reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Jaki przystojniak [emoji7]No ja się pory zdałam. Potem był taniec z rodzicami i piosenka cudownych rodziców mam. To mój synek minę ma taką bo je ciastko [emoji23] [emoji7]Zobacz załącznik 976569
młoda1994
Warto zacząć Przytulanki ale ten test jeszcze nie jest pozytywny. Powtórz jutro test tak dla pewności.Dziewczyny, sama nie wiem co myśleć. Zrobiłam test i ta kreska taka jakby ciemniejsza. Czy to już oznacza test pozytywny, czy to jeszcze nie to? Wczorajsza słaba, ale to chyba dlatego, że dużo piłam. Zobacz załącznik 976552
No no no jaki przystojniaczek [emoji7]No ja się pory zdałam. Potem był taniec z rodzicami i piosenka cudownych rodziców mam. To mój synek minę ma taką bo je ciastko [emoji23] [emoji7]Zobacz załącznik 976569
A myślisz, że codziennie będzie ok, czy lepiej się wstrzymać do jutra, żeby było co 2 dni?Warto zacząć Przytulanki ale ten test jeszcze nie jest pozytywny. Powtórz jutro test tak dla pewności.
młoda1994
Przytulanki teraz lepiej dziennie. Minimum 4 dni. Albo dzisiaj przerwa A od jutra zacząć dziennie.A myślisz, że codziennie będzie ok, czy lepiej się wstrzymać do jutra, żeby było co 2 dni?
Mówią że lepiej co 2 dziw. Bo pliki nie są wartościowe jak codzienniePrzytulanki teraz lepiej dziennie. Minimum 4 dni. Albo dzisiaj przerwa A od jutra zacząć dziennie.
reklama
Isasza4444
Gratulacje [emoji16] 3mam kciuki będzie dobrze to napewno fasolka [emoji16]Zrobiłam test wczoraj , ledwo widoczna kreska. Taka wecie bardzo pod światło. Mój stwierdził, że mam poczekać z dwa dni. Dziś miałam dostać @. I nie wytrzymałam Właśnie zrobiłam test o czułości 10 i jest druga kreseczka I bardzo się boję, żeby znowu nie wyszła biochemiczna....
Misia Jasia rozplywam się, jakie oczka [emoji7][emoji3059] masz te zdolności [emoji16]
Marta jaki przystojniak [emoji106]
Podziel się: