reklama
Kotmonika87
Fanka BB :)
Super wieści. Gratuluję. Teraz ciesz się zwolnieniem , wolnym i nie szalej z braku pracyA tak się prezentuje moje maleństwo Zobacz załącznik 1026161
Ciaza to ciekawy czas, czekając na dziecko można wiele w pędzie stracić. A tak na L4 możesz delektować się wolnością. Trzymam kciuki
U
użytkownik 176
Gość
Nikolka, a pier*** tego szefa, od jutra i tak już nie będziesz musiała się z nim widywać, więc nie ma co się przejmować. Dla Ciebie ciąża jest ważniejsza niż jego placówka, to jego wina, że nie potrafi sobie zorganizować kogoś na zastępstwo za Ciebie. Nie daj się wpędzić w poczucie winy, tylko z wysoko podniesioną głową i radością w sercu ciśnij na to zwolnionko, w końcu należy Ci się [emoji6]
adzik
Tak naprawdę to nie wiem czy macie jeszcze o czym gadać. Idziesz na zwolnienie bo tak zalecił lekarz i dziękujęMój szef powiedzial że wie już o zwolnieniu i że trochę mnie rozumie ale jest zły bo przeze mnie będzie musiał zamknąć placówkę. Ciekawe czy teraz nie będzie mi robił pod górę.. Nie wiem zaraz mnie czeka rozmowa z nim, masakra
madziolina_p
daj koniecznie znac KochanaSzykuje się na wizytę pomału. Denerwuje się że to co mi wystaje to coś złego
Będzie dobrze, daj znać jak będziesz po [emoji6]Szykuje się na wizytę pomału. Denerwuje się że to co mi wystaje to coś złego
Olineekg
Szykuje się na wizytę pomału. Denerwuje się że to co mi wystaje to coś złego
Też czekam na wieści! Wszystko będzie dobrze na pewno [emoji4]
Wszytko ok mała warzy 680g. Mam nie brać witamin już. Tylko żelazo. A to co wystaje to fald skóry który wystaje. Macica się obniża ale to nie groźne on powiedział że to dlatego że już był poród, że mam swój wiek ale nic mi nie wypadnie. Według usg 24+5tc. Ma kolano przy buzi.
reklama
adzik
O bozeeee [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] coś pięknego! Cieszę się że wszystko ok u Was [emoji173][emoji3060]Wszytko ok mała warzy 680g. Mam nie brać witamin już. Tylko żelazo. A to co wystaje to fald skóry który wystaje. Macica się obniża ale to nie groźne on powiedział że to dlatego że już był poród, że mam swój wiek ale nic mi nie wypadnie. Według usg 24+5tc. Ma kolano przy buzi. Zobacz załącznik 1026280
Podziel się: