reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka laski [emoji8]

Jadę do przedszkola odwiedzić moje dzieciaki [emoji7] potem was nadrobię [emoji86][emoji87]

Miłego dnia [emoji3590]
Super, ze odwiedzasz dzieciaczki :D była pani mojej młodszej tez jest w ciazy, na pewno gdzies tam sie przewija przez przedszkole, bo jej syn do tego przedszkola chodzi, ale ani ja za nia nie tęsknie ani moje dziecko :p
Hejka dziewczyny :) my właśnie zaczynamy 10 tc [emoji3590]
We wtorek się widzę z maluszkiem na wizycie.
Pogoda u nas koszmarna i przeziębienie mnie bierze chyba, byłam wczoraj u endokrynologa wszystko jest super wyniki badań idealne moja endo powiedziała że świetnie zrobiliśmy nie czekając ze staraniami 3 miesiące jesli nie miałam mechanicznie rozwieranej szyjki.
Wierze ze teraz wszystko się uda. Zobacz załącznik 1024548

Także Helenka rośnie zdrowa na 100% wierzę w to [emoji3590]
U mnie wszyscy twierdzą że to będzie chłopiec ale ja czuję że dziewczyna haha
Super, ze wszystko ok! Ja jakoś tez czuje u Ciebie dziewczynkę, wiec trzymam kciuki za Helenkè :D

Trzymajcie kciuki, pierwszy raz wyruszam z małym na miasto komunikacją miejską i się boję wsiadania i wysiadania z autobusu/ tramwaju [emoji23][emoji23][emoji23] a mam kilka rzeczy do załatwienia i kilka przesiadek mnie czeka [emoji50]
Mnie tez przerażało, gdy raz musiałam sie tak wypuścić komunikacja miejska :p ale dałam sobie rade, Ty tez z pewnością sobie poradzisz :) ale na przyszłość polecam samochód :p wygoda nieporównywalna :p

reklama
Trzymajcie kciuki, pierwszy raz wyruszam z małym na miasto komunikacją miejską i się boję wsiadania i wysiadania z autobusu/ tramwaju [emoji23][emoji23][emoji23] a mam kilka rzeczy do załatwienia i kilka przesiadek mnie czeka [emoji50]
Kochana poradzisz sobie.

Jak wrócisz i znajdziesz chwilkę czasu to daj znać jak było po spacerze i czy się udało wszystko po załatwiać.

Hejka laski [emoji8]

Jadę do przedszkola odwiedzić moje dzieciaki [emoji7] potem was nadrobię [emoji86][emoji87]

Miłego dnia [emoji3590]
Bardzo miło z Twojej strony. Dzieciaczki się napewno ucieszą i jak zobaczą że ich pani przyszła to wszystko rzuca i poleca się przywitać i cię nie puszcza.

Pogoda u nas koszmarna i przeziębienie mnie bierze chyba, byłam wczoraj u endokrynologa wszystko jest super wyniki badań idealne moja endo powiedziała że świetnie zrobiliśmy nie czekając ze staraniami 3 miesiące jesli nie miałam mechanicznie rozwieranej szyjki.

Super. Też w to wierzę że tym razem będzie wszystko w porządku. Dodatkowo będę trzymala kciuki i koniecznie daj znać jak będziesz po wizycie jak się maluszek czuje. [emoji3590][emoji3590]

Na szczęście tak wzięłam wczoraj 2 wegle dziś też ciepła gorzka herbatka i się w końcu wyspałam cieszę się z tym w zrokiem wszystko się ułożyło bo naprawdę byłam przerażona
@Lilka2304 ale juz trochę lepiej?

@nikolka1203 jak to leci szybko [emoji16] a mama wie najlepiej ja cały czas czułam że będzie synek [emoji16]

@nast95 3mam kciuki dacie radę [emoji16]

Hej Wam, ja dziś lepiej. Chodziłam w szaliku caly dzień i w nocy też i obudziłam się bez bólu gardła, więc uff [emoji16]

Haha tak jak ja cały czas mówię, że będzie Zośka [emoji16] ostatnio mamie wysłałam to była w szoku, że maleństwo już tak wygląda. Dla mnie to nadal też jest niesamowite, że tak mało czasu minęło, a to już jest mały człowieczek całkiem zgrabny [emoji16]
Powodzenia [emoji6]
Hejka laski [emoji8]

Miłego dnia [emoji3590]
Ale miło z Twojej strony [emoji6] dzieciaki na pewno się ucieszą [emoji4]

@Olineekg a co tam u Ciebie? Jak się czujesz?

reklama
@Lilka2304 to dobrze, wreszcie ulga. Za kilka dni ja się będę męczyć z @ ale z 2 str będę się cieszyć że jest [emoji16]

@Aneczka85_01 u mnie ok że zdj.

@paola425 to super. Ja jak czuje osłabienie lub ze cis mnie "bierze" to wypija ciepłych herbat w mega ilościach, skutek uboczny to pierdylion siusiu dziennie [emoji23]

Do góry