reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Spróbuj haracz kąpiel z lampką czerwonego wina albo 30 minut brzuszki. Lub duży wysiłek fizyczny. Od razu mówię żadne z tych mi nie pomogło. Ale słyszałam że u kilku dziewczyn się sprawdziło najbardziej kąpiel gorąca z lampką czerwonego wina.

To mi pomaga ale jak już jest termin okresu to przytulanki i wtedy dostaje ale męża nie będzie wiec niema kto mnie przytulić [emoji23]

Mi nie wyświetla zdjęcia [emoji24]
:)
Screenshot_20190523-173155_Facebook.jpeg

Zrobiłam test wczoraj , ledwo widoczna kreska. Taka wecie bardzo pod światło. Mój stwierdził, że mam poczekać z dwa dni. Dziś miałam dostać @. I nie wytrzymałam Właśnie zrobiłam test o czułości 10 i jest druga kreseczka :D I bardzo się boję, żeby znowu nie wyszła biochemiczna....
Gratulacje! [emoji3590]
Wszystko przez ta moja pralkę , cały tydzień w D... za przeproszeniem . Ale jutro już mi nowa przywiozą i jestem mega zadowolona
Super, że jutro będzie nowa. Na jaką się w końcu zdecydowałaś? [emoji6]
Jakie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć!

Dziewczyny, sama nie wiem co myśleć. Zrobiłam test i ta kreska taka jakby ciemniejsza. Czy to już oznacza test pozytywny, czy to jeszcze nie to? Wczorajsza słaba, ale to chyba dlatego, że dużo piłam.
IMG_20190523_180113.jpeg

reklama
Ja bym zrobiła jeszcze jutro do porównania ale działaj już jeśli chodzi o przytulanki zeby nie przeoczyć .
Zrobić zrobię, tylko co z tymi przytulankami..? Były wczoraj, a gdzieś czytałam, że najlepiej co dwa dni [emoji849]
Ooo, super, ma ten lepszy silnik [emoji106] pewnie nie możesz się doczekać dostawy [emoji16] ja na wynajmowanym miałam taka stara, zero elektroniki i cieszyłam się jak głupia z przeprowadzki, bo w końcu wszystkie nowe sprzęty mam.

Do góry