reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nikolka, a pier*** tego szefa, od jutra i tak już nie będziesz musiała się z nim widywać, więc nie ma co się przejmować. Dla Ciebie ciąża jest ważniejsza niż jego placówka, to jego wina, że nie potrafi sobie zorganizować kogoś na zastępstwo za Ciebie. Nie daj się wpędzić w poczucie winy, tylko z wysoko podniesioną głową i radością w sercu ciśnij na to zwolnionko, w końcu należy Ci się [emoji6]
Już jestem po, od dzisiaj leżę w domu [emoji846]
Ja ostatnio taka wku... rwiona chodzę że możesz mi dać numer do niego to się wyzyje [emoji23]
Żebym wiedziała wcześniej to bym mu powiedziała że skontaktuje go z moim adwokatem [emoji23][emoji2368] ale już mam to za sobą
Wszytko ok mała warzy 680g. Mam nie brać witamin już. Tylko żelazo. A to co wystaje to fald skóry który wystaje. Macica się obniża ale to nie groźne on powiedział że to dlatego że już był poród, że mam swój wiek ale nic mi nie wypadnie. Według usg 24+5tc. Ma kolano przy buzi. Zobacz załącznik 1026280
Super że wszystko dobrze, ten czas tak pędzi że zaraz będziesz miała maluszka przy sobie [emoji7] już się w kadrze nie miesci

reklama
A ja trzymam kciuki żeby było dobrze. Czasami życie nas na maksa zaskakuje, a ja Ci życzę wszystkiego co najlepsze, nam wszystkim zresztą [emoji3059]
Wiesz co już raczej boję się ciąży niż bym się z niej cieszyła. Wolałabym żeby się okazało jednak ze przez poronienie się tak okres opóźnia lub z innych powodów ale nie przez CIĄŻE

Dziewczyny was też tak po usg i cytologii boli zawsze brzuch i pochwa? [emoji21]

Wczoraj miałam usg i cytologię.. po południu pojechaliśmy na zakupy i musiałam wrócić się do samochodu bo tak mnie jakoś wszystko bolało i słabo się czułam ogólnie przez to.. nawet nie pomyslalam ze to może faktycznie od cytologii? [emoji848]

Wiesz co już raczej boję się ciąży niż bym się z niej cieszyła. Wolałabym żeby się okazało jednak ze przez poronienie się tak okres opóźnia lub z innych powodów ale nie przez CIĄŻE
To w takim razie 3mam kciuki żeby to było opóźnienie i żebyś mogła już być spokojna. W takim razie czekam aż razem dostaniemy @[emoji16]

Wogole to witam się z rana. Dzień 2 bez tabletki, dalej czekam na @ ale jeszcze się nie stresuje, zacznę się stresować po tygodniu [emoji1787][emoji1787]

Hejka ja na nogach od 6.30. Zaprowadzilam Oliwiera do szkoły, spowrotem wlazlam do biedry i są fajne przeceny. Kupiłam sobie pizame za 11zl [emoji23]
IMG_20190925_081324.jpeg

reklama
Do góry