reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wszytko ok mała warzy 680g. Mam nie brać witamin już. Tylko żelazo. A to co wystaje to fald skóry który wystaje. Macica się obniża ale to nie groźne on powiedział że to dlatego że już był poród, że mam swój wiek ale nic mi nie wypadnie. Według usg 24+5tc. Ma kolano przy buzi. Zobacz załącznik 1026280
Jaka piękna duża już [emoji7] super, że to nic groźnego [emoji6]

reklama
Mój szef powiedzial że wie już o zwolnieniu i że trochę mnie rozumie ale jest zły bo przeze mnie będzie musiał zamknąć placówkę. Ciekawe czy teraz nie będzie mi robił pod górę.. Nie wiem zaraz mnie czeka rozmowa z nim, masakra
Co za prostak, jego interes jego sprawa, co Ty masz całe swoje życie poświęcać?? No bez przesady. Dobrze zrobiłaś, ciesz się spokojem [emoji2][emoji8]

Dokładnie w moim przypadku bardzo ważne jest bym wiedziała o ciąży. Ale jeśli znowu ma być ciąża to i tak pewnie nie zakończy się happy endem. Poczekam jeszcze parę dni jeśli miesiączka nie będzie to będę zaczynala stosować luteine na wywołanie okresu 3x1 przez 7 dni. A jeśli luteina nie wywoła okresu to pójdę do gin na USG
A ja trzymam kciuki żeby było dobrze. Czasami życie nas na maksa zaskakuje, a ja Ci życzę wszystkiego co najlepsze, nam wszystkim zresztą [emoji3059]

Ja nockę przeżyłam, dzisiaj pierwszy dzień bez leków będę się stresować żeby @ jak najszybciej przyszła. DzU s 41dc uhh.

Wgl tak mi czas dzisiaj pędził że i 18 sobie przypomniałam że id wczoraj nic nie jadłam i to tylko dlatego że tak mi na maksa słabo się zrobiło i krecilo w głowie, mam tylko nadzieję że to od tego a nie od tabletek bo się za łamie, kiedy starałam się o synka to właśnie to mnie niszczylo skutki uboczne miałam ich multum i mega męczące, jeśli teraz by to się miało zacząć tak szybko to ja niewiem co by było potem, nie dam rady.

reklama
Dobry wieczór, musiałam szybko was nadrobić. Ciągle w biegu :/ A w domu padł nam Internet i jestem odcięta :/

Dużo się u Was dzieje, maleństwa widzę pięknie się rozwijają:) zazdroszczę trochę tych przygotowań:) A jeśli chodzi o wkurw i brak snu to również się pod tym podpisuje. Nie mam pojęcia co się dzieje.

W niedzielę byliśmy z mężem i znajomymi na parku trampolin. Ludzie... jakie zakwasy. A od wczoraj mam dalej jazdy na prawko - nogi nie chcą współpracować.

Dzisiaj 13dc, 3 dni temu skończyłam clo. Miałam jechać na monitoring, ale nie mam czasu.. także lecę na testach owu od dzisiaj. Ostatnio owu przy cyklu z clo była w 20dc, także teraz również szybciej się nie nastawiam. :)

Do góry