nikolka1203
Fanka BB :)
Już jestem po, od dzisiaj leżę w domu [emoji846]Nikolka, a pier*** tego szefa, od jutra i tak już nie będziesz musiała się z nim widywać, więc nie ma co się przejmować. Dla Ciebie ciąża jest ważniejsza niż jego placówka, to jego wina, że nie potrafi sobie zorganizować kogoś na zastępstwo za Ciebie. Nie daj się wpędzić w poczucie winy, tylko z wysoko podniesioną głową i radością w sercu ciśnij na to zwolnionko, w końcu należy Ci się [emoji6]
Żebym wiedziała wcześniej to bym mu powiedziała że skontaktuje go z moim adwokatem [emoji23][emoji2368] ale już mam to za sobąJa ostatnio taka wku... rwiona chodzę że możesz mi dać numer do niego to się wyzyje [emoji23]
Super że wszystko dobrze, ten czas tak pędzi że zaraz będziesz miała maluszka przy sobie [emoji7] już się w kadrze nie miesciWszytko ok mała warzy 680g. Mam nie brać witamin już. Tylko żelazo. A to co wystaje to fald skóry który wystaje. Macica się obniża ale to nie groźne on powiedział że to dlatego że już był poród, że mam swój wiek ale nic mi nie wypadnie. Według usg 24+5tc. Ma kolano przy buzi. Zobacz załącznik 1026280