reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej witam się i ja, za mną nieprzespana noc.. Udawało mi się zasnąć na ok 1 h na siedząco dlatego że tak mnie męczył suchy kaszel i duszności że nie byłam w stanie w żaden sposób sobie pomóc. Grzesiek nie spał dzięki mnie cała noc (nie narzekał ale za to mu krew z nosa dziś leci) także mamy w domu szpital na perypetiach.

Muszę wstać wziąć chociaż leki bo nic bardziej ambitnego nie zrobię dziś, nie ma co ukrywać.

Przynajmniej humor mi dopisuje [emoji23][emoji4]
FB_IMG_1569597051941.jpeg

reklama
A ja byłam na tej wizycie na nfz, ale ostatni raz chyba, to bez sensu [emoji16] usg mi zrobił, widziałam moje maleństwo, które już jest bardzo duże, serduszko pięknie bije, ale to wszystko. Nawet mi jej nie zmierzył... Usg miałam przezpochwowo, a na pytanie od kiedy robi przez brzuch odpowiedział, że już w bardziej zaawansowanej ciąży ok 20 tyg. Gdzie prywatnie ostatnio w 10 tyg miałam już przez brzuch [emoji849]
Założyli mi znowu kartę ciąży, więc mam już dwie w kolekcji [emoji23]

Hej witam się i ja, za mną nieprzespana noc.. Udawało mi się zasnąć na ok 1 h na siedząco dlatego że tak mnie męczył suchy kaszel i duszności że nie byłam w stanie w żaden sposób sobie pomóc. Grzesiek nie spał dzięki mnie cała noc (nie narzekał ale za to mu krew z nosa dziś leci) także mamy w domu szpital na perypetiach.

Muszę wstać wziąć chociaż leki bo nic bardziej ambitnego nie zrobię dziś, nie ma co ukrywać.

Przynajmniej humor mi dopisuje [emoji23][emoji4]Zobacz załącznik 1028178
Kup w aptece sobie herbatę z bratka i pij 3 razy dziennie na ten kaszel. Szybko minie, a bratek w ciąży na pewno dozwolony, bo się upewniałam i pytałam lekarza jakiś czas temu [emoji846]

Tak wiec dziewczynki mój m dostał prezent na dzień chłopaka w postaci owulacji z lewej strony [emoji8] jutro mam zrobić zastrzyk a w środę o 8 mam inseminacje , jak ja się cieszę , oby poszło dobrze

Trzymam kciuki, żeby się udało za pierwszym strzałem [emoji4]

A ja byłam na tej wizycie na nfz, ale ostatni raz chyba, to bez sensu [emoji16] usg mi zrobił, widziałam moje maleństwo, które już jest bardzo duże, serduszko pięknie bije, ale to wszystko. Nawet mi jej nie zmierzył... Usg miałam przezpochwowo, a na pytanie od kiedy robi przez brzuch odpowiedział, że już w bardziej zaawansowanej ciąży ok 20 tyg. Gdzie prywatnie ostatnio w 10 tyg miałam już przez brzuch [emoji849]

Może ten lekarz na NFZ ma słaby sprzęt i dlatego taka rozbieżność.

@RoseGold @adzik no to jedziemy [emoji123] swoją drogą @RoseGold dobry tytuł "testuje jak nienormalne" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@Aneczka85_01 super wieści [emoji3590][emoji16][emoji2956] jeju środa to już jutro juuuuupi [emoji16] będzie dobrze zobaczysz [emoji3059]

U nas pada i na maksa wieje od rana. Dziś 3dc mam nadzieje ze @ zacznie już powoli zwalniać. Od czwartku zaczynam z clo [emoji123] narazie optymizm mnie nie odpuszcza. [emoji2][emoji3][emoji6]

Dobrze ze chociaż zobaczyłaś maluszka, ja na następnej wizycie zapytam lekarza czy nie może mi robić już usg przez brzuch bo się boję po tym plemieniu po cytologii.
Fajnie że u was wszystko okej [emoji3590]

reklama
Dobrze ze chociaż zobaczyłaś maluszka, ja na następnej wizycie zapytam lekarza czy nie może mi robić już usg przez brzuch bo się boję po tym plemieniu po cytologii.
Fajnie że u was wszystko okej [emoji3590]
Noo, na nfz to zazwyczaj mają słaby sprzęt [emoji16] dlatego, już więcej nie pójdę.
nie mogę doczekać się prenatalnych, ten lekarz jest super i wszystko pokazuje dokładniej i tłumaczy [emoji7] niesamowite, że nawet w brzuchu pasuje powiedzenie "jak te dzieci szybko rosną" [emoji16]

@MartaSx prenatalne miałaś przez brzuch?

Do góry