reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny! Ja w tym tyg tylko pracuje i pracuje... dobrze, ze dzis ostatni dzien pracujacy bo juz padam.
Jestem strasznie podekscytowana i mam do Was pytanie :) pierwszy raz od kilku miesiecy wreszcie mam owu! Piekne soczyste krechy wyszly wczoraj, dzis juz spadek. I zastanawiam sie, bo w apce owu mialam zaznaczona na 25tego i to by sie zgadzalo. Tylko, ze gdy wprowadzilam wynik testu pozytywnego wczoraj to owu tez zaznaczylo mi na wczoraj... Wiem, ze to tylko apka ale uwazam to za spory blad skoro od pozytywnego wyniku testu jajeczkowanie nastepuje ok 24h pozniej... Tez tak macie u siebie?
A jaką masz apke? Mi w "Moj kalendarzyk" tez owu zaznaczylo na dzien pozytywnego testu.. a we "Flo" na dzien nastepny. Zalozenie jest takie ze po pozytywnym tescie owu jest w ciagu 24-36h

reklama
A jaką masz apke? Mi w "Moj kalendarzyk" tez owu zaznaczylo na dzien pozytywnego testu.. a we "Flo" na dzien nastepny. Zalozenie jest takie ze po pozytywnym tescie owu jest w ciagu 24-36h
A jest taka możliwość że test owu pokaże pozytywny wynik dokładnie w dniu owu A przed owu nie pokaże piku LH?

A wiecie jak to jest z krwawieniem okołoowulacyjnym? Kiedy jest krwawienie, a kiedy jest owulacja? Tak naprawdę nigdy nie mogę znaleźć dokładnego info na ten temat.
Ja dzisiaj powinnam mieć owulację wg aplikacji, a dopiero dziś miałam krwawienie, a wg moich obserwacji krwawienie zawsze miałam na 2-3 dni przed owu

A wiecie jak to jest z krwawieniem okołoowulacyjnym? Kiedy jest krwawienie, a kiedy jest owulacja? Tak naprawdę nigdy nie mogę znaleźć dokładnego info na ten temat.
Ja dzisiaj powinnam mieć owulację wg aplikacji, a dopiero dziś miałam krwawienie, a wg moich obserwacji krwawienie zawsze miałam na 2-3 dni przed owu
Krwawienie okoloowulacyjne jest wynikiem pekniecia pecherzyka i wylania sie plynu.. stad tez bol brzucha gdyz plyn podrania otrzewną.. raczej przed owu plamienia nie powinno byc.. ja tak wyczytalam w internetach.. ja nie miewiem plamien owulacyjnych ale tak wyczytalam.. moze najlepiej gina zapytac? [emoji848]
Moge pisac nieskladnie bo wypilam az 1 piwo od Janka i mam dym [emoji23]

Ja czytałam i słyszałam że krwawienie okoloowulacyjne może być właśnie przed owu A również może byc objawem samego pęknięcia pęcherzyka czyli samej owulacji. Ale jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi. Chętnie się też dowiem mimo że ja nie mam takich plamien ( pierwszy raz miałam w tym cyklu w 14dc)

977483

Razem z m zapraszamy na słodkie lenistwo przy ognisku :)

reklama
Do góry