reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No ja się pory zdałam. Potem był taniec z rodzicami i piosenka cudownych rodziców mam. To mój synek minę ma taką bo je ciastko [emoji23] [emoji7]
IMG_20190523_163113.jpg

reklama
Jutro mam dzień mamy i taty w pracy z moimi dzieciakami. I witam rodziców [emoji23] teraz ja będę po drugiej stronie. Nie wiem w co się ubrać nie mam rajstop [emoji23]

reklama
Zrobiłam test wczoraj , ledwo widoczna kreska. Taka wecie bardzo pod światło. Mój stwierdził, że mam poczekać z dwa dni. Dziś miałam dostać @. I nie wytrzymałam Właśnie zrobiłam test o czułości 10 i jest druga kreseczka :D I bardzo się boję, żeby znowu nie wyszła biochemiczna....
Gratulacje [emoji16] 3mam kciuki będzie dobrze to napewno fasolka [emoji16]

Misia Jasia rozplywam się, jakie oczka [emoji7][emoji3059] masz te zdolności [emoji16]

Marta jaki przystojniak [emoji106]

Do góry