reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Przykro mi jak pisałaś o tej kawie to już myślałam że cis jest na rzeczy.Witam.
Właśnie do mnie zawitała @ i to bardzo obfita. Mam zaraz przerwę w pracy to lecę do sklepu po tampony bo podpaski nie wystarczą :/
młoda1994
Właśnie to ma nie być tapeta. Ja pokazałam zdjęcie poglądowe. Właśnie salon będę miała biało szary i zastanawiam się nad białymi ale to będzie mega dużo kurzu. Więc myślę też nad szara ściana.Mam taki kamień na ścianie za telewizorem. Identyczny, w identycznym kolorze [emoji14] trochę zbieracz kurzu. Ale jeśli to ma być tapeta to luz [emoji14]
Chociaż ja gdybym miała drugi raz wybierać, to wybrałabym to białe.
Nigdy nie miałam do czynienia z ZUSem, ale jeszcze pamiętam z forum grudniówek 2014, jak tam dziewczyny narzekały na to jak kreatywnie ZUS wylicza i płaci pieniądze :/
Współczuję bardzo
Jeśli normy dla ciężarnych się nie zmieniły od 2014 roku, to wszystko ok.
Ładne! Ja lubię jak paznokcie są każdy inny [emoji14] plus jak coś się błyszczy. Co do matu, to jest bardzo męczący niestety :/
Kochana, wiadomo, że najcudowniej byłoby nie mieć problemów i zachodzić w ciążę w pierwszym cyklu, jak to się udaje niektórym szczęściarom, ale najważniejsze jest to, że wiesz, co Ci dolega i zaczynasz leczenie. A ja jak zwykle trzymam kciuki, żeby tych cykli do upragnionej ciąży zostało już bardzo mało
Uwielbiam szarości. Kocham [emoji7] ja też mam biało szary o taki:Właśnie to ma nie być tapeta. Ja pokazałam zdjęcie poglądowe. Właśnie salon będę miała biało szary i zastanawiam się nad białymi ale to będzie mega dużo kurzu. Więc myślę też nad szara ściana.
nikolka1203
Ja miałam i w tym momencie przestałam mierzyć żeby nie zwariować. Wszystko jest dobrzeHej
Czy któraś miała spadek temperatury na początku ciąży i wszystko było dobrze?
Ja cały czas miałam 36,6 od wczoraj wieczora 36,5 a dziś już jest 36,2. Przed ciąża zawsze miałam pnizej 36
nikolka1203
U mnie wszędzie bialo szarno ale my jeszcze w remoncie. Jak skończę to pokaże foty albo jak posprzątam hahah
młoda1994
No przepiękny. Meble masz bardzo ładne. Ja właśnie coś takiego chce ale wszystkie stojące ponieważ u nas takie ściany że nawet wiertarka z udarem sobie nie radzi. Wiertła się pala i łamią.Uwielbiam szarości. Kocham [emoji7] ja też mam biało szary o taki:Zobacz załącznik 1024098Zobacz załącznik 1024099
adzik
Ja zamówiłam z vitalii bo już kiedyś używałam i byłam bardzo zadowolona super przepisy podglad diety czytelny lista zakupów itd. Ja ogólnie z ćwiczeniami nie mam problemów ale mam problemy z kręgosłupem I nie do końca wiem które cwiczenia mogę wykonywaćA jaka dietę zamowilas ? Ja jestem 2 tyg na diecie i nie powiem bo daje radę jeśli chodzi o jedzenie ale ćwiczenia.. siłowe dają radę ale cardio odpada wiec niewiem jak pójdzie
Kochana jesteśmy z Tobą!!!Dobra witam się w 1 dc [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji174][emoji174][emoji174][emoji174]
A ja dzisiaj trochę się załamalam...
Jak jeszcze byłam w ciąży wypelnilam ankietę i w zamian mieli przysłać jakieś próbki z Babilon Itd. Kompletnie już o tym zapomnialam A dziś paczuszka przyszła [emoji25][emoji25][emoji25]
Mebelki z allegro [emoji7] ale mają 8 lat już.No przepiękny. Meble masz bardzo ładne. Ja właśnie coś takiego chce ale wszystkie stojące ponieważ u nas takie ściany że nawet wiertarka z udarem sobie nie radzi. Wiertła się pala i łamią.
reklama
Tak bardzo w skrócie napisze, bo inaczej bym chyba serwery BB zawaliła, z racji tego ze problem niestety jest dość obszerny.Nie martw się może @sieznowu przedstawi będziecie razem ba owu.
A czemu czujesz porażkę u urolog?
Moje dziecko w listopadzie skończy 5 lat. Od urodzenia ma wiele problemów zdrowotnych w tym nawracające ZUM. Poza tym często zdarza jej sie nie trzymać moczu, Bp jak mowi "nie czuje". USG, cystografia itd wychodza dobrze, wiec lekarze nie widza problemu i wiecznie odsyłają mnie do domu, robiąc ze mnie i z naszej pediatry wariatki. Naprawde rożne nieprzyjemne akcje przeżyłam. No i czuje, ze ten urolog nas podobnie potraktuje
Podziel się: