracy to juz go nie bedzie.. dzisiaj przed wyjsciem z pracy pewnie bede musiala sie nazrec uspokajaczy zebym go nie zaszlachtowala przy pierwszym sarkastycznym tekscie [emoji849]
A może właśnie się dogadacie i będzie dobrze.

Ja dziś pobudka o 5.30 bo syn wpadkę miał. Pierwszy raz od dawno mu się zdarzyło siku, dobrze że podkładkę mu położyłam więc materac ok.

Myślę właśnie nad śniadaniem co by dzieciom zrobić bo córka to mega niejadek....

Ja dziś pobudka o 5.30 bo syn wpadkę miał. Pierwszy raz od dawno mu się zdarzyło siku, dobrze że podkładkę mu położyłam więc materac ok.

Myślę właśnie nad śniadaniem co by dzieciom zrobić bo córka to mega niejadek....
Może zrób jej coś co lubi. Mój na szczęście je wszytko, ale ja za to byłam niejadkiem mama do dziś wspomina jak po ogrodzie biegał z łyżeczka
Szybko pojdzie.. przynajmniej u mnie zawsze szybko leci.. sobota.. ludzie korzystaja z wolnego zeby porobic badania..
Szybko poszło już wracam

A widzisz, mówilam :)

Moje chlopaki to szarancza.. jedza wszystko co sie da i ile sie da.. a nawet jak sie nie da to i tak zrobia z tego co sie.. [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry dziewczyny , przebije was bo ja już wróciłam z tytanów i zakupów [emoji23] niema to jak kosmetyczka ma chore dziecko i przenosi wizytę na tak wczesna godzinę

reklama
Matko całe szczęście że są takie lekarstwa, ale nie wiedziałam że powinnam dostać plamien w czasie zarzywania, bo ja mam brać luteine od 17-26 dc odstawiam i za dzień w aplik pokazuje okres,
A gdzie tam, bez wspomagania clo nie miałam w ogóle owulacji, no może zdarzało się raz do roku. :)

Do góry