reklama
U nas często coś rzuca. Raz kupiłam sweterki po 8zl, spodnie po 10zl. Dobra jakość maja. Piore i nic się nie dzieje.
Ejj super pizama u nas nie ma takich na tych wyprzedażach [emoji849]
adzik
Fanka BB :)
No to czekamy we 3 ale ja dupka mam brac do 29 września.To w takim razie 3mam kciuki żeby to było opóźnienie i żebyś mogła już być spokojna. W takim razie czekam aż razem dostaniemy @[emoji16]
nikolka1203
A ja wczoraj w toalecie zobaczyłam jedną plamkę brązowego śluzu i spanikowalam a teraz już wszystko okej i nie plamie. Myślicie że to po tej nieszczęsne cytologii? Pół nocy nie spałam ze strachu i będę leżeć cały dzień.
Aby do 12stego tygodnia i mój strach minie..
młoda1994
Czekamy czekamy. Jak dobrze pamiętam ty znowu musiałaś wywoływać?To w takim razie 3mam kciuki żeby to było opóźnienie i żebyś mogła już być spokojna. W takim razie czekam aż razem dostaniemy @[emoji16]
Może to być po cytologii.A ja wczoraj w toalecie zobaczyłam jedną plamkę brązowego śluzu i spanikowalam a teraz już wszystko okej i nie plamie. Myślicie że to po tej nieszczęsne cytologii? Pół nocy nie spałam ze strachu i będę leżeć cały dzień.
Isasza4444
Dokładnie, jak zwykle moja macica, przysadka czy co tam jeszcze nie współpracuje i odmawia normalnych cykli ( chyba kopa w [emoji527] zasadze to zacznie współpracować [emoji1787][emoji1787]). I po wizycie u dr orgametril przez 6 dni po nim czekać na @, już te 6 dni brania minęły (juuuuupi!) i dziś 2gi dzień bez tabsow i czekam.Czekamy czekamy. Jak dobrze pamiętam ty znowu musiałaś wywoływać?
Isasza4444
Ja myślę że to ba bank po cytologii, ja to taka delikatna że zawsze pocytologi brudze. Więc nic się nie martw [emoji16]A ja wczoraj w toalecie zobaczyłam jedną plamkę brązowego śluzu i spanikowalam a teraz już wszystko okej i nie plamie. Myślicie że to po tej nieszczęsne cytologii? Pół nocy nie spałam ze strachu i będę leżeć cały dzień.
młoda1994
[emoji23][emoji23] Wiesz co pierwsze słyszę o tym leku. On jest na wywołanie miesiączki tylko tak? Ja zawsze brałam luteine. Nawet się przyznam że gdyby nie to forum to bym nawet nie wiedziała że istnieje coś takiego jak dupfaston. [emoji23] I mniej więcej po ilu dniach od odstawienia przychodzi Ci @?Dokładnie, jak zwykle moja macica, przysadka czy co tam jeszcze nie współpracuje i odmawia normalnych cykli ( chyba kopa w [emoji527] zasadze to zacznie współpracować [emoji1787][emoji1787]). I po wizycie u dr orgametril przez 6 dni po nim czekać na @, już te 6 dni brania minęły (juuuuupi!) i dziś 2gi dzień bez tabsow i czekam.
reklama
Hej Wam, ja dziś zaczynam 12 tydzień [emoji3590] i nadal męczę się z tym uczuleniem.. Co prawda nie jest tak tragicznie jak w niedzielę w nocy, ale dobrze też nie jest [emoji53] chyba spróbuję zadzwonić po południu do lekarza jak będzie w gabinecie, bo chętnie bym coś wzięła żeby mi w końcu przeszło, ale się boję... W aptece powiedzieli mi, że nic nie mogę i mam się skontaktować ze swoim ginem [emoji849] a zwykłe wapno za bardzo nie pomaga. Teraz to już sama nie wiem od czego aż tak mnie wysypało [emoji53]
Miłego dnia wszystkim [emoji4]
Miłego dnia wszystkim [emoji4]
Podziel się: