reklama
U mnie w drugiej ciazy młoda taka wstydliwa była chociaż i tak dowiedziałam sie wczesnie. Ale jak juz sie dowiedziałam, to od razu na 100%. Teraz nie jest taka wstydliwa i cały czas nago by chodziłaWszystko zależy od tego, jak się maluch ułoży. Mój mały się chował i dopiero po 20 tygodniu udało się zobaczyć. Jak podkurczy maluch nogi, albo wypnie się tylkiem, to i do porodu możesz nie wiedzieć [emoji16]
Tak, tylko jeszcze kilka lat temu lekarze nawet nie chcieli za wcześnie nic mówić tylko dopiero ok 20 tyg, a teraz to już większość na prenatalnych słyszy przypuszczenia [emoji16]Wiesz co, przez te 7 lat az tak wiele rzeczy sie nie zmieniło [emoji14] wtedy tez wczesnie umieli określić płeć, ale duzo zalezy od innych spraw np od ułożenia dziecka
No ewidentnie jest różnica [emoji23]Mam usg pierwsze z córką w 20tc a drugie z synem 7 lat temu ok też 20tc widać różnicę jak nic [emoji23]Zobacz załącznik 1024775Zobacz załącznik 1024776
adzik
Fanka BB :)
Jak zostać taka recenzentka? Zawsze mnie to zastanawiało. Ja teeez chce !Wróciliśmy [emoji4] udało się Kruszyny nie wysypać z wózka po drodze [emoji23] okazało się, że jeżdżenie komunikacją wcale nie jest takie trudne z wózkiem. Nie mam prawka ani auta, więc muszę przywyknąć do takich podróży. Byliśmy w przychodni preluksacyjnej zawieźć skierowanie na usg bioderek, w drugiej przychodni u położnej po zaświadczenie do becikowego (mąż ma beznadzieją umowę i najniższą krajową na tej umowie, a reszta "do ręki" i dzięki temu się łapiemy jeszcze na ten próg) i u mnie w pracy jeszcze, bo jako pracownik jestem recenzentką nowości Rossmanna i miałam nowy produkt do testowania do odbioru. Przy okazji po drodze kupiłam jeszcze nawilżacz powietrza. Mały całą drogę spał, dopiero pod blokiem mi się przebudzil [emoji4]
U
użytkownik 176
Gość
Obecnie żeby zostać trzeba być pracownikiem. Kiedyś funkcjonowało to jeszcze tak, że każdy miał szansę się zgłosić i zostać recenzentem, ale potem wprowadzili to w takiej formie, że pracownicy są recenzentami [emoji846]Jak zostać taka recenzentka? Zawsze mnie to zastanawiało. Ja teeez chce !
adzik
Oj to niedobrzeObecnie żeby zostać trzeba być pracownikiem. Kiedyś funkcjonowało to jeszcze tak, że każdy miał szansę się zgłosić i zostać recenzentem, ale potem wprowadzili to w takiej formie, że pracownicy są recenzentami [emoji846]
Kurczę tak mi źle z tym, że pożeram tyle słodkiego [emoji53] przecież ja za chwilę będę jak bałwan i to nie przez ciążowy brzuszek... Rano jeszcze się trzymam, ale po obiedzie obowiązkowo coś słodkiego, teraz też mnie już nosi, bo mąż mi lubisie kupił [emoji23] no i chyba zjem, ech...
Isasza4444
Współczuję ja ost miałam w drugą stronę. A może najedz Sue jabłek czy czegoś?? Albo soku jablkowego się napijA ja nie mogę się załatwić serio mam tego dosyć już. Drugiego czopka wsadziłam [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
reklama
młoda1994
Dziewczyny mam trochę dziwna sytuację. Przezucilam się na wodę niegazowana od 1 września. Zaczęłam mieć ciągle biegunki myślałam że to ta kawa black latte powoduje. Pewnego dnia odstawilam wodę niegazowana a kawę piłam i biegunki nie miałam. No i odstawilam całkiem wodę niegazowana. No i nie mam biegunki wogule. Czy jest to możliwe że woda niegazowana u mnie powoduje biegunki? Dodam że parę tygodni wcześniej piłam wodę z cytryna i również musiałam odstawić bo też miałam biegunki a że przy biegunce można się odwodnic to piłam więcej żeby pomóc sobie a tu sobie jeszcze szkodzilam pijąc ta wodę niegazowana lub wodę z cytryna. Nie pije wody już tydzień i biegunka odeszła. Jak myślicie co to może być lub czy faktycznie woda może powodować biegunki?
A z innej beczki. Bardzo często zaczęły mi dretwiec dłonie nawet jeśli nic nie robię albo chwilę trzymam telefon w ręku. Macie jakąś radę żeby zaradzić coś na to? Dodam że nie czuję dłoni czasami 30 minut i nie umiem nic złapać w ręce.
A z innej beczki. Bardzo często zaczęły mi dretwiec dłonie nawet jeśli nic nie robię albo chwilę trzymam telefon w ręku. Macie jakąś radę żeby zaradzić coś na to? Dodam że nie czuję dłoni czasami 30 minut i nie umiem nic złapać w ręce.
Podziel się: