reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A z innej beczki czy kąpiel gorąca w wannie jest wskazana? Wszystkie mięsie mnie bolą wygrzalabym się ale nie wiem czy zaś można jakby jakimś cudem fasolka tam rosła?
Znalazłam coś takiego "Bardzo gorące kąpiele, jak również przegrzewanie się w solarium czy w saunie, są w czasie ciąży niewskazane. Znaczne podwyższenie temperatury ciała matki może źle wpłynąć na płód, a zwłaszcza na zarodek w początkowym okresie ciąży. Lepiej więc korzystać z kąpieli o temperaturze nieco tylko wyższej niż temperatura ciała, do 40°C. "

reklama
Znalazłam coś takiego " Bardzo gorące kąpiele, jak również przegrzewanie się w solarium czy w saunie, są w czasie ciąży niewskazane. Znaczne podwyższenie temperatury ciała matki może źle wpłynąć na płód, a zwłaszcza na zarodek w początkowym okresie ciąży. Lepiej więc korzystać z kąpieli o temperaturze nieco tylko wyższej niż temperatura ciała, do 40°C. "
A co ja napisałam? Że są nie wskazane.

Ulaaa to zapominam o kąpieli nawet jeśli nie wiem czy fasolka jest
Znalazłam coś takiego " Bardzo gorące kąpiele, jak również przegrzewanie się w solarium czy w saunie, są w czasie ciąży niewskazane. Znaczne podwyższenie temperatury ciała matki może źle wpłynąć na płód, a zwłaszcza na zarodek w początkowym okresie ciąży. Lepiej więc korzystać z kąpieli o temperaturze nieco tylko wyższej niż temperatura ciała, do 40°C. "

Hej dziewczynki nadrobione strony :)
Dzisiaj nareszcie wekend rozpoczynam z karmi classic:) od początku roku jak zaczęliśmy się starać o dzidzię wraz z klinika przestałam całkowicie pić alkohol.
Nie żebym była jakimś abstynentem bo lubię czasem na imprezie się napić jakiegoś dobrego drinka albo jakieś pyszne słodkie winko. Ale takie moje wewnętrzne postanowienie
A już za 3 tygodnie urlop zaczynamy z m.
A trochę mnie to przeraża mamy w planach kajaki i objazdoowke po polskim wybrzeżu i jak dalej Zagłębie się w kalendarz to w tym tygodniu co będzie wypada owu o ile coś mi tam uroslo po clo i zaraz przed samym wyjazdem będę testowała czy się udało i czy nie trzeba troszkę planów urlopowych zmodyfikować

reklama
Do góry