reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ah szkoda słów mówię ci. Ale pokaże mu że nie z niechęcil mnie do starań. Będę dalej się starała A między czasie mój m zrobi badania nasienia
Glupi lekarz... to ze kiedys nie bylo problemow to nie znaczy ze teraz ich nie ma. Jak idziesz do niego i mowisz, ze macie problemy z zajsciem. A specjalnie mowie MACIE, bo chodzi o Was dwoje i teraz to wiem, ze sprawdzic trzeba jedna strone i druga. Bo tak jak my moglysmy nabyc problemy z tarczyca, tak samo panowie moga miec problem u siebie z czyms. Tylko mnie wkurza takie podejscie, co to za lekarz...

reklama
Coś ty mimo że za 7 dni mamy mieć @ to jutro czy w czw będziesz mieć plamienia delikatne?
No ja to troche zbolała.. w sumie jesli.mam dostac @ to sroda/czwartek powinnam juz plamic.. w poprzednim cyklu plamilam juz 7 dni przed @ wiec juz co chwile biegam.do lazienki i sprawdzam bo brzuch meczy okrutnie i straszy.. :-/

Dziękuję. Tu wogule jest dziwnie koleżanka która jest w ciąży dzisiaj mi mówiła że na cala ciążę usg robi A tylko 3 razy w 12tc w 30tc i przed porodem.
U nas niektórzy lekarze też tylko 3 razy przez całą ciążę robią usg. Ja na szczęście trafiłam na takiego, który robi na każdej wizycie, bo nie wyobrażam sobie nie mieć bieżących informacji, czy wszystko w porządku.

reklama
Do góry