reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Nikolka, a pier*** tego szefa, od jutra i tak już nie będziesz musiała się z nim widywać, więc nie ma co się przejmować. Dla Ciebie ciąża jest ważniejsza niż jego placówka, to jego wina, że nie potrafi sobie zorganizować kogoś na zastępstwo za Ciebie. Nie daj się wpędzić w poczucie winy, tylko z wysoko podniesioną głową i radością w sercu ciśnij na to zwolnionko, w końcu należy Ci się [emoji6]

Mój szef powiedzial że wie już o zwolnieniu i że trochę mnie rozumie ale jest zły bo przeze mnie będzie musiał zamknąć placówkę. Ciekawe czy teraz nie będzie mi robił pod górę.. Nie wiem zaraz mnie czeka rozmowa z nim, masakra
Tak naprawdę to nie wiem czy macie jeszcze o czym gadać. Idziesz na zwolnienie bo tak zalecił lekarz i dziękuję

Wszytko ok mała warzy 680g. Mam nie brać witamin już. Tylko żelazo. A to co wystaje to fald skóry który wystaje. Macica się obniża ale to nie groźne on powiedział że to dlatego że już był poród, że mam swój wiek ale nic mi nie wypadnie. Według usg 24+5tc. Ma kolano przy buzi.
1569340959801.jpeg

reklama
Wszytko ok mała warzy 680g. Mam nie brać witamin już. Tylko żelazo. A to co wystaje to fald skóry który wystaje. Macica się obniża ale to nie groźne on powiedział że to dlatego że już był poród, że mam swój wiek ale nic mi nie wypadnie. Według usg 24+5tc. Ma kolano przy buzi. Zobacz załącznik 1026280
O bozeeee [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] coś pięknego! Cieszę się że wszystko ok u Was [emoji173][emoji3060]

Do góry