reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziś mam do odebrania wynik bety aleb w tej sytuacji nie chce nawet iść [emoji21]
@Lilka2304 to dobrze, wreszcie ulga. Za kilka dni ja się będę męczyć z @ ale z 2 str będę się cieszyć że jest [emoji16]

@Aneczka85_01 u mnie ok że zdj.

@paola425 to super. Ja jak czuje osłabienie lub ze cis mnie "bierze" to wypija ciepłych herbat w mega ilościach, skutek uboczny to pierdylion siusiu dziennie [emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
@Lilka2304 to dobrze, wreszcie ulga. Za kilka dni ja się będę męczyć z @ ale z 2 str będę się cieszyć że jest [emoji16]

@Aneczka85_01 u mnie ok że zdj.

@paola425 to super. Ja jak czuje osłabienie lub ze cis mnie "bierze" to wypija ciepłych herbat w mega ilościach, skutek uboczny to pierdylion siusiu dziennie [emoji23]

No na wczoraj cały dzień na gorących herbatach i widocznie pomogło. A siusiam i tak często, więc bez różnicy [emoji23]

Zucili mi się na szyję krzycząc ciocia, ciocia [emoji7]
Fajnie było ich zobaczyć. Rozmawiałam z dziewczyną za mnie mówi że rodzice jej wypominaja że ciocia Marta robiła tak. [emoji7][emoji23]
Tak myślałam że będzie taka super reakcja dzieci na Ciebie jak ich odwiedzisz.

Rodzice dzieci są już do ciebie przyzwyczajeni i dla nich pewnie jest trudno ogarnąć to że jest inna pani i ma inne metody. Pewnie woleli ciebie [emoji3059]

Tak myślałam że będzie taka super reakcja dzieci na Ciebie jak ich odwiedzisz.

Rodzice dzieci są już do ciebie przyzwyczajeni i dla nich pewnie jest trudno ogarnąć to że jest inna pani i ma inne metody. Pewnie woleli ciebie [emoji3059]
No właśnie ta nowa dziewczyna jest wkurzona ha ha ha też by mnie to denerwowalo jakby mnie porownywali. Jednak byłam z nimi 3 lata. Przyzwyczaili się do mnie to raz a po dwa ja do nich wychodziłam i zawsze znimi rozmawiałam. Starałam się być zawsze uśmiechnięta. Dziewczyny mówią że się rodzice dopytuja jak się czuje. To miłe takie.

No właśnie ta nowa dziewczyna jest wkurzona ha ha ha też by mnie to denerwowalo jakby mnie porownywali. Jednak byłam z nimi 3 lata. Przyzwyczaili się do mnie to raz a po dwa ja do nich wychodziłam i zawsze znimi rozmawiałam. Starałam się być zawsze uśmiechnięta. Dziewczyny mówią że się rodzice dopytuja jak się czuje. To miłe takie.
Dokładnie. Chyba każda by się denerwowala ale ani trochę się rodzicom nie dziwie. Ty byłaś z nimi z żyta a rodzice z Tobą. Zawsze jak się coś nie pokojacego działo to od razu reagowalas i powiem szczerze że też bym się cieszyła gdyby moje dziecko dzieci miały taka Panią jak Ty. [emoji3590]

A ja już podjęłam decyzję dziewczyny ze jeśli będzie wszystko okej to od początku października idę na zwolnienie.
Jakos będą musieli dać radę beze mnie i trudno. Muszę zadbać o mieszkanie, o siebie i o dziecko przede wszystkim.
Zająć się sprzedażą samochodu i remont skończyć bo mi czasu zabraknie.
I się cieszę że tyle odpocznę :)

Rozumiem że "nowa" się może denerwować porównywaniem itp. Ale jednak musi zachować respekt, bo byłaś z nimi szmat czasu i odwalilas kawał świetnej roboty, wszyscy się do siebie przywiazali. Zasłużyła sobie na szacunek i uwielbienie od dzieci jak i od rodziców, ona teraz musi popracować i się wykazać żeby dostać kredyt zaufania. Super że wizyta udana [emoji16]

A ja już podjęłam decyzję dziewczyny ze jeśli będzie wszystko okej to od początku października idę na zwolnienie.
Jakos będą musieli dać radę beze mnie i trudno. Muszę zadbać o mieszkanie, o siebie i o dziecko przede wszystkim.
Brawo Ty!!! [emoji16] [emoji3590]

reklama
No w końcu [emoji23][emoji7] dobrze robisz, idź i się nie przejmuj

Do góry