reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam.
Właśnie do mnie zawitała @ i to bardzo obfita. Mam zaraz przerwę w pracy to lecę do sklepu po tampony bo podpaski nie wystarczą :/

reklama
Mam taki kamień na ścianie za telewizorem. Identyczny, w identycznym kolorze [emoji14] trochę zbieracz kurzu. Ale jeśli to ma być tapeta to luz [emoji14]
Chociaż ja gdybym miała drugi raz wybierać, to wybrałabym to białe.

Nigdy nie miałam do czynienia z ZUSem, ale jeszcze pamiętam z forum grudniówek 2014, jak tam dziewczyny narzekały na to jak kreatywnie ZUS wylicza i płaci pieniądze :/
Współczuję bardzo

Jeśli normy dla ciężarnych się nie zmieniły od 2014 roku, to wszystko ok.

Ładne! Ja lubię jak paznokcie są każdy inny [emoji14] plus jak coś się błyszczy. Co do matu, to jest bardzo męczący niestety :/

Kochana, wiadomo, że najcudowniej byłoby nie mieć problemów i zachodzić w ciążę w pierwszym cyklu, jak to się udaje niektórym szczęściarom, ale najważniejsze jest to, że wiesz, co Ci dolega i zaczynasz leczenie. A ja jak zwykle trzymam kciuki, żeby tych cykli do upragnionej ciąży zostało już bardzo mało
Właśnie to ma nie być tapeta. Ja pokazałam zdjęcie poglądowe. Właśnie salon będę miała biało szary i zastanawiam się nad białymi ale to będzie mega dużo kurzu. Więc myślę też nad szara ściana.

Właśnie to ma nie być tapeta. Ja pokazałam zdjęcie poglądowe. Właśnie salon będę miała biało szary i zastanawiam się nad białymi ale to będzie mega dużo kurzu. Więc myślę też nad szara ściana.
Uwielbiam szarości. Kocham [emoji7] ja też mam biało szary o taki:
received_344113019798275.jpeg
received_2719026734798039.jpeg

A jaka dietę zamowilas ? Ja jestem 2 tyg na diecie i nie powiem bo daje radę jeśli chodzi o jedzenie ale ćwiczenia.. siłowe dają radę ale cardio odpada wiec niewiem jak pójdzie
Ja zamówiłam z vitalii bo już kiedyś używałam i byłam bardzo zadowolona super przepisy podglad diety czytelny lista zakupów itd. Ja ogólnie z ćwiczeniami nie mam problemów ale mam problemy z kręgosłupem I nie do końca wiem które cwiczenia mogę wykonywać
Dobra witam się w 1 dc [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji174][emoji174][emoji174][emoji174]
Kochana jesteśmy z Tobą!!!

A ja dzisiaj trochę się załamalam...
Jak jeszcze byłam w ciąży wypelnilam ankietę i w zamian mieli przysłać jakieś próbki z Babilon Itd. Kompletnie już o tym zapomnialam A dziś paczuszka przyszła [emoji25][emoji25][emoji25]

reklama
Nie martw się może @sieznowu przedstawi będziecie razem ba owu.

A czemu czujesz porażkę u urolog?
Tak bardzo w skrócie napisze, bo inaczej bym chyba serwery BB zawaliła, z racji tego ze problem niestety jest dość obszerny.
Moje dziecko w listopadzie skończy 5 lat. Od urodzenia ma wiele problemów zdrowotnych w tym nawracające ZUM. Poza tym często zdarza jej sie nie trzymać moczu, Bp jak mowi "nie czuje". USG, cystografia itd wychodza dobrze, wiec lekarze nie widza problemu i wiecznie odsyłają mnie do domu, robiąc ze mnie i z naszej pediatry wariatki. Naprawde rożne nieprzyjemne akcje przeżyłam. No i czuje, ze ten urolog nas podobnie potraktuje :(

Do góry