reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Też chodzę ciągle wkurzona, będzie dziewczynka jak nic [emoji3059] haha
A kiedy Ci lekarz powiedział jaka płeć? Na prenatalnych już coś przypuszczał? [emoji6]
Na prenatal ych przeczuwal, w 17tc potwierdził na 98% a jak byłam w 20 tc to już na 1000 procent powiedział że dziewczyna. W pierwszej ciąży powiedział mi dopiero w 21tc. Bo z synem też on mi ciąże prowadził.
Ufff dotarłam właśnie do domu od rana.. byłam u fryzjera a później pojechaliśmy na obiad [emoji6] @paola425 czuje się dobrze, tylko mam lenia cały czas bez zmian [emoji23] trochę zmierzła jestem ostatnio jakoś bardziej [emoji39] a wy jak się macie?[emoji8]
@nikolka1203 w poniedziałek mam wizytę [emoji4] a ty?[emoji6]
@MartaSx mam nadzieje, że u mnie będzie tak samo i po pierwszym trymestrze to minie.. wstyd z domu wyjść, nigdy nie miałam problemu z trądzikiem.. a teraz cerę mam okropna, nie dość ze pryszcz na pryszczu to jeszcze sucha i bez wyrazu [emoji20] do tego na dekolcie i ramionach nawet mnie wysypało [emoji20] już mam tego dość, nic nie pomaga [emoji20]

Tak w ogole dziewczyny zorientowałam się, że u lekarza do l4 muszę podać adres zamieszkania a nie zameldowania No nie? Siedzę sobie na l4 a i tak jeśli mnie skontrolują to pod innym adresem, świetnie [emoji106][emoji23]
Ha ha ha no raczej zamieszkania [emoji23][emoji23][emoji23] ale spoko tak szybko nie kontrolują ja jestem. Od 17 lipca od na l4 i dopiero teraz przylezli

reklama
Ufff dotarłam właśnie do domu od rana.. byłam u fryzjera a później pojechaliśmy na obiad [emoji6] @paola425 czuje się dobrze, tylko mam lenia cały czas bez zmian [emoji23] trochę zmierzła jestem ostatnio jakoś bardziej [emoji39] a wy jak się macie?[emoji8]
@nikolka1203 w poniedziałek mam wizytę [emoji4] a ty?[emoji6]
@MartaSx mam nadzieje, że u mnie będzie tak samo i po pierwszym trymestrze to minie.. wstyd z domu wyjść, nigdy nie miałam problemu z trądzikiem.. a teraz cerę mam okropna, nie dość ze pryszcz na pryszczu to jeszcze sucha i bez wyrazu [emoji20] do tego na dekolcie i ramionach nawet mnie wysypało [emoji20] już mam tego dość, nic nie pomaga [emoji20]

Tak w ogole dziewczyny zorientowałam się, że u lekarza do l4 muszę podać adres zamieszkania a nie zameldowania No nie? Siedzę sobie na l4 a i tak jeśli mnie skontrolują to pod innym adresem, świetnie [emoji106][emoji23]
Jak masz siły na fryzjera i obiad poza domem to czujesz się super [emoji16] ja od weekendu całkiem dobrze się czułam, dziś znowu lekkie mdłości, ale właśnie skończyłam obiad, więc mam nadzieję, że to zaraz minie [emoji4]
Adres musisz mieć podany ten co mieszkasz, mi się zawsze pytają przy wypisywaniu o adres.

image.jpg
Ale żeście naskrobały :p ja od godziny stoję w korku w Szczecinie. Na początku nawet sie wystraszyłam, o co chodzi, bo przeleciało mnóstwo helikopterów wojskowych, ale Facebook ruszył mi z pomocą, ze 20 lecie korpusu NATO... Obstawiam, ze jeszcze 20-30 minut i uda mi sie z korka wyjechać :/
Nadrobię Was, gdy wroce do domu, na komputerze, bo na tym telefonie to tragedia

Na prenatal ych przeczuwal, w 17tc potwierdził na 98% a jak byłam w 20 tc to już na 1000 procent powiedział że dziewczyna. W pierwszej ciąży powiedział mi dopiero w 21tc. Bo z synem też on mi ciąże prowadził. Ha ha ha no raczej zamieszkania [emoji23][emoji23][emoji23] ale spoko tak szybko nie kontrolują ja jestem. Od 17 lipca od na l4 i dopiero teraz przylezli
Aaa czyli nie ma reguły kiedy, chociaż od kiedy byłaś w ciąży z synkiem na pewno dużo się zmieniło i teraz szybciej idzie coś przewidzieć [emoji6] ja liczę na to, że na prenatalnych już się czegoś dopatrzy, a raczej braku tego czegoś [emoji16]

Zobacz załącznik 1024773Ale żeście naskrobały [emoji14] ja od godziny stoję w korku w Szczecinie. Na początku nawet sie wystraszyłam, o co chodzi, bo przeleciało mnóstwo helikopterów wojskowych, ale Facebook ruszył mi z pomocą, ze 20 lecie korpusu NATO... Obstawiam, ze jeszcze 20-30 minut i uda mi sie z korka wyjechać :/
Nadrobię Was, gdy wroce do domu, na komputerze, bo na tym telefonie to tragedia
Ozesz kur... wa jaki koras [emoji87]
Aaa czyli nie ma reguły kiedy, chociaż od kiedy byłaś w ciąży z synkiem na pewno dużo się zmieniło i teraz szybciej idzie coś przewidzieć [emoji6] ja liczę na to, że na prenatalnych już się czegoś dopatrzy, a raczej braku tego czegoś [emoji16]
Możliwe że powie [emoji848]

Wiesz co, przez te 7 lat az tak wiele rzeczy sie nie zmieniło :p wtedy tez wczesnie umieli określić płeć, ale duzo zalezy od innych spraw np od ułożenia dziecka

Jak masz siły na fryzjera i obiad poza domem to czujesz się super [emoji16] ja od weekendu całkiem dobrze się czułam, dziś znowu lekkie mdłości, ale właśnie skończyłam obiad, więc mam nadzieję, że to zaraz minie [emoji4]
Adres musisz mieć podany ten co mieszkasz, mi się zawsze pytają przy wypisywaniu o adres.

Wole zebrać siły na obiad poza domem niż stać przy garach haha [emoji23] No masakra nie mam ani siły ani ochoty gotować [emoji23]
Ehh muszę ten adres zmienić, czemu o tym nie pomyślałam odrazu to nie wiem [emoji23]
Moja koleżanka jest w 15 tygodniu i właśnie się dowiedziała ze będzie chłopak także wydaje mi ze wcześnie [emoji39]

reklama
Wszystko zależy od tego, jak się maluch ułoży. Mój mały się chował i dopiero po 20 tygodniu udało się zobaczyć. Jak podkurczy maluch nogi, albo wypnie się tylkiem, to i do porodu możesz nie wiedzieć [emoji16]

Do góry